GallAnnonim999 Posted April 3 Share Posted April 3 #pomocy #pytanie #meskieopowiesci #messenger #relacje #problem #gadkaSiema! Mam do Was pytanie, bo u mnie leży i kwiczy pisanie z ludźmi na komunikatorach. Często słyszę od znajomych teksty typu: „czemu się nie odzywasz?”, „czemu milczysz?”. Prawda jest taka, że po prostu nie potrafię w te klocki – nie wiem, jak zacząć, jak podtrzymać gadkę, a już pisanie z kobietami to dla mnie totalny kosmos. Często robię błędy, walę byki i przez to stresuję się jeszcze bardziej, więc w końcu nie piszę nic. Jak Wy się tego nauczyliście? Macie jakieś patenty, jak pisać swobodnie, żeby to nie brzmiało jak przesłuchanie albo urzędowe pismo? Zależy mi, żeby to zmienić i nie wychodzić na mruka. Dzięki za każdą sensowną radę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted April 4 Share Posted April 4 Wlącz autokorektę pomaga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamble Posted April 4 Share Posted April 4 Ja przewrotnie polecam czytanie - im więcej otrzaskasz się ze słowem pisanym, tym łatwiej będzie samemu coś skleić 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted April 4 Share Posted April 4 To jakieś kopiuj/wklej, że tyle tu hashtagów? Tak się zastanawiam i nie jestem sobie w stanie przypomnieć jakiegoś tematu, gdzie komuś coś poradziłeś. Na forum pojawiasz się tylko jak masz problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted April 4 Share Posted April 4 30 minut temu, Magos Dominus napisał(a): Na forum pojawiasz się tylko jak masz problem. Bo tutaj jest taka elektroda ale dla redpilow i piwniczakow jak ja 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted April 4 Share Posted April 4 Ten temat jest mocno z dupy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCSB Posted Monday at 03:33 PM Share Posted Monday at 03:33 PM @EmseyXYZY Bo to troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
GallAnnonim999 Posted Thursday at 05:31 PM Author Share Posted Thursday at 05:31 PM W dniu 6.04.2026 o 17:33, SCSB napisał(a): @EmseyXYZY Bo to troll Chcesz być świadkiem jak się zachowuje wśród ludzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts