Rnext Posted Tuesday at 11:57 AM Share Posted Tuesday at 11:57 AM Algorytmy YT czasami wyczuwają, że człowiek ma akurat chwilę relaksu przy kawie i podpowiadają rzeczy, które czasem warto kliknąć. Tak właśnie było dziś koło południa i wleciał taki materiał: Im dalej w podcast tym bardziej rosło przekonanie, że warto aby będąc dużo młodszym, wziąć pod uwagę przedstawione tematy. Sam im jestem starszy, tym więcej rzeczy się po prostu unieważnia, Mimo, że były najważniejsze na którymś etapie życia. Bez żalu oczywiście, bez nich nie byłbym tym, kim jestem. Bez nich pewnie nie potrafił bym wielu aspektów życia odpuścić, olać, odebrać znaczenie. Choć wiele jednak nadawało się do implementacji w swoim czasie. Naprawdę dziś śmieję się z różnych, przeszłych potyczek, walk, ryzyk, ambicji, nakupionych przedmiotów, ubrań etc. Zachęcam wszystkich do uważnego posłuchania. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriTo Posted Tuesday at 12:45 PM Share Posted Tuesday at 12:45 PM 46 minut temu, Rnext napisał(a): Im dalej w podcast W podcast... mam słuchać jakieś pani jak mam żyć...? "Po prostu o nas to przestrzeń dla kobiet, które czują więcej. Mówimy o tym, co zwykle przemilczane: o emocjach, samotności, miłości, granicach, sile i przebudzeniu. Nie znajdziesz tu pustych frazesów ani złotych rad. Zamiast tego — autentyczne historie, psychologiczne refleksje i przesłania, które poruszają duszę." Dziękuję, jest różnica pomiędzy panią a panem po pięćdziesiątce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyrion Posted Tuesday at 01:48 PM Share Posted Tuesday at 01:48 PM Oczywiście, każdy lub prawie każdy inaczej na życie patrzy jako 20latek i jako 40latek a jeszcze inaczej jako starszy facet. Wiele potyczek, ryzyk i ambicji nadawało dynamikę życiu i pewnego rodzaju konstrukcję. Chcę tutaj dodać, że to jest podelowy przykład kanału, gdzie wszystko jest robione za pomocą AI, Piszą ogromną rozprawkę, pewnie nawet mądrą, jednak dużo słów a mało treści. Czytają to wygenerowanym głosem i zmieniającym sie tłem AI. Niskim kosztem robią wyświetlenia. A nas łapia jak na smycz, aby jescze wiecej chłonąć, chłonąć.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted Tuesday at 02:58 PM Author Share Posted Tuesday at 02:58 PM Czyli Panowie - nie zrozumiecie dlaczego szkoda mi czasu i energii na polemikę z Wami 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted Wednesday at 09:44 AM Share Posted Wednesday at 09:44 AM Wbrew ignorancji niektórych wyżej. Przesłuchałem sobie ten podcast siedząc gdzieś w Czarnogórze nad Adriatykiem i myślę, że rzeczy tam wymienione już warto mieć uświadomione po 30-stce góra 40-stce. Z wiekiem faktycznie zmienia się postrzeganie świata i życia jako takiego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betoniara Posted Wednesday at 11:20 AM Share Posted Wednesday at 11:20 AM Przesłuchałem to nagranie i szczerze współczuję ludziom, którzy dochodzą do takich wniosków dopiero w wieku 50 lat. Oczywiście zgadzam się z tymi 12 punktami, jednak zdecydowanie za dużo tam tekstu i za mało treści. Dostawałem lekkie wzdrygnięcie pod koniec, za każdym kolejnym razem gdy pani powiedziała "po pięćdziesiątce". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted Wednesday at 11:53 AM Share Posted Wednesday at 11:53 AM 32 minuty temu, Betoniara napisał(a): Przesłuchałem to nagranie i szczerze współczuję ludziom, którzy dochodzą do takich wniosków dopiero w wieku 50 lat. Oczywiście zgadzam się z tymi 12 punktami, jednak zdecydowanie za dużo tam tekstu i za mało treści. Dostawałem lekkie wzdrygnięcie pod koniec, za każdym kolejnym razem gdy pani powiedziała "po pięćdziesiątce". Kropka w kropkę mam identyczne przemyślenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted Wednesday at 07:32 PM Share Posted Wednesday at 07:32 PM Ja zaczalem sluchac (szybko skomczylem) i faktycznie panie po 50 odpuszczaja bo menopauza, interes zakniety - zgraly tę talię ile sie dalo, presja schodzi. Mozna odetchnąć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted Wednesday at 07:59 PM Share Posted Wednesday at 07:59 PM Tia , trzeba sobie jeszcze zadac pytanie czy jakby zdrowie i uroda dopisywala jak kiedys to by sie nie wskoczylo na stare tory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts