dzimi Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Lekkie, smaczne danie. Ugotować makaron penne (rurki). Szpinak mrozony podgrzewać na patelni z niewielką ilością oleju. Wycisnąć na patelnię 2,3 ząbki czosnku. Wbić 2 jajka. Na sam koniec można dodać żółty ser (stopi sie). Posolić i można też dosypać szczyptę ziół prowansalskich. Szpinak podawać na makaronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieks Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Brzmi pysznie, a bez makaronu się nawet będzie bilansowac na LCHF ;-) ogólnie szpinak to dobry nośnik dla czosnku, który uwielbiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauko Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Zwykły ser można zastąpić gorgonzolą/lazurem-bardzo dobrze się komponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi