Jump to content

Badoo, Sympatia, Tinder - poradnik - online dating w pigułce - manual - pytania i odpowiedzi

Recommended Posts

12 minut temu, krzy_siek napisał(a):

Chad does what chad wants xd

Cały czas z nią gadam, chyba ma faceta i stąd ta ucieczka.

12 minut temu, krzy_siek napisał(a):

Chad does what chad wants xd

Cały czas z nią gadam, chyba ma faceta i stąd ta ucieczka.

@EmseyXYZY miałem już poznane laski z portalu, które wysyłały fotki i się nie spotkały / blokowały / przestawały pisać. Raczej to nic szczególnego, po prostu takie zjawisko, kokietowanie i wycofywanie się, sprawdzanie jak faceci reagują, na ile będą się przypominać, pisać po parę razy. Taka wiedza jest wartościowa dla kobiety do obracania się w randkowym świecie.

Z kolei miałem 3 laski poznane na żywo które wysyłały mi jakieś wiadomości, niby przy okazji robiąc zdjęcie z sobą samą na nim xd Zawsze, albo był potem bliższy kontakt albo one były na to w każdym razie otwarte.

• Like 1

7 minut temu, krzy_siek napisał(a):

@EmseyXYZY wiesz, było to np. spotkanie czegoś ciekawego na mieście i zdjęcie tego (z nią uśmiechniętą xd) 

albo wiadomość że poszła pozwiedzać i zdjęcia fajnych widoków, z nią xxd (to inna laska)

A ja zrozumialem, ze wysylaly Ci foty jak skaczą na innym typie XD

• Haha 5

3 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

@EmseyXYZY wiesz, było to np. spotkanie czegoś ciekawego na mieście i zdjęcie tego (z nią uśmiechniętą xd) 

albo wiadomość że poszła pozwiedzać i zdjęcia fajnych widoków, z nią xxd (to inna laska)

Jeśli Panna wysyła randomowe zdjęcia to zawsze znaczy, że jest zainteresowana - sprawdzone info 😉

• Like 1

50 minut temu, cst9191 napisał(a):

pYVJBTa.jpeg

Obserwuję ten spotted od jakiegoś czasu i tam chyba siedzą same trolle, jak kobiety piszą to takie właśnie baity, a zdesperowani chłopy wszystko połkną jak pelikanki.

Są różne wariancje tego samego, i ktoś się bawi zdesperowanymi ludźmi xD Codziennie jest conamniej 1 taki bait.

Co ciekawe, jak facet napisze coś podobnego, ba nawet lepiej bo młodszy i bez dzieci to max uzbiera 20 lajków, od kobiet no niezbyt normalnych (i jak się okazuje te same zawsze lajkują te baity, co oznacza że są mega zdesperowane) i kilku facetów xD

To pokazuje ogromną dysproporcję między zdesperowanymi facetami a kobietami, na podstawie tego Rzeszowa (gdzie podobno jest największa dzietność) można wysunąć tezę, że na 1 kobietę przypada co najmniej z 30 chłopa jak nie więcej xD Co jasno pokazuje że dla przęciętnego, nawet wytuningowanego chłopa nie ma miejsca na jakieś tindery czy inne próby nawiązania relacji, bo co ma do wyboru jak towar przebrany - jak godzina po dostawie w szmatexie xD i zostaje dosłownie sam opad (i to taki  2/10 SMV) który może zniszczyć nam życie.

Pomijając to wszystko, kto normalny z 18-25 lat używa Facebooka, zwłaszcza z "Spotted"?

Przecież siedzą tam same dinozaury głównie po 30' rodzice tej młodzieży. 

Przecież wszystkie julki i oskarki i tak siedzą na instagramie czy tiktoku, snapchat xD

BTW. Tinder powinien mieć nazwę "szmatex" - dobry towar tam znika zaraz po dostawie, a dobry towar który tam stoi ma chorą cenę xD

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 1

Godzinę temu, Zły_Człowiek napisał(a):

Tinder powinien mieć nazwę "szmatex" -

"Mediamarkt" dla ślepo wierzących w miłość.

Edited by Dzingolo

• 2 weeks later...
W dniu 28.04.2026 o 13:58, Dzingolo napisał(a):

"Mediamarkt" dla ślepo wierzących w miłość.

Tam nikt nie wierzy, natomiast wszystko w temacie apek opisał @Zły_Człowiek Tam naprawdę jest nurkowanie w szambie. Natomiast można je wykorzystać do nauki jakie deficyty mają dzisiejsze laski, jakie potrafią być bezwględne i zmieniać nastawienie po jednej wiadomości ktora im nie pasuje.

• Like 4

50 minut temu, EmseyXYZY napisał(a):

jakie potrafią być bezwględne i zmieniać nastawienie po jednej wiadomości ktora im nie pasuje

Bo mogą, bo wierzą że znajdzie się lepszy😂

- czego chcesz dziewczynko?

- nie wiem

- a na kiedy to chcesz?

- na już!!

😂

Mniej więcej tak widzę tindera 

• Like 3

Posted (edited)
15 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a):

Tam nikt nie wierzy, natomiast wszystko w temacie apek opisał @Zły_Człowiek Tam naprawdę jest nurkowanie w szambie. Natomiast można je wykorzystać do nauki jakie deficyty mają dzisiejsze laski, jakie potrafią być bezwględne i zmieniać nastawienie po jednej wiadomości ktora im nie pasuje.

Bo to "szmatex" czyli appka skupiająca zrypanych ludzi:

- kobiet, które nikt normalny nie chce (chore psychiczne, desperatki) - normalne appek nie potrzebują

- facetów, desperatów, ruchaczy, psy na baby na których te appki zarabiają.

- i to się dzieje gdy na 1 babę przypada z 120 chłopów? XD

A że demografia jest jaka jest, dysproporcja k-m będzie tylko rosła, co oznacza że sensowność siedzenia na takich appkach codziennie coraz bardziej spada xD

No chyba że ktoś lubi czuć się jak gówno, i być odrzucany nawet przez 1/10 które w normalnych warunkach powinny żebrać o naszą uwagę. xD

14 godzin temu, Dzingolo napisał(a):

Bo mogą, bo wierzą że znajdzie się lepszy😂

- czego chcesz dziewczynko?

- nie wiem

- a na kiedy to chcesz?

- na już!!

😂

Mniej więcej tak widzę tindera 

Bez kitu, dokładnie tak to wygląda, jak festiwal nadskakiwania wokół księżniczek które same nie wiedzą czego chcą (wiedzą, więdzą, mokabe, bankomatów, chadów albo wszystko naraz). I tym bardziej dziwię się facetom którzy tam siedzą, chyba lubią to poczucie samoponiżania się.

Śmiechu warte.

Edited by Zły_Człowiek

Ostatnio krąży po męskim internecie. 

It's over:

urn:cambridge.org:id:binary:202604240601

Badanie opublikowane w ubiegłym miesiącu

https://www.cambridge.org/core/journals/politics-and-the-life-sciences/article/toward-individualistic-reproduction-solving-the-fertility-crisis-could-require-a-further-marginalization-of-men/F26A4750B666344157278B72CFC5D223

Jak widać Czad i spółka ruchają tak z 90%, a normiki płaczą w kącie. To już oficjalne naukowe. 🤡

• Like 3

29 minut temu, BumTrarara napisał(a):

Ostatnio krąży po męskim internecie. 

It's over:

urn:cambridge.org:id:binary:202604240601

Badanie opublikowane w ubiegłym miesiącu

https://www.cambridge.org/core/journals/politics-and-the-life-sciences/article/toward-individualistic-reproduction-solving-the-fertility-crisis-could-require-a-further-marginalization-of-men/F26A4750B666344157278B72CFC5D223

Jak widać Czad i spółka ruchają tak z 90%, a normiki płaczą w kącie. To już oficjalne naukowe. 🤡

A na polski mógłbyś to przełożyć, bo ja nie poniemaju nic z tego. :)

• Like 1

Może ktoś poprawi ale z tego co rozumiem top1% (czyli 99 percentyl) przeruchał średnio 287 bab na głowę. Przedział top1%-top5% 85 bab na głowę. Itd.

Obrazek obok - że posumowali ile lasek zostało przeruchanych przez wszystkich facetów z ankiety, i policzyli że ci top1% przeruchali 20% tej sumy. Przedział top1%-top5% 24% tej sumy, i tak dalej.

Dodane, że "reported" - czyli, deklarowane w ankiecie. No bo nie da się inaczej, jak to sprawdzić. W badaniach o długości penisa na przykład jest zarówno "reported" jak i "measured", to się akurat da sprawdzic :)

• Like 1
  • Thanks 1

W art podali rozwiazanie problemu jako dalszy transfer pieniedzy do tych singielek ruchanych przez ruchaczy zeby decydowaly sie z nimi na dziecko (czy jak juz wspomnialem - system haremiczny utrzynywany przez normikow poprzez przymus aparatu panstw). Wyłania sie rozwiazanie gdzie nie ma czegos takiego jak ojcostwo a zamiast tego rzesze mezczyzn tyra na baby i ich dzieci robione z ruchaczami ktorzy sa zwolnieni z odpowoedzialnosci za potomstwo (a reszta i tak nie rucha i nie płodzi). 

Oczywiscie oczywistym dla bab jest ze przymusi sie jakos normikow do pracy na taki system oraz do obrony takich krajow 🙂

• Like 1

Posted (edited)
5 godzin temu, Brat Przemysław napisał(a):

W art podali(...)

Tam jeszcze autorzy piszą że proponują wprowadzić w krajach rozwiniętych testowo, projekt pilotowy gdzie tworzy się taką politykę by kobiety wolały być samotnymi matkami zamiast być bezdzietne. I że w przyszłości sztuczne macice może rozwiązą problem marginalizacji dzieci.

No nieźle, to się wydają pierdolety science-fiction, jednak jest to artykuł w czasopiśmie naukowym. 

Ogólnie to nie ma się co dziwić że faceci albo całkiem rezygnują, albo bardzo mocno stawiają na rozwój. Ja wybrałem drugą ścieżkę.

Nie postawiłbym jednak na tzw. hardmaxxing, tzn. operacje szczęki, wydłużanie nóg. Obecnie te rzeczy niosą coraz mniejsze ryzyka i coraz więcej mężczyzn się tego podejmuje. Ten hardmaxxing to nie jest wynalazek dzisiejszych czasów. Od setek lat to jest. Kiedyś kobiety na przykład, wiązały stopy by mieć bardzo małe-zdeformowane, albo zakładały gorsety aż mdlały. 

Gdy jest do wyboru, mieć atrakcyjnego partnera/partnerkę lub zginąć w tłumie / nie przetrwać / umrzeć z biedy (kiedyś) - to ludzie potrafią zrobić dużo.

Ja dla przykładu jakbym był mniej fizycznie atrakcyjny i musiałbym zrobić double jaw surgery, to pewnie bym to zrobił. Bozia/natura jednak dała mi tyle, że lżejsze rzeczy typu siłownia/styl, wystarczają xd

Edited by krzy_siek
  • Thanks 1

Godzinę temu, krzy_siek napisał(a):

Gdy jest do wyboru, mieć atrakcyjnego partnera/partnerkę lub zginąć w tłumie / nie przetrwać / umrzeć z biedy (kiedyś) - to ludzie potrafią zrobić dużo.

Miec partnerke lub nie przetrwac? Ma to glebszy/płytszy sens -> sztafeta pokoleń. No ma to sens... i  nie ma sensu zarazem. 

Młody jestes, odstąp od myslenia. Roziwazania sa proste, znane od zawsze. Ratuj swoja duszę, zdaj sie na instynkt. 

• Like 1

Posted (edited)
52 minuty temu, Brat Przemysław napisał(a):
2 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

Miec partnerke lub nie przetrwac? Ma to glebszy/płytszy sens -> sztafeta pokoleń. No ma to sens... i  nie ma sensu zarazem. 

Młody jestes, odstąp od myslenia. Roziwazania sa proste, znane od zawsze. Ratuj swoja duszę, zdaj sie na instynkt. 

Tam miałem na myśli konkretnie (a nie rozwinąłem) rodziców co wiązali swoim córkom stopy aby miały mniejsze i mogły zostać wydane za zamożnego mężczyznę w czasach dużej biedy. To miałem na myśli przez przetrwanie

Edited by krzy_siek

Faceta powinni skazać na 5 lat więzienia. No bo jak to tak można przelecieć samotną madkę i się ulotnić zamiast utrzymywać zestaw 2 for you przez resztę życia?

a6f84082f5da6dc0eeb6a36345923e916189f660

• Like 1

@cst9191 Tego nigdy nie rozumiałem. Moim zdaniem facet który zalicza i znika, jeśli nie obieca związku, nie deklaruje miłości i tak dalej, no to nie robi przecież nic złego. To kobieta sobie dopowiedziała że będą razem. Z opisu na screenie taki scenariusz właśnie się rysuje.

• Like 3

21 godzin temu, krzy_siek napisał(a):

@cst9191 Tego nigdy nie rozumiałem. Moim zdaniem facet który zalicza i znika, jeśli nie obieca związku, nie deklaruje miłości i tak dalej, no to nie robi przecież nic złego. To kobieta sobie dopowiedziała że będą razem. Z opisu na screenie taki scenariusz właśnie się rysuje.

To fenomen o którym już wspomniałem, dlatego zmieniłem swoje podejście w przypadku takich "strzałów" i jestem do bólu transparentny żeby nie było niedomówień (to też moje zabezpieczenie). Kiedyś tego nie rozumiałem, bo laski mają wgrane często takie schematy:

- przespał się ze mną = jesteśmy parą

- byliśmy w kinie, teatrze, na randce = jesteśmy parą

Miałem wiele takich nieporozumień, niektóre laski, np. z niskim poczuciem własnej wartości wszelkie jakieś moje miłe małe gesty interpretowały x10.

Inna bajka, to teraz nawet jak wszystko jest powiedziane klarownie, np. mój wyjazd z koleżanką, gdzie przed wyjazdem powiedziane i napisane było dwa razy, że jedziemy jako przyjaciele/znajomi/koledzy i do niczego nie dojdzie. I ch%j, ona na wyjeździe swoje... Gdzie nie dawałem żadnych znaków, mało tego - kontrolowałem się, żeby nie prowokować. Tak samo moje ostatnie dwie relacje FWB, laski z czasem odpalą program "a może jednak go przekonam na coś innego". A potem obrażone, że ja jestem konsekwentny w ustaleniach. 

• Like 2
  • Thanks 1

23 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

@cst9191 Tego nigdy nie rozumiałem. Moim zdaniem facet który zalicza i znika, jeśli nie obieca związku, nie deklaruje miłości i tak dalej, no to nie robi przecież nic złego.

IMG-1083.jpg

• Haha 3

W dniu 14.05.2026 o 15:41, Brat Przemysław napisał(a):

W art podali rozwiazanie problemu jako dalszy transfer pieniedzy do tych singielek ruchanych przez ruchaczy zeby decydowaly sie z nimi na dziecko (czy jak juz wspomnialem - system haremiczny utrzynywany przez normikow poprzez przymus aparatu panstw). Wyłania sie rozwiazanie gdzie nie ma czegos takiego jak ojcostwo a zamiast tego rzesze mezczyzn tyra na baby i ich dzieci robione z ruchaczami ktorzy sa zwolnieni z odpowoedzialnosci za potomstwo (a reszta i tak nie rucha i nie płodzi). 

Oczywiscie oczywistym dla bab jest ze przymusi sie jakos normikow do pracy na taki system oraz do obrony takich krajow 🙂

I tak szczerze mówiąc, od dawna się tego spodziewałem, że prędzej czy później aparat państwowy przymusi "normalnych facetów" do tyrania na dzieciaki chadów.

Żadne państwo nie popatrzy na to że to dla facetów jest to niesprawiedliwe, ale niestety, biorąc pod uwagę że demografia jest już katastrofalna, a kobiety silnie sfeminizowane a jednocześnie stanowią pewien cenny zasób państwa (to jeden z powodów dlaczego kobiet nie powinno się brać do wojska itd.) każdy rząd będzie mieć to serdecznie w dupie.

Teoretycznie ma działać konstytucja, i co i gówno, nie działa w rzeczywistości.

Z zresztą historia i nasz ukochany rząd zna sposób - wprowadzi "bykowe" i w dupie będzie mieć zdanie mężczyzn, którzy są po prostu odizolowani od kobiet które nimi gardzą.

Gorszą opcją będzie taka że albo płacisz większość pensji w formie podatku, albo przyjmij pod swój dach babę z dzieckiem chada xD w ramach walki z upadającą demografią.

I tak szczerze mówiąc od tego nie ma za bardzo ucieczki, prędzej czy później każdy kraj UE to wprowadzi w ramach całkowitego zgnojenia młodych białych mężczyzn, bo to jest na rękę garbatym nosom.

Od kiedy w instytucjach państwowych (i nie tylko) panuje tzw. "pozytywna dyskryminacja" to można jawnie powiedzieć że biali heteroseksualni faceci są gorszym sortem obywatela, a "gorszym obywatelem" nikt się nie będzie przejmować... no może poza ich rodzinami xD To jest jawna zgoda na zezwięrzęcenie społeczeństwa (rozpoczęte od ery tindera) które ostatecznie zniszczy tą cywilizację.

Więc prędzej czy później i tak będzie - bezdzietni faceci będą bardziej wykorzystywani i będą zmuszeni nawet wychowywać nieswoje dzieci z nieswoimi kobietami, bo to tak naprawdę zgodne z naturą ssaków:

- beciaki i tak nie są szanowani a do ich roli są sprowadzani siłowo przez państwo jak i ogólnie społeczeństwo.

To jest efekt właśnie mechanizmu "roli społecznej" o którym pisałem wcześniej. Jeśli nie spełniasz swojej roli społecznej (czyli będąc przeciętniakiem próbujesz samorozwojów, siłowni, robisz z siebie alfę itd.) to będziesz krytycznie spostrzegany (syndrom oszusta) i ludzie podświadomie będą mieć skłonność do hejtowania, mimo że zdroworosądkowo nie robisz nic złego, a wręcz przeciwnie, ale to jest odbierane jako aspołeczność co jest przecież śmieszne xD.

Odpali się syndrom zazdrości przez co można mieć różne poważne problemy. To są ludzie drugiej kategorii wg. współczesnych kobiet i chadów, dlatego nikt nie ma specjalnej litości. Dlatego chory kotek może liczyć na znacznie większą empatię niż taki beciak. Po prostu zawsze beciaki będą stanowić jako chłopów do bicia, wbrew rozsądkowi.

- chady i tak cokolwiek nie zrobią to i tak pójdzie im na sucho, bo kobiety będą ich bronić, a wszelkie problemy będą lekceważone, zakopane pod dywan. A dlatego tak się dzieje że chady są podobnie jak kobiety cennym zasobem i społeczeństwo ma tendecję do ich gloryfikowania, nawet jak to umysłowa ameba, skur....yn, albo inny kryminalista który np. zabił kilka ludzi - co jeszcze bardziej nakręca kobiety. Więc cokolwiek nie zrobią, to i tak będą głaskani po głowie, bo za ich błędy kobiety bardzo chętnie zapłacą, a raczej zapłacą beciaki bo kobiety ich do tego zmuszą. Chad więc może żyć jak bóg, a jak ma naprawdę dobre geny to bez problemu wyrucha 289 kobiet. A że kobiety wolą być samotnymi matkami ale z dzieckiem chada, niż mieć rodzinę z beciakiem, to prędzej czy później znajdzie frajera flepiarza do fundowania. Społecznie to przejdzie bezproblemu. W końcu flepiarz i tak nie ma praw tak naprawdę.

- kobiety podobnie jak chady, a im ładniejsze to im więcej wolno, nikt realnie im nie fiknie bo są jak dzieci wpływowych ludzi, im wszystko uchodzi na sucho, a gdyby taki flepiarz popełnił podobną wtopę/zbrodnię to by był karany z całą dostępną surowością (co pokazała ostatnio głośna sprawa taksówkarza z grożącą mu kobietą). A im to wolno bo są traktowane jako cenny zasób, a ich traktowanie jak facetów albo nawet normalnie odbierają jako niewerbalną agresję/nienawiść. Masz wokół nich skakać albo ona stwierdzi że jesteś jej wrogiem i po prostu ciebie zacznie atakować bo w jej chorej głowie jesteś wrogiem. Dlatego z babami nie ma co nawet dłużej dyskutować bo i tak tylko patrzy na twoje geny, a nie co masz do powiedzenia. Kasę i resztę dostanie z rąk flepiarza a kapitan państwo go do tego zmusi.

Tu potrzebny jest reset, zabranie appek i wyrównania praw kobietom i mężczyznom, a nie że niby facet ma jakąś przewagę xD a w rzeczywistości nie ma nic do gadania xD

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.