Jump to content

Mateusz - Richie Bandana - vlog podróżniczy

Recommended Posts

Natrafiłem na kanał Mateusza - Richie Bandana. Prowadzi vlog podróżniczy https://www.youtube.com/@RichieBandana/videos Oglądacie czasami?

Zalety:

• Ciekawe podróże w miejsca nieoczywiste, często poza wyznaczone trasy. Przykładowo wizyta w Hawanie pogrążonej w kryzysie.
  • Interesujące interakcje z miejscowymi ludźmi.
  • Odwiedzanie i nagrywanie także ryzykownych miejsc i dzielnic, gdzie biali nie powinni się zapuszczać.

Wady:

• Dużo bluepilla w treści.
  • Coraz więcej contentu pod spermiarzy, którzy w komentarzach spermią nawet do brudnych prostytutek z najbiedniejszych dzielnic. Piszą, żeby brali by za żony widząc dekolt szona. 
  • Inne oblicze gdy nagrywa i inne w życiu codziennym, gdy nie musi być tak rozbawiony i przebojowy jak podczas vlogowania. Czasami widać, jak go to męczy i jest udawane.

Materiał z Hawany pokazujący kryzys energetyczny i gospodarczy w komunizmie:

Content pod spermiarzy z biedną Kolumbijką z Bogoty. Wyglądającą na byłą prostytutkę z dziarami, chrypą po melanżach alkoholowych i krzykami jak po nadużywaniu dragów.

Edited by Morfeusz
  • Like 1

20 godzin temu, Morfeusz napisał(a):

Materiał z Hawany pokazujący kryzys energetyczny i gospodarczy w komunizmie:

Obejrzałem z ciekawości ten materiał, ale prowadzący zupełnie mi nie przypadł do gustu. Styl cwaniactwa, jakiegoś takiego trochę chamstwa - pierwsze wrażenie mega negatywne.

W dniu 13.04.2026 o 17:00, Spokojnie napisał(a):

Obejrzałem z ciekawości ten materiał, ale prowadzący zupełnie mi nie przypadł do gustu. Styl cwaniactwa, jakiegoś takiego trochę chamstwa - pierwsze wrażenie mega negatywne

Dla mnie dużo grania autora pod kamerkę, ale część materiałów broni się pokazywaniem wycinków prawdy o życiu w różnych miejscach. 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.