thonuc Posted May 6 Share Posted May 6 Hej, co myślicie o tej dziewczynie? Czy jest atrakcyjna i seksowna? Moim zdaniem nie jest jakaś zła, ale z tego, co wiem, jest strasznie zarozumiała. Kolega z kolei mówi, że jest idealna i mega sexy. Jakie jest wasze zdanie? Oceńcie jej wygląd i styl. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 6 Share Posted May 6 @thonucjesteś menadżerem roxy? 5 lub 6 temat w którym naganiasz jakąś lalę... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted May 6 Share Posted May 6 Wrzuć od razu link do OF, a nie jakieś podchody. Jednak uczciwie przyznaję, że mi się nie podoba i moich 5 dolarów nie dostanie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted May 6 Share Posted May 6 27 minut temu, thonuc napisał(a): Oceńcie jej wygląd i styl. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted May 6 Share Posted May 6 Dziwne ze modzi nie dali ci jeszcze bana na otrzeźwienie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted May 6 Share Posted May 6 @thonuc praktycznie cała twoja działalność na forum to wrzucanie zdjęć do oceny. Nie rozumiem, po co to robisz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted May 6 Share Posted May 6 Sztuczne usta, sztuczne rzęsy, sztuczne cycki , doczepiane włosy i zjebany dziubek na każdym zdjęciu, ponadto ona ma skoliozę lub jakieś wygięcie kręgosłupa? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reffohem Posted May 6 Share Posted May 6 39 minutes ago, Dzingolo said: bierz na części Tam licznik przekręcany kilkukrotnie, wszystko zużyte i wyślizgane - na szrot jedynie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted May 6 Share Posted May 6 Nie wiem kto gustuje w takich samicach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedeNzNich Posted May 6 Share Posted May 6 Co do ch..a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted May 6 Share Posted May 6 A wiesz może czy ona potrafi ręcznie uprać brudne gacie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted May 6 Share Posted May 6 Chcesz ją zatrudnić u siebie w agencji i powoli robisz zestawienie potencjalnych zysków? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
curvipiccolo Posted May 6 Share Posted May 6 Glonojad.. Instagramowy klon z pyskiem transa🤢 Jeśli kiedykolwiek, gdziekolwiek, ktoś mnie zobaczy z czymś takim... Najwyraźniej złapałem syfilis gdzieś, kiedyś, i dostał się do mózgu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted May 6 Share Posted May 6 3 godziny temu, thyr napisał(a): Dziwne ze modzi nie dali ci jeszcze bana na otrzeźwienie. Za nurtujące użytkownika pytania nie dajemy bana. Z jego kilku tematów nawet niezła beka wyszła, ludzie się pośmiali, spędzili miło czas🙂 Co do tematu i takich kobiet, to zauważ autorze, ona nie jest kobieca. Operacje plastyczne, mocno wyrzeźbiona po siłowni, chuda, że aż kości widać. Popieram chłopaków w ocenach, ta kobieta jest słaba, do tego męskie rysy😏 Nawet nie wiem jak ją sklasyfikować🤔? Jeżeli chodzi o jej ubiór to pojęcie względne, moda i gusta to indywidualna sprawa każdego człowieka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted May 6 Share Posted May 6 17 minut temu, Iceman84PL napisał(a): Popieram chłopaków w ocenach, ta kobieta jest słaba, do tego męskie rysy😏 Autorze możliwe że ona ma ptaka , zweryfikuj!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted Thursday at 03:52 AM Share Posted Thursday at 03:52 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted Thursday at 10:28 AM Share Posted Thursday at 10:28 AM 20 godzin temu, thonuc napisał(a): Hej, co myślicie o tej dziewczynie? Czy jest atrakcyjna i seksowna? Moim zdaniem nie jest jakaś zła, ale z tego, co wiem, jest strasznie zarozumiała. Kolega z kolei mówi, że jest idealna i mega sexy. Jakie jest wasze zdanie? Oceńcie jej wygląd i styl. Dla mnie - jedna wielka czerwona flaga. Ogólnie jakieś rysy męskie ma ;/ Na obecne czasy = pewnie oceniana 7/10 w zwyż. Dla świadomego gościa = 2-3/10 max Oczywiście każdy ma inny gust, ale tutaj z fotek wylewa się, że laska musi mieć naprawdę spore problemy psychiczne (korelacja tatuaże, zrobiona twarz, ciało, ilość fotek/pozy = zaburzenia, w moim radarze jeszcze się nie pomyliłem, smutne w sumie). Tego typu kobiety spotykają się z konkretnymi typami mężczyzn. Moim zdaniem to jest spoko. Chyba nikt nie wierzy, że taka laska będzie spotykała się z jakimś ogarniętym ziomkiem (no chyba że tylko dla sexu, chociaż dla mnie jest aseksualna, wręcz odrażająca). 20 godzin temu, thonuc napisał(a): Czy jest atrakcyjna i seksowna? Odpowiadając na pytanie - nie, i nie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted Thursday at 12:47 PM Share Posted Thursday at 12:47 PM 1. Piszesz z laską i robisz niej podśmiechujki na forum co świadczy o Tobie żle, nie chcę pisać dosadniej bo znowu bana wyrwę. 2. Takie rzeczy są niebezpieczne dla forum. 3. Tak się nie robi. Wyobraź sobie, że teraz Twoje zdjecia z podobnym opisem latają na forum Wanda? Ciekawe jakbyś zareagował. I nie wyzywajcie mnie od rycerzy. Jakieś zasady trzeba mieć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT91SAM7S256 Posted Thursday at 01:39 PM Share Posted Thursday at 01:39 PM (edited) Ohyda! Kolejny plastykowy biorobot sterowany smarkfonem... Edited Thursday at 01:47 PM by AT91SAM7S256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts