Druid Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 Witam, Polecam oglądać tego youtubera, bardzo merytoryczny: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 3, 2024 Author Share Posted April 3, 2024 Tylko wkurzające są te wstawki dźwiękowe, mi akurat ta jedna rzecz nie podoba się, zapomniałem dopisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted December 5, 2025 Share Posted December 5, 2025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted December 5, 2025 Share Posted December 5, 2025 Roman slabiutko tu wypadl - lekko feministycznie nawet bym powiedzial. Chyba jakas pusia go urobila. Musi uwazac bo widac, ze jest beciakiem i historie bedzie powtarzal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2025 Author Share Posted December 15, 2025 W dniu 5.12.2025 o 08:16, Brat Przemysław napisał(a): Musi uwazac bo widac, ze jest beciakiem i historie bedzie powtarzal. Z taką wiedzą, kontentem jaki on ma, wątpię. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted December 20, 2025 Share Posted December 20, 2025 Warto posłuchać jakie mogą być zagrożenia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted May 7 Share Posted May 7 https://youtu.be/s4RXg6UYO2U?is=6n0mYtB2ng9hhUVI Za to tu ciekawy materiał tego pana jak redpill zjebał komuś życie i związek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted May 19 Author Share Posted May 19 W dniu 8.05.2026 o 00:12, SolidSnake napisał(a): Za to tu ciekawy materiał tego pana jak redpill zjebał komuś życie i związek Rozwala mnie to, że ludzie, którzy ogarniają redpill, często ludzie inteligentni, na poziomie ze statusem finansowym nie mają dzieci i często nie chcą mieć, albo mało. Tacy ludzie powinni mieć jak najwięcej dzieci, taki gość jest w stanie dać wysokie standardy, wzór w życiu, mentoring, jakiego wielu młodych może sobie pomarzyć. Film sobie obczaję w wolnym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted May 19 Share Posted May 19 3 godziny temu, Druid napisał(a): Rozwala mnie to, że ludzie, którzy ogarniają redpill własnie dlatego, że ogarniają to i poznali zasady gry to świadomie 3 godziny temu, Druid napisał(a): nie mają dzieci i często nie chcą mieć, albo mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted May 19 Share Posted May 19 4 godziny temu, Druid napisał(a): Rozwala mnie to, że ludzie, którzy ogarniają redpill, często ludzie inteligentni, na poziomie ze statusem finansowym nie mają dzieci i często nie chcą mieć, albo mało. A co w tym dziwnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted May 31 Author Share Posted May 31 W dniu 19.05.2026 o 21:52, Perun82 napisał(a): własnie dlatego, że ogarniają to i poznali zasady gry to świadomie To trochę taka stygmatyzacja, jest dużo wartościowych kobiet, z którymi można zbudować wspaniały związek, rodzinę. Warto by było by ludzie z długim stażem związkowym, żyjącym w dobrze funkcjonującym związku podzielili się radami jak do tego dojść. W dniu 19.05.2026 o 22:53, EmseyXYZY napisał(a): A co w tym dziwnego? Powyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted May 31 Share Posted May 31 4 minuty temu, Druid napisał(a): Powyżej Ponawiam pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts