Morfeusz Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) Jestem po czterdziestce i cenie sobie prywatność. Osobistego konta na pejsbooku używam tylko do kontaktów ze znajomymi, częścią ludzi z obecnego i poprzednich miejsc pracy. Mam tylko jedno foto, obrobione przez AI tak, aby prawie nie było widać twarzy, dane też mocno ograniczone do minimum. Brak atrybutów posiadania kasy. W skali wyglądu oceniłbym obecnie siebie na ok 5/10. Skupiłem się na pasjach, pracy i polubiłem beztroskie, spokojne życie bez stresu. Co jakiś czas dostaję zaproszenia na Fb do znajomych od różnych ludzi, z których większości nie znam. Zwykle chcą coś sprzedać albo zdobyć obserwujących na profile marketingowe. Coraz więcej zaproszeń jest od obcych, samotnych madek po ścianie. Przedział szacuję na 35 - 45 lat, SMV 4-7/10 w kategorii milfów. Mieszkające w promieniu 20 - 40 km, więc albo algorytm albo jakieś swatające po cichu koleżanki, ale nie z obecnej pracy. W ostatnim tygodniu 3 nowe zaproszenia od pościanówek. Zwykle nie przyjmuje ludzi, których nie znam. Po krótkim pytaniu o to czy się znamy skądś, część pisze wprost że się spodobałem i postanowiły zaprosić, inne grają głupie i myślą, że będę nadskakiwał, jak spermiarze. Ostatnia wizualnie 7/10 w mojej skali milfic, tak zdesperowana, że nie poddała się po odmowie poznania jej. Zapraszała (obcego mężczyznę) jako osobę towarzyszącą na imprezę kiedyś. Z rozmowy wywnioskowałem, że mężczyźni przelatywali ją jako samotną matkę i nie udało się upolować jelenia na dłużej od 4 lat, przez jej charakter. Jeżeli chce mi się bzykać, to wolę znaleźć obecnie jakąś dużo młodszą koleżankę, cichodajkę, studentkę, divę. Zamiast podstarzałych milfów, które obudziły się po ścianie i oczekują związku. Zrobić swoje, zapłacić i zapomnieć, bez bzyczenia nad uchem, próśb o przysługi, tracenia cennego czasu na generatory problemów. Też obserwujecie większe natężenie tych przebolcowanych pościanowych desperatek? Mam wrażenie, że to przez koniec wakacji, początek roku szkolnego, wydatki na gówniaki, porzucanie ich przez wakacyjnych posuwaczy? Edited August 24 by Morfeusz 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted August 24 Share Posted August 24 52 minuty temu, Morfeusz napisał(a): roku 52 minuty temu, Morfeusz napisał(a): Mam wrażenie, że to przez koniec wakacji, początek roku szkolnego, "Nowy rok szkolny, nowa ona Ach obudzi w sobie szona Może brunet, może łysy Niech mi dzisiaj popatrzy do myszy Myszka słodka, przystrzyżona Bawmy się dziś bez kondoma... Moja córka szuka taty, do zabawy nie wypłaty. Facebook, Instagram uruchomione Teraz będę zgrywać dobrą, napaloną przyszłą żonę... Jakiś facet randomowy, Co nie widać twarzy , głowy On jest taki tajemniczy... Niech przeleci mnie w piwnicy " Ot tak chyba myśli w poetycki sposób 😂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted August 24 Share Posted August 24 4 hours ago, Morfeusz said: więc albo algorytm Algorytmy stawiają na zaangażowanie użytkowników w sieci, a nie na wiarygodność informacji. Jeśli uda się Mecie "zaangażować" milfa w "klikanie" z Tobą, albo Ciebie w pisanie z nimi - oni wygrywają, wy oglądacie reklamy a im kasa leci. Im lepszy algorytm, tym większa kasa - więc takie rzeczy jak bliskość geograficzna, samotność, wszystko się liczy. 4 hours ago, Morfeusz said: Mam tylko jedno foto Ale masz jakiekolwiek foto, +1 do algorytmu. 4 hours ago, Morfeusz said: używam tylko do kontaktów ze znajomymi Ale używasz FB do kontaktowania się, +9 do algorytmu. 4 hours ago, Morfeusz said: Zwykle nie przyjmuje ludzi, których nie znam. Po krótkim pytaniu o to czy się znamy skądś Ale czytasz te zaproszenia, może wchodzisz na profile... a na końcu niektórym odpisujesz. +90 do algorytmu - bo pytanie od Ciebie, "prawdziwego człowieka", nigdy nie zastąpi botów. 4 hours ago, Morfeusz said: Też obserwujecie większe natężenie tych przebolcowanych pościanowych desperatek? Nie mam swojego zdjęcia... według ich AI, porastam futrem i mam cztery łapy. Nie rozmawiam przez FB, dzwonię. Dostaję milf-zaproszenie, kasuję bez wchodzenia na profil, potem 2-3 tygodnie spokoju do następnego. Kiedyś popełniłem błąd wchodząc na profil Pani, nic nie pisząc ani nie akceptując, to potem przez tydzień przyszło kilka następnych. A teraz gorzka pigułka. Algorytmy Mety są naprawdę obiektywne. Jeżeli uznają że szukasz informacji o kładzeniu płyt K-G, to będziesz dostawał filmiki z płytami KG, i zaproszenia do grup budowlanych. Jeżeli interesujesz się kuchnią egzotyczną, podsuną powiązane tematy. AI zagłaska nas na śmierć, dostarczając nam dokładnie to, co uzna, że sami w sieci szukamy... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted August 24 Share Posted August 24 6 godzin temu, Morfeusz napisał(a): Też obserwujecie większe natężenie tych przebolcowanych pościanowych desperatek? Co ty wariacie każda pusia jest tego warta a dziecko to najważniejsze kto wychował i kto ładował w nie kasę. Zostań bohaterem. 😆 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted August 24 Share Posted August 24 W sumie to nie, ale pewnie dlatego, że nie mam zdjęcia i w ogóle nie piszę żadnych komentarzy. Pewnie jestem traktowany jak bot, który robi tylko trochę ruchu na kilku stronach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) Moze polubiles na fejsie jakas grupe z mamami po przejsciach bo skad one niby moga wiedziec ze mozes byc ich potencjalnym targetem . Takie mam podejrzenie ale moze sie nie znam . 👍 Edited August 24 by thyr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted August 25 Share Posted August 25 15 godzin temu, smerf napisał(a): Co ty wariacie każda pusia jest tego warta a dziecko to najważniejsze kto wychował i kto ładował w nie kasę. Zostań bohaterem. 😆 Bohater nie ma peleryny, on ma portfel w dzisiejszych czasach 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeusz Posted August 25 Author Share Posted August 25 (edited) 17 godzin temu, Kespert napisał(a): Algorytmy stawiają na zaangażowanie użytkowników w sieci, a nie na wiarygodność informacji. Jeśli uda się Mecie "zaangażować" milfa w "klikanie" z Tobą, albo Ciebie w pisanie z nimi - oni wygrywają, wy oglądacie reklamy a im kasa leci. Im lepszy algorytm, tym większa kasa - więc takie rzeczy jak bliskość geograficzna, samotność, wszystko się liczy. Poczytałem i to wyjaśnienie rzeczywiście może być jednym z najtrafniejszych. Nie polubiłem żadnej grupy z samotnymi matkami ale mam na też fb ileś znajomych, nie jestem botem. Zaglądałem na profile osób, które mnie zapraszają, żeby sprawdzić czy ich nie znam. Zdarzało się pytać o powód zaproszenia, czy się znamy, bo mogłem zapomnieć. Algorytm uznał, że to działa, wchodzę w interakcję z częścią zapraszających. Więc po orientacyjnej lokalizacji nadajników do której logował się tel, jakiś dalekich powiązaniach znajomych, itp. mógł mnie częściej sugerować samicom. Część zdesperowanych samotnych matek po ścianie, mogło uznać, że warto sprawdzić kto to, czy ma zasoby, czy jest możliwość pasożytowania na nim albo wykorzystania do podbicia sobie atencji. Edited August 25 by Morfeusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted August 27 Share Posted August 27 Do mnie po latach napisała moja dawna dziewczyna ze szkolnych lat, matka dwójki dzieci, każde z innym. Na pytanie co u mnie, odpowiedziałem do bólu szczerze, że straciłem robotę (lockdown, dziękuję Morawieckiemu i Dudzie za zamknięcie gospodarki, dziękuję), że lockdown itd. Usunęła mnie ze znajomych, i już nigdy więcej nie napisała. Ale od znajomych osób wiem, że wypisywała do paru facetów szukając jelenia 🤔 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted August 27 Share Posted August 27 7 hours ago, DOHC said: wypisywała do paru facetów szukając jelenia 🤔 Memy nowymi mądrościami ludowymi... prawdziwą statystyką najczęstszych zachowań ludzkich. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted August 29 Share Posted August 29 W dniu 27.08.2026 o 09:22, DOHC napisał(a): Usunęła mnie ze znajomych, i już nigdy więcej nie napisała. Powinien być u nas na forum jakiś algorytm, który wyłapuje takie najwartościowsze i najszerzej otwierające oczy posty i powinny być jakoś w jednym poście, żeby świeżaki na wejście dostawały pigułę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer Posted August 29 Share Posted August 29 W dniu 24.08.2026 o 14:21, Dzingolo napisał(a): "Nowy rok szkolny, nowa ona Ach obudzi w sobie szona Może brunet, może łysy Niech mi dzisiaj popatrzy do myszy Myszka słodka, przystrzyżona Bawmy się dziś bez kondoma... Moja córka szuka taty, do zabawy nie wypłaty. Facebook, Instagram uruchomione Teraz będę zgrywać dobrą, napaloną przyszłą żonę... Jakiś facet randomowy, Co nie widać twarzy , głowy On jest taki tajemniczy... Niech przeleci mnie w piwnicy " Ot tak chyba myśli w poetycki sposób 😂 Kurwa Ty sie marnujesz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betoniara Posted August 29 Share Posted August 29 U mnie wygląda to trochę inaczej. Prowadzę profil firmowy i wrzucam projekty, które obecnie robię itp. Są dwie panny, które znam ze szkolnych lat i byliśmy na kilku randkach w czasach gdy koniecznie chciałem być w związku. Jedna z nich napisała do mnie po latach "co u mnie" pogratulowała mi firmy itd, pochwaliła się córką i powrotem do rodzinnej miejscowości. Czuć było taki vibe w stylu "a co by było gdyby". Obydwie oglądają każde story, które wrzuce, lajkują każdy post, druga wysyła reakcje tak żeby koniecznie mi się wyświetliło. Obie panny w związkach oczywiście, jedna po ślubie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts