Jump to content

Dwie nauczycielki w USA "molestowały" tego samego ucznia

Recommended Posts

2 godziny temu, BumTrarara napisał(a):

ile kobiet/nauczycielek jest pedofilkami i gwałci nieletnich.

Jeżeli mowa np. o szesnastoletnim byczku, to trudno tu mówić o jakiejkolwiek pedofilii. Co nie zmienia faktu, że czyn karygodny, a babole nie mają poukładane pod kopułą.

Obstawiam, że pewnie to był jakiś Tyron łobuziak. :P

7 minut temu, dziadul napisał(a):

Jeżeli mowa np. o szesnastoletnim byczku, to trudno tu mówić o jakiejkolwiek pedofilii. Co nie zmienia faktu, że czyn karygodny, a babole nie mają poukładane pod kopułą.

To w amerykańskim kodeksie (Arizona) karnym jest seks z młodocianym i dają za to od 3 do 12 lat więzienia + wpis do rejestru przestępców seksualnych.  

Dodatkowo jest to ciężej klasyfikowane, bo to są nauczycielki więc kwalifikuje się za nadużycie pozycji/zaufania.

Sprawdziłem. ;) 

Więc byczek może sobie być 17 letni, z 6 pakiem i mający 6 stóp wzrostu... nawet może mu się to podobać i wyrażać entuzjastyczną zgodę. 🤡 To nic nie zmienia. 

• Like 1

Myślę, że dziadulowi chodziło o coś innego.

Mówmy o współżyciu z osobą poniżej wieku przyzwolenia (w USA). U nas jest jeszcze coś takiego jak osoba zależna. Tu kwestia wieku jest dyskusyjna, bo np. chciano pod to podciągnąć kleryków w seminarium, ale w międzyczasie mowa ich stała się milczeniem.  

Pdf to pociąg do dzieci. Po okresie pokwitania to jest młody dorosły (w sensie biologicznym), więc to co najwyżej neofilia czy tam hebefilia.

Co więcej pdf może nie być aktywny. Czyli ktoś jest chory, ale nie realizuje swoich preferencji. I wtedy nic nam do niego. Z drugiej strony ktoś może nie mieć takich preferencji, a robić takie rzeczy, bo nie potrafi inaczej się realizować w dorosłych relacjach. Znowu trudno nazywać go pdfem, ale powinien być ukarany.  Nawet jeśli śmiercią, to jako społeczeństwo mu współczujemy. Taki się urodził robi takie rzeczy,  dla nas to niepojęte, dlatego kara też jest spoza ludzkiego pojmowania. Damy mu nawet ten ostatni posiłek, nie będziemy się nad nim znęcać, ale chcemy chronić dzieci.  

ps. W czasie studiów miałem praktyki w szkole, koleżanki wcale nie krępowały się oceniając atrakcyjność uczniów, podobnie jak mężczyźni dziewczyn. Nie jestem zdziwiony słysząc o takich przypadkach, raczej, że tak mało ich wychodzi na światło dzienne. 

ps2. @Maurycy dla facetów to nie jest oczywiste, ale dla kobiet atrakcyjny jest partner, co do którego uzyskają potwierdzenie atrakcyjności od innych kobiet. Stąd odbijanie sobie na wzajem o wiele częstsze niż u facetów. W gronie facetów, za to częste jest, że w paczce akceptuje się powszechnie, że Jasiek to ma dziwny gust, a Krzysiek to sobie grubaski przyprowadza itd. 

Edited by Piter_1982
  • Like 1

4 godziny temu, BumTrarara napisał(a):

To nie jest kwestia tego jak wyglądał uczeń 😨 tylko tego ile kobiet/nauczycielek jest pedofilkami i gwałci nieletnich. Patrząc na USA to pewnie znaczący %. 

Jak siedzisz na tym forum od X czasu, to doskonale wiesz jakie są kryteria wizualne które musi spełniać facet, by kobiety się interesowały akurat nim, a nie kimś innym.

A że skoro nie potrafiły się powstrzymać, wyłączył im się mózg, logika i zasady moralne, to znaczy że gość musiał mieć naprawdę dobre geny.

To ciekawe że jakoś nie słyszałem żeby kobiety nauczycielki interesowały się memowym grubym, pryszczatym kamilkiem, a nie jakiś high tier oskariatem.

Pomijając to że niestety, w społeczeństwie panują podwójne standardy, często chłopcy zazdroszczą że jakiś kolega zaliczy nauczycielkę, a na odwrót mamy ogromną aferę :)

Pedofilia damska zawsze będzie "mniej szkodliwa" niż męska - bo wszędzie panuje cuckoldyzm i kult matki rodzicielki.

Jak dla mnie te nauczycielki powinny dostać taką samą karę jak męscy, kastracja i dodatkowo tatuaż na czole by każdy z daleka wiedział że ta osoba to zwyrol.

Oczywiście trochę sprawa inaczej wygląda z praktycznie osobami młodymi dorosłymi czyli po 16 rż. a inaczej z młodszymi, to wiadomo.

W ogóle mnie śmieszy logika tych pedofilek - mają tyle chłopa na skinienie palca, to wolą brać byczków uczniów ze szkoły, ryzykować więzieniem niż obniżyć lekko wymogi... j3bane zwierzęta. gardzę nimi.

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.