Morfeusz Posted April 12 Share Posted April 12 (edited) Natrafiłem na kanał Mateusza - Richie Bandana. Prowadzi vlog podróżniczy https://www.youtube.com/@RichieBandana/videos Oglądacie czasami? Zalety: Ciekawe podróże w miejsca nieoczywiste, często poza wyznaczone trasy. Przykładowo wizyta w Hawanie pogrążonej w kryzysie. Interesujące interakcje z miejscowymi ludźmi. Odwiedzanie i nagrywanie także ryzykownych miejsc i dzielnic, gdzie biali nie powinni się zapuszczać. Wady: Dużo bluepilla w treści. Coraz więcej contentu pod spermiarzy, którzy w komentarzach spermią nawet do brudnych prostytutek z najbiedniejszych dzielnic. Piszą, żeby brali by za żony widząc dekolt szona. Inne oblicze gdy nagrywa i inne w życiu codziennym, gdy nie musi być tak rozbawiony i przebojowy jak podczas vlogowania. Czasami widać, jak go to męczy i jest udawane. Materiał z Hawany pokazujący kryzys energetyczny i gospodarczy w komunizmie: Content pod spermiarzy z biedną Kolumbijką z Bogoty. Wyglądającą na byłą prostytutkę z dziarami, chrypą po melanżach alkoholowych i krzykami jak po nadużywaniu dragów. Edited April 12 by Morfeusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted April 13 Share Posted April 13 20 godzin temu, Morfeusz napisał(a): Materiał z Hawany pokazujący kryzys energetyczny i gospodarczy w komunizmie: Obejrzałem z ciekawości ten materiał, ale prowadzący zupełnie mi nie przypadł do gustu. Styl cwaniactwa, jakiegoś takiego trochę chamstwa - pierwsze wrażenie mega negatywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeusz Posted April 15 Author Share Posted April 15 W dniu 13.04.2026 o 17:00, Spokojnie napisał(a): Obejrzałem z ciekawości ten materiał, ale prowadzący zupełnie mi nie przypadł do gustu. Styl cwaniactwa, jakiegoś takiego trochę chamstwa - pierwsze wrażenie mega negatywne Dla mnie dużo grania autora pod kamerkę, ale część materiałów broni się pokazywaniem wycinków prawdy o życiu w różnych miejscach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts