Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minut temu, fitmaster napisał(a):

Poprostu ktoś namieszał mojej w głowie

Niekoniecznie, biologi nie oszukasz... To jest czas na dziecko tak jak pisałem 30 na karku u baby to hormony buzują ( jak myślisz ile moje bratowe miały lat jak rodziły?😂) a bracia myślą że miłość i bezgranicznie ufają swoim żonom🤦‍♂️ bo miłość .... 

Ona czuje wewnątrz siebie, a pogadała najprawdopodobniej z swoją mamą po kłótni z tobą i jak okazało się jakim jesteś ekonomicznym tyranem ( sarkazm ) 

Proza życia, szare życie puka do drzwi, wszyscy są ładni i fajnie przed innymi ale problemy dochodzą każdego i codzienność. 

Edited by Dzingolo
  • Like 1

Posted (edited)
4 minuty temu, Upadły Romantyk napisał(a):

. Jej mama pewnie usłyszała, że lepisz się najebany do innych lasek na imprezkach także ten tego. 

No to akurat autorze tematu jest słabe w huj w twoim wykonaniu, ale dziewczyna się ładnie odgryza teraz 😂

Edited by Dzingolo

2 minuty temu, suski napisał(a):

Odgryzanie odgryzaniem. Również dobrze rok po ślubie za spojrzenie na inną mogłaby się tak samo zachowywać.

No wiesz będąc z kimś 2.5roku macanie innych dup gdy twoja jest wierna jest mega słabe i tutaj nie ma sie co dziewczynie dziwić. Odwracając sytuacje jak to by ona tak zrobiła co byśmy pisali? Że szmata, że ma on ją zostawić itp. jakie jazdy on by robił jej w takiej chwili?  Kij ma dwa końce, przecież ona czuje więcej niż my, a "zdrada" dla kobiety jest uderzeniem w jej kobiecość/ ona czuje się nieatrakcyjna ( nie mylmy z tym jak inne panie zalecają się do samca a on je zbywa) bo tutaj autor sam pisał co robił .

• Like 4

Jak mawiał poeta: Chuj w bombki strzelił, choinki nie będzie.

Jeżeli w tym związku będzie podobnie jak w moim a trochę cech wspólnych widzę, to autor nie jest w stanie sobie wyobrazić przez jakie gówno będzie przechodzil za miesiąc albo 2

31 minut temu, fitmaster napisał(a):

Głupio mi panowie, że tak się uzewnętrzniam i opisuje niczym relacja live. Cały związek podchodziłem z chłodna głową i nie dałem się ponieść emocjom a tutaj niekiedy mam naprawdę mętlik co robić. Czytam wasze spotrzeżenia z uwagą.

Nic się nie dzieje lepiej analizować tu z nami niż z mama co jest odklejona w obecnej dynamice DM. 

W sumie to ja widzę na ten moment dwa w miarę sensowne rozwiązania i na pewno to nie jest rozmowa inicjowana z twojej strony,

Po pierwsze nie obwiniaj się za sytuacje w klubie IMO nic się nie stało wielkiego zresztą później jej przeszło teraz chodzi o coś innego.

Laski którym zależy gorsze rzeczy wybaczają. Widzę że się niektórzy bracia odpalili, ale facet może czasem broić niekiedy to nawet nakręca laski,

Tutaj chodzi o coś innego ona zaczęła liczyć kto ile wkłada kasy i jej się to nie zgadza bo wlicza swojej mamy mieszkanie jako wkład. 

Opcja 1. Zwijasz graty i znikasz jak duszek Kacper — wracasz jak przeprosi za swoje fochy.

Opcja 2. Zupełny ignore jej zachowań, może coś się jej przestawi samo w głowie i jej przejdzie — z ryzykiem nawrotu w przyszłości. Wtedy powtarzasz ignore i tak w kółko.

Rozmowa nie wchodzi raczej w grę z twojej inicjatywy bo to będzie okazaniem słabości i wyjdzie jakbyś czuł się winny że nie dopłacasz jej 2k miesiąc do czynszu.

Ważnym szczegółem jest to że ona jest ładna i pewnie o tym wie więc też może sobie myśleć że pewnie mogła by bogatego bażanta usidlić, a siedzi z cwaniaczkiem co nie daje się pod pantofla wsadzić.

• Like 2

Posted (edited)
W dniu 17.05.2026 o 21:57, fitmaster napisał(a):

Naiwna niestety i dajaca die wykorzystywać z racji jej dobrego serca.

Boi się mówić głośno swoje zdanie.

vs

W dniu 24.05.2026 o 22:38, fitmaster napisał(a):

Aż się nie chce wracać do domu panowie... bo znowu może być kłótnia i wałkowanie tematu, manipulacja łzami, odwracanie kota ogonem itd

Miała być muszka inna niż wszystkie, a okazała się typowa. 

Po zakończeniu okresu demo, zaczęło się testowanie, czy dasz się spantoflić, sprowadzić do roli beciaka i wykorzystywać finansowo, pod pretekstem jej niższych zarobków.

15140448151674.jpg

Edited by Morfeusz
  • Like 2
  • Haha 1

• 2 weeks later...

Sytuacja wydaje się stabilna.

Wtedy po 2 cichych dniach ona wyciągnęła rękę na zgodę.

Póki co nie było ani jednej kłótni.

To ona non stop zabiega o moją uwagę.

Staram się na spokojnie do wszystkiego podchodzić. 

Nadal podtrzymałem swoją wizję, że nie będzie nikt mi mówił ile mam swoich pieniędzy w małżeństwie przeznaczać.

Rzuciłem pomysł, że gdyby sytuacja się nie polepszyła mogę wykładach kasę na jedzenie. Nie określiła się czy jej to pasuje.

Za 2 tyg zacznie nową pracę, liczę, że w końcu złapie oddech finansowy i ogólnie będzie w miarę zadowolona z warunków pracy.

Co do wychodzenia samemu na imprezy to wiem, że muszę zbastować.

Od tamtej pory nie piłem alkoholu w nadmiernych ilościach. Zająłem sobie głowę innymi aktywnościami fizycznymi.

Co będzie dalej czas pokaże.

Wiem, że nie ma wyjątkowej kobiety. Wiem, że jest tylko moja kolej.

Nigdy nie wiadomo kiedy komu coś odwali.

• Like 3

9 godzin temu, fitmaster napisał(a):

Nigdy nie wiadomo kiedy komu coś odwali.

Z tym zdaniem się nie zgodzę, ty masz wiedzieć co tobą kieruje i co robisz. Odwalanie zostaw kobietą one to robią na potęgę. Twoje decyzje mają być przemyślane. 

• Like 1

13 godzin temu, fitmaster napisał(a):

Co do wychodzenia samemu na imprezy to wiem, że muszę zbastować.

Zostań w domu, zakończysz relacje bo ona osiągnie zwyciestwo..  

1 godzinę temu, JedeNzNich napisał(a):

Zostań w domu, zakończysz relacje bo ona osiągnie zwyciestwo

No właśnie po to jest to forum, żeby pewne schematy, ktore się zna wyłapywać i przedstawiać potrzebującemu. Schemat jaki wyszukaliśmy był taki, że ją przeprosił i już jest problem, że stracił ramę i jej nie odzyska...a czemu nie odzyska? Trzeba kopać głębiej...bo u niej mieszka.

Pytanie do bardziej doswiadczonych,.piszę to też na podstawie swoich doświadczeń. Czy w takiej konfiguracji idzie jeszcze odwrócić dynamikę? Jak?

6 minut temu, EmseyXYZY napisał(a):

Schemat jaki wyszukaliśmy był taki, że ją przeprosił i już jest problem, że stracił ramę i jej nie odzyska...a czemu nie odzyska? Trzeba kopać głębiej...bo u niej mieszka.

Pytanie do bardziej doswiadczonych,.piszę to też na podstawie swoich doświadczeń. Czy w takiej konfiguracji idzie jeszcze odwrócić dynamikę? Jak?

Zatem wychodzi, wraca późno jak będzie akcja.. to  'wróciłem i teraz wezmę to czego nie ma na mieście' 

3 minuty temu, JedeNzNich napisał(a):

Zatem wychodzi, wraca późno jak będzie akcja.. to  'wróciłem i teraz wezmę to czego nie ma na mieście' 

Czyli tona tematów na forum a wszystko zamyka sie w temacie, zeby codziennie raz a porządnie przepchać dziurę babie?

2 minuty temu, EmseyXYZY napisał(a):

Czyli tona tematów na forum a wszystko zamyka sie w temacie, zeby codziennie raz a porządnie przepchać dziurę babie?

Kiedy kończy się sypialnia, kończy się związek.   Kiedy jest wydzielana i dozowana przez kobietę, nie ma relacji damsko-męskiej jest realizacja interesu.  

W innym temacie @Trevor pytał czy jesteśmy tylko zwierzętami, owszem jesteśmy jedni mniej inni bardziej cywilizowani oswojeni, ale zwierzęta. Większość społeczeństwa leci na instynktach.  Dla @Trevor człowiek to zwierze jak każdy inny ssak, w dodatku nie żyjący najdłużej, nie najmądrzejszy i z wieloma ułomnościami ale na którymś etapie zaczęliśmy tworzyć za zasługa trudności środowiskowych, bo tam gdzie maja dobrze wiemy jak jest.  

• Like 2

• 4 weeks later...

Brawa dla pani psycholog.

Kobiety zawsze będą się trzymać bardziej z kobietami 

Przeszliśmy na spotkania indywidualne.

Wychodziłem lżejszy po tych spotkaniach.

Teraz była moja partnerka.

Pani psycholog powiedziała, że jestem narcyzem, myślę o sobie i swoich przyjemnościach. Ze powinienem dzielić się pensją z partnerką.

Bardzo mnie to ubodło, że miała czelność mnie oceniać i powiedzieć to partnerce podczas gdy nie oceniała partnerki podczas rozmowy ze mną.

Teraz mojej narobiła bigosu w głowie.

Ja nie widzę po tym wszystkim chodzić do tej kobiety na terapie.

Jeszcze powiedziała mojej, że kiepsko widzi nasze ewentualne małżeństwo, że za dużo nas dzieli.

Ja tak nie uważam.

Ps. Bardzo nawet zaoferowała że mojej pomoże i nie musi płacić 

• Haha 8
  • Sad 1

W dniu 24.05.2026 o 20:31, fitmaster napisał(a):

. Panowie ja mam wiele pasji, lubię spędzać czas w roznoraki sposób.

Nigdy nie rezygnuj, w wyjątkowych chwilach możesz przełożyć na odleglejszy termin.

Podaje mi przykład, że moi rodzice mają wspólną kasę.

Okej tak jest podejrzewam w 95proc malzenstw,

U nas każde ma osobną, lecz ja opłacam wszystkie rachunki.

Nie gotuję, nie piorę, b. mało sprzątam

Taki podział.

Pogadałem z kumplami. To oni w większości swoje pensje trzymają jako wspólne pieniądze i nie wyliczają sobie.

Ale też pewnie uja sobie kupują.

Wszystką kasę przejada "rodzina i żona"?

27 minut temu, fitmaster napisał(a):

Ze powinienem dzielić się pensją z partnerką.

Niech spierdala, znaczy ta psycholoszka!

Ale podział kosztów powinien iść w kierunku Twojej większości 40/60 do 30/70

To jest część tego "bezpieczeństwa emocjonalnego" aby miały przeświadczenie, że mogą polegać na swoim mężczyźnie. Wedle pradawnego Ty zapewniasz mamuta, ona dba o dom i dzieci.

50 minut temu, fitmaster napisał(a):

myślę o sobie i swoich przyjemnościach.

Twoja nie ma orgazmów?

• Like 1

57 minut temu, fitmaster napisał(a):

Jeszcze powiedziała mojej, że kiepsko widzi nasze ewentualne małżeństwo, że za dużo nas dzieli.

Ja tak nie uważam.

Ps. Bardzo nawet zaoferowała że mojej pomoże i nie musi płacić 

Psycholog jej pomoże za darmo? Przy Tobie to proponowała? Czy Twoja partnerka to powiedziała?

Moja partnerka powiedziała, że poruszyły sprawę finansów i że takie wizyty kosztujà i powiedziała Pani psycholog, że jak będzie bardzo źle z kasą to ją przyjmie ... za darmo.

Wszystko wszystkim, ale psycholog nie powinna partnerce mówić o mnie tak jak powiedziała. Przede wszystkim powinna powiedzieć mi : panie X, po tych spotkaniach wydaje mi się, że jest pan taki i taki, czy Pan też tak uważa?

Teraz tak naprawdę mam teściowa, panią psycholog mącacą w głowie mojej.

Chciałem dobrze a doprowadziłem do tego, że psycholog zbuntuje mi partnerkę.

4 minuty temu, fitmaster napisał(a):

Teraz tak naprawdę mam teściowa, panią psycholog mącacą w głowie mojej.

Chciałem dobrze a doprowadziłem do tego, że psycholog zbuntuje mi partnerkę.

Pani psycho-loszka robi to w czym ma biznes ziom.

Ty idąc do klauna pokazujesz że popierasz jego możliwość mieszania się do waszego związku,

Gdyby laska powiedziała mi że chce iść ze mną do pani psycholog, która ma układać nam życie to sory ale nie ze mną te numery.

Ja wiem że taka moda chodzenia do psycholożek przez ludzi co nie wiedzą co mają robić z pieniędzmi, ale tak naprawdę każdy wie jaką ma rolę.

Gdyby nie kobiety i ich niski poziom inteligencji to takie "biznesy" nie miały by racji bytu, a tak jest jak jest...

• Like 4

19 minut temu, fitmaster napisał(a):

Moja partnerka powiedziała, że poruszyły sprawę finansów i że takie wizyty kosztujà i powiedziała Pani psycholog, że jak będzie bardzo źle z kasą to ją przyjmie ... za darmo

To jeszcze chuj. Moja była kupiła swojej pacjentce/klientce suszarkę electrolux za 2 k.

Edited by EmseyXYZY
  • Haha 3

5 minut temu, EmseyXYZY napisał(a):

To jeszcze chuj. Moja była kupiła swojej pacjentce/klientce suszarkę electrolux za 2 k.

Dobrze jej pewnie myszkę wilizała.

• Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.