Jump to content

Odklejone wymagania kobiet w akcji — polska wersja programu TV "Take me out"

Recommended Posts

Poniżej macie linka do krytycznej prześmiewczej analizy pewnego żenującego i płytkiego programu zrobionej przez jednego z polskich youtuberów. Pokazuje p0lki w akcji.

Z filmu można wywnioskować kilka rzeczy:

• Wzrost to obecnie numer jeden dla „pań”
  • Nawet gruba chce czada
  • Nawet dobrze wyglądający goście są odrzucani przez część kobiet
  • Drugi kandydat na koniec black pil z red pilem połknął bez popitki, jeszcze chwila tam i pewna resuscytacja więc go zdjęli szybko z anteny

Powiedzcie co wy widzicie "skrzaty"? 😅

• Like 1
  • Haha 4

Poglądałem tylko początek - taki program jasno pokazuje mentalność singielek - są ewidentnie zaburzone, o czym niestety wielkokrotnie pisałem.

One przyszły tylko się rozpromować a nie szukać facetów, one w swoich miejscowościach na pewno miały wiele opcji do wyboru i koloru.

To samo w każdym programie typu "Rolnik szuka żony" 90% młodych kobiet które tam występują/piszą listy tylko po to by się pokazać w TV i rozpromować swoje instagramy.

Jak pisałem wiele razy (lub nie xD) każda normalna kobieta jest zdjęta z rynku w lub zaraz po liceum i zostają tzw. wieczne tinderówki jawne lub troszkę mniej.

Dlatego też facetom po 20' sugeruję by dali sobie spokój z szukaniem bab jeśli do tej pory nieznaleźli, bo to właśnie są takie - chuda, gruba, niska wysoka, wszystko szuka "okazji" czyli chada a nie normalnego chłopa, i tak się bawią aż do smutnej 40' kiedy życie na karuzeli zaczyna męczyć.

• Like 5

Już wcześniejsze edycje zagraniczne pokazały tak naprawdę prawdziwą naturę kobiet.

Głównym kryterium jest wygląd, później to co dany mężczyzna ma do zaoferowania.

Nic odkrywczego, natomiast zobaczcie jaki sort kobiet jest do takich programów napędzany. 

Spektakl pod kobiety jak zwykle kosztem mężczyzn, którzy naiwnie myślą, że tv im pomoże🤡

Także festiwal żenady i odklejenia kobiet dalej trwa, księżniczki, które obudzą się z rękami w nocniku.

• Like 3

Grunt to wymagać od innych a samym sobą nic nie reprezentować .... W przypadku tych uczestniczek

Ale dobrze że takie coś jest, kto ma oczy niechaj patrzy i wyciąga wnioski, kto ma uszy niechaj słucha i wyciąga wnioski. 

Peron odjechał ciuch ciuch

• Like 2

22 minuty temu, Marek Kotoński napisał(a):

Trudno mi się to ogląda, czuję taką żenadę :(

No żenada w chuj, ale kilka rzeczy warto przeanalizować.

14 godzin temu, smerf napisał(a):

Z filmu można wywnioskować kilka rzeczy:

• Wzrost to obecnie numer jeden dla „pań”
  • Nawet gruba chce czada
  • Nawet dobrze wyglądający goście są odrzucani przez część kobiet
  • Drugi kandydat na koniec black pil z red pilem połknął bez popitki, jeszcze chwila tam i pewna resuscytacja więc go zdjęli szybko z anteny

Powiedzcie co wy widzicie "skrzaty"? 😅

-Niekryty Krytyk cały czas w formie i utrzymuje się na rynku jako totalny Dinozaur internetu,

-Gość 1 obiektywnie wygląda dobrze, ale to pizda,

-Im brzydsza laska tym zgrywa bardziej niedostępna bo manipulacją próbuje zwiększyć swoją atrakcyjność, ich sukotarcze biorą się z kompleksów,

-Ta Maggie obiektywnie była najlepsza, a na koniec 1 wziął  jakąś wieśniarę, poza tym przy drugim czekała prawie do końca, tak więc miała najmniejsze wymagania ( może jest w ciązy XD)

-Prawie wszystkie miały pół zaprawy na ryju.

Pokazuje to,  ze nie ma co się przejmować odrzuceniem jakiś przeciętniar jak możesz się podobać mega dupie  samemu nawet nie wiedząc dlaczego, przeżywałem to nie raz.

Do tych najatrakcyjnieszych wacale najczęściej faceci nie podchodzą, bo się boją odrzucenia. Tak więc jak już podejdziesz i się nie zesrasz masz plus na starcie.

• Like 2

17 godzin temu, smerf napisał(a):

Pokazuje p0lki w akcji.

Imo same lafiryndy tam występują. Żadna normalna kobieta nie pójdzie do takiego programu. 

Nawet gruba chce czada

Każdy może chcieć co chce :P

Później przychodzi zderzenie z rzeczywistością, czytaj ścianą.

Nawet dobrze wyglądający goście są odrzucani przez część kobiet

Ale ci goście wypadli fatalnie, szczególnie na tych video wstawkach więc nawet rozumiem te puste laski że ich odrzuciły.

16 godzin temu, Zły_Człowiek napisał(a):

Poglądałem tylko początek - taki program jasno pokazuje mentalność singielek - są ewidentnie zaburzone, o czym niestety wielkokrotnie pisałem.

One przyszły tylko się rozpromować a nie szukać facetów, one w swoich miejscowościach na pewno miały wiele opcji do wyboru i koloru.

To są karynki do ru*hania a nie do związku :D

Osobiście nie uważam aby wciskanie kitu takim laskom aby pójść z nimi do łózka było niemoralne.

Tym bardziej że inni tak właśnie z nimi postępują.

A ci faceci poszli do tego programu szukać związku? Śmiechu warte.

2 godziny temu, EmseyXYZY napisał(a):

-Gość 1 obiektywnie wygląda dobrze, ale to pizda,

Siłownia nie zrobi z  Ciebie mężczyzny. Ten chłopak  sporą część karynek z programu przyciągnął swoim ciałem, ale gdy otworzył usta, czar prysnął.

Edited by cst9191
  • Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.