Morfeusz Posted April 28 Share Posted April 28 (edited) Kolejny youtuber, który postanowił po 40 zmienić swoje życie. Jednak zapomniał wcześniej zagwarantować sobie dochód online, nie wygrał w totka, nie jest rentierem, nie ma biznesu na miejscu ani tez za granicą. Biznes mięsny na którym się nie zna, nie wypalił na Filipinach. Teraz chce jakaś ruinę wynająć za 10k pesos na miesiąc i walnąć "resort" xD. Tymczasem po 2 latach na Filipinach postanowił zostać alfonsem i wysępić trochę kasy, z pomocą pościanowej 30 letniej, przebolcowanej Filipinki. Opowiadając naiwnym historyjkę o jej ciężkiej pracy, sytuacji. Kasę można wysyłać przez niego. xD Dobry był fragment jak się zapytał ile miała partnerów w 8 min. Zapytała czy tylko ile chłopaków w tym roku. xD Pokazała 15 na partnerów seksualnych na palcach (8:24 min), więc wyłączył wideo w 8:34 min i później powiedział że jednego miała w prawdziwym długim związku 11 letnim związku. xD W 13 min, Fifka mówi że poznaje obcokrajowców na aplikacjach randkowych od których wyciąga kasę. @wojst.8318 - Niech sobie założy w smartfonie portfel Bitcoina i pokaże na filmie kod QR. To się zdziwisz ile kasy dostanie odp: @180_stopni - Już dostała całkiem sporo Naiwnym chce wciskać przebolcowane Fifli, a sam przerabia dużo młodszego towaru: Zdesperowani spermiarze w komentarzach nie zawodzą: wiesawfilanowski6311 - Dziewczyna bardzo fajna, wiekowo może bym się załapał, no mam za niedługo 45 lat, tylko już mam kontakt z Filipinką, też ma teraz 30 lat ale ma dwójkę dzieci malych. Fajne brzdące. Nie chciałbym tej dziewczynie w głowie mieszać. A Filipinki faktycznie potrafią zrobić dramat z jednego słowa za dużo i są bardzo uczuciowe i empatyczne. Trafiają się też takie, które szukają Jelenia tylko dla kasy i wysyłają swoje nudesy. Mam nadzieję, że Margie trafi na normalnego i uczciwego faceta a nie jakiegoś zboka Pozdrowienia. @dinolapino4322 - Super Dziewczyna @krzysztofzdunkiewicz8704 - Ona jest gotowa na ciebie, ale musisz się zdecydować. Ona jest ok, widać to w jej naturalności. @ultradm2011 - Ta Chi to fajna dziewczyna, tak mi jej szkoda. Trzeba jej pomóc. W jakikolwiek sposób bo za 5 lat w tym niewolnictwie będzie całkiem zniszczona. Jak tam sprawa tej zbiórki? @Jan-pc7zd - To wielka dla mnie radość że mogę pomóc tej uroczej dziewczynie @wojst.8318 - Niech sobie założy w smartfonie portfel Bitcoina i pokaże na filmie kod QR. To się zdziwisz ile kasy dostanie odp: @180_stopni - Już dostała całkiem sporo Edited April 28 by Morfeusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted April 28 Share Posted April 28 Dobrze kombinuje, jest popyt na spermiarzy to czemu nie próbować? Mi ostatnio mózg strzelił jak kapsel od piwa jak dowiedziałem się ze małolata 23 lata za kręcenie dupa na OF 84 mil USD przytuliła i prowadzą z nią w stanach wywiady jak z jakąś biznes woman. Jednie co dobrze robiła to kręciła sraką w rytm muzyki. Ludzie się uczą i harują całe życie i nawet ułamka tego nie zarobią... Żyjemy w absurdzie i chyba nie ma co już wyciągać jakiś moralnych wniosków, busnies is busnies. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted April 29 Share Posted April 29 6 godzin temu, smerf napisał(a): Ludzie się uczą i harują całe życie i .... .... wpłacają tą kasę lasce, którą oglądają na ekranie jak kręci dupą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts