spacemarine Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Kiedyś jadłem dużo kaszy gryczanej, bardzo ją lubię, ale teraz to loteria bo nikt tego nie kontroluje. Zresztą nie tylko kasze, ale wszystkie ziarna, które uwaga dodatkowo są pryskane glifosaetm w dużych ilościach by szybciej schły... Tak ludzi się truje bo taniej jest spryskać tym g#$nem:https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykul/glifosat-nadal-obecny-w-kaszy-gryczanej-raport "Współpracujący z nami naukowcy badający żywność zwrócili uwagę, że coraz częściej stosowaną praktyką w rolnictwie jest nie tylko niszczenie chwastów za sprawą glifosatu, ale również dosuszanie zboża oraz przyspieszanie procesu dojrzewania owoców. Sami rolnicy przyznali nieoficjalnie," http://foodrentgen.eu/pl/pestycydy-w-zywnosci/69-glifosat-i-jego-wplyw-na-czlowieka Obecnie nie jem chleba ani kasz, raczej zapycham się ziemniakami. Im prościej człowiek je tym może większa szansa że nie trafi na sół drogową, trzecie życie kurczaka - świecącego w nocy! itd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman84PL Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Polecam materiały tego pana na temat glifosatu. W naszym kraju nie ma człowieka, który nie ma przekroczonej normy glifosatu w organizmie dodatkowo w żywności są również azotany kolejny syf, który jest dla nas niebezpieczny. Edytowane 23 Lutego 2021 przez Iceman84PL 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi