Jump to content

Masz być głupi, masz być lewy, masz być słaby

Recommended Posts

Witam, ogólnie jestem mega cięty na szeroko pojmowane lewactwo i inne tego pokroju ideologię, gdzie głupota, cynizm,

hipokryzja wylewają się na wszystkich, niszcząc i ogłupiając ludzi. 

Post pisze na przykładzie jednego z kanałów na YT który oglądałem. Kanał o zjawiskach nadprzyrodzonych itp.

poniżej oświadczenie które wrzucił autor chciałem dodać ale YT już je usunął.... 

W skrócie - zablokowali gościa bo szerzy złe treści , nieprawdziwe. Nie zapłacą mu za kwiecień z reklam...

Cholera naprawdę tak fajnie prowadzony kanał i ban?

Dziś rano wchodzę do kibelka z służbowym telefonem, robię swoje i patrzę na YT gdzie nie mam konta.

Laski z cycami, kukoldy za nimi, treści nic nie wnoszące do życia, oczywiście różu jak nasrane w kadrach.

Poniżej film z jakimś lewakiem. Jak to się dzieje że ludzie przespali te wejście chorej ideologii?

Czemu to się tak łatwo sprzedaje? 

Normalność jest nienormalna a degradacja na poziomie dziennym. Padnie to wszystko tylko kiedy?

Programowanie społeczne działa, nic nie świadomi ludzie są okręcania wokoło palca pseudo elit.

Wszyscy się bulwersują Epsteinem a w codzienności mamy dokładnie to samo i nikt tego nie widzi oprócz garstki, oszukiwani na każdym kroku😡 

• Like 1

Pamiętaj, że YT zależy od reklamodawców. To nie jest tak, że siedzą sobie goście gdzieś w piwnicy i ustalają nowy porządek świata. 

Światem rządzą raczej dziesiątki małych spisków, setki wielkich wielkich biznesów i tak do samego dołu piramidy. Na końcu są miliony cwaniaczków, dla których szczytem inteligencji jest załatwienie sobie renty alkoholowej albo roboty w urzędzie gdzie dostaje się regularny przelew za "przychodzenie do pracy".

ps. niestety prawdopodobnie nie dożyjemy gdy to je..bnie. Większość jest przerażona wzięciem odpowiedzialności za własne wybory. 

• Like 4

• Iceman84PL changed the title to Masz być głupi, masz być lewy, masz być słaby

Na przyszłość prosiłbym o sprawdzenie dwa razy co chce się napisać, zważać na błędy i interpunkcję.

Wulgarne słowa podkreślające znaczenie tematu są nie na miejscu, tak samo zbytnia emocjonalność.

Post poprawiłem, myślę, że teraz wygląda o niebo lepiej.

A co do tematu, no cóż promowane jest w świecie to co najgorsze, upadlające, demoralizujące, co ma największą oglądalność.

Wartościowe treści są usuwane, mają małe zasięgi a twórcy, którzy mają realny wpływ na resztę, dziwnym trafem mają problemy🤔

To nie wygodne dla tych, którzy za te sznurki pociągają.

Elity światowe dążą do stworzenia nowego, posłusznego niewolnika, z niskim IQ, czyli za głupi, by obalać system, za mądry by nie pracować 

na niego i swoich panów. Treści mają być otępiające, uzależniające, odciągające od prawdziwych rzeczy, zagrożeń.

Platformy takie jak you tube są sterowane, mają tam znajdować się tylko takie treści, jakie obecnie wyznacza elita kawiorowa.

Nie ma co sie wkurzać, i tak Ci to nie pomoże, zapisujcie, zgrywajcie wartościowe materiały, a na portalach jak nasze forum, plusujemy udostępniajcie.

Jedyną obroną przed zgnilizną nieprzyjaznych ludzkości wariatów, jest nagłaśnianie spraw, przekazywanie informacji, czego oni bardzo nie lubią.

• Like 7

Od ponad stu lat badania nad rozwojem poznawczym pokazywały stały trend: każde kolejne pokolenie osiągało lepsze wyniki w testach mierzących zdolności umysłowe. Schemat zmienił się, gdy wzięto pod lupę pokolenie Z. Neurobiolog i edukator dr Jared Cooney Horvath podczas wystąpienia przed komisją Senatu USA wskazał, że obecne pokolenie młodych ludzi (15–29 lat) jako pierwsze nie notuje dalszego wzrostu wyników poznawczych. W większości obszarów obserwowany jest spadek. Jako powód wskazał rosnącą obecność technologii cyfrowych w edukacji. 

• Like 1

Godzinę temu, Iceman84PL napisał(a):

Na przyszłość prosiłbym o sprawdzenie dwa razy co chce się napisać, zważać na błędy i interpunkcję.

Wulgarne słowa podkreślające znaczenie tematu są nie na miejscu, tak samo zbytnia emocjonalność.

Nie było wszystko żeby kogoś obrazić, raczej chciałem podkreślić irytację co mega we mnie wrze. Dostosuje się na przyszłość. 

6 hours ago, Dzingolo said:

Czemu to się tak łatwo sprzedaje?

Bo trafia do najszerszej rzeszy odbiorców.

Inaczej, algorytm proponuje to, co statystycznie najwięcej użytkowników "kliknie" - czyli cycki. Niestety, potem drugim "samograjem" jest to, co przeciętnemu "odbiorcy" da wyrzut hormonów szczęścia - a wiec coś co udowadnia, że "inni są głupsi od niego".

Ludzie są statystyczni - połowa ludzi, jest głupsza od drugiej połowy. I dodatkowo w naszej biologii jest zaszyta "optymalizacja wysiłku", czyli lenistwo i socjalizm... szczególnie widoczne w przypadku dzieci.

5 hours ago, Piter_1982 said:

YT zależy od reklamodawców

YT/Google/Alphabet ma w czterech literach reklamodawców. A niektórych wręcz bezczelnie okrada.

Mogą, bo nie ma realnej alternatywy. Nawet patrzą przez palce na wynalazki typu "Vanced", tylko po to, by alternatywa nie powstała.

4 hours ago, Drago said:

każde kolejne pokolenie osiągało lepsze wyniki w testach mierzących zdolności umysłowe

Niestety, tutaj wyniki są niemiarodajne. Przez ostatnie sto lat przeszliśmy od społeczeństwa niemal pańszczyźnianego (brak edukacji "mas"), do powszechnej edukacji - siłą rzeczy, "średnia" będzie rosła.

Nawet nie mówiąc o zmianach w samych metodach badania. 

Nawet twierdzenie że teraz obserwujemy "spadek" - jak to jest powiązane z krajami Afryki/Azji, a może dotyczy to tylko emigracji do Europy? :) 

Po pierwsze, urosły oczekiwania rodziców, więc urosła też liczba dzieci nie spełniających ich... prosto mówiąc, kiedyś od debila oczekiwano trójek, teraz szóstek. I jak dostaje czwórki, to masz "spadek zdolności".

Po drugie, dawno nie było w Europie wojny... eliminacji darwinowskiej. Tyle, wiadomo o co chodzi.

Osobiście uważam, że "jeden procent jest nasz" to twierdzenie stałe, i sto lat temu, i teraz. Tylko internet lepiej pokazuje pewne rzeczy...

5 godzin temu, Drago napisał(a):

Od ponad stu lat badania nad rozwojem poznawczym pokazywały stały trend: każde kolejne pokolenie osiągało lepsze wyniki w testach mierzących zdolności umysłowe. Schemat zmienił się, gdy wzięto pod lupę pokolenie Z. Neurobiolog i edukator dr Jared Cooney Horvath podczas wystąpienia przed komisją Senatu USA wskazał, że obecne pokolenie młodych ludzi (15–29 lat) jako pierwsze nie notuje dalszego wzrostu wyników poznawczych. W większości obszarów obserwowany jest spadek. Jako powód wskazał rosnącą obecność technologii cyfrowych w edukacji. 

A do tych wyliczeń brali samych białych czy wszystkich?

Bo te 50 lat temu białych było więcej niż obecnie, kolorowi zaniżają zdolności umysłowe całego pokolenia.

• Like 1

• 2 weeks later...

Niestety mam podobne przemyślenia. Dlaczego tak jest?

Zawsze rzadko się udzielałem w social mediach. Wrzucałem różne info o m.in ACTA 2, 447 i wiele, wiele innych. Prawie żadnej reakcji. Jakieś zdjęcie z wyprawy motocyklowej? Już sporo lajków, dużo wyświetleń itd. 

Laska co wrzuca zdjęcie mordy? 50x tyle reakcji co ja, więc jak mam się przebić z normalnymi treściami do ludzi?

A co do ogółu - czy są jeszcze ludzie, którzy mają wątpliwości iż to celowe i narzucone osłanianie i ogłupianie pospólstwa?

• Like 1

18 minut temu, DOHC napisał(a):

A co do ogółu - czy są jeszcze ludzie, którzy mają wątpliwości iż to celowe i narzucone osłanianie i ogłupianie pospólstwa?

Ja

18 minut temu, DOHC napisał(a):

Laska co wrzuca zdjęcie mordy? 50x tyle reakcji co ja, więc jak mam się przebić z normalnymi treściami do ludzi?

Nie mam mediów, ale jak mój kumpel przyjeżdża robić auto to pokazuje mi profil naszej znajomej. Laska 35+, dwójka dzieci każdy z innym, teraz sama i wpisy w negliżu, cyckach na pierwszym planie lub dupie. Lajków tysiące, komentarzy obslinionych cukoldow w wieku jej do 70lat... Faceci z żonami, bez, bez zębów, itp. 

23 minuty temu, DOHC napisał(a):

Wrzucałem różne info o m.in ACTA 2, 447 i wiele, wiele innych. Prawie żadnej reakcji.

Ludzie nie lubią trudnych tematów w życiu, lepiej oglądać pierdoły, to łatwiejsze. 

W dniu 27.04.2026 o 09:33, Drago napisał(a):

……..,   obecne pokolenie młodych ludzi (15–29 lat) jako pierwsze nie notuje dalszego wzrostu wyników poznawczych. W większości obszarów obserwowany jest spadek. Jako powód wskazał rosnącą obecność technologii cyfrowych w edukacji. 

IMG-1002.png

• Haha 4

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.