Damian9611 Posted March 22 Share Posted March 22 Witam, Mam na imię Damian i mam 29 lat trafiłem tutaj ponieważ szukam wsparcia jak odbudować relację którą prawdopodobnie zniszczyłem, oraz by poprawić siebie i szukać potrzebnych mi zagadnień. Mam nadzieję znaleźć tu pomocne grono i być może w przyszłości pomóc również komuś. Pozdrawiam! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted March 22 Share Posted March 22 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted March 22 Share Posted March 22 Godzinę temu, Damian9611 napisał(a): Mam na imię Damian i mam 29 lat trafiłem tutaj ponieważ szukam wsparcia jak odbudować relację którą prawdopodobnie zniszczyłem, Hej. Napisz coś więcej w świerzakowni zobaczymy czy faktycznie to zniszczyłeś czy zostało ci to wgrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted March 22 Share Posted March 22 Dobry wieczór 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted March 22 Share Posted March 22 Godzinę temu, Damian9611 napisał(a): jak odbudować relację którą prawdopodobnie zniszczyłe Ni99a Please. Btw hi ya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiu25 Posted March 22 Share Posted March 22 Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted March 22 Share Posted March 22 yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian9611 Posted March 23 Author Share Posted March 23 10 godzin temu, smerf napisał(a): Hej. Napisz coś więcej w świerzakowni zobaczymy czy faktycznie to zniszczyłeś czy zostało ci to wgrane. Napisalem, bardzo rozlazły tekst. Skomplikowany, mozesz przeczytac, choć ostrzegam nie jest to latwa ani przyjemna lektura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted March 23 Share Posted March 23 Cześć 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted March 24 Share Posted March 24 Szalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts