deleteduser13 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Za każdym takim razem, kiedy sprawdzam w senniku, co dany sen znaczył, otrzymuję wyjaśnienie, o śmierci w bliskiej rodzinie. I tak od śmierci dziadka w 2014 roku, babci w roku '15, a wczoraj zmarł mój wujek na zawał, a anwet jeszcze wcześniej tak było... I tak kurwa za każdym razem jest. Nawet osoba, która kiedyś dla nas pracowała lata temu, to kiedy byłem w biurze w sobotę rano, to wszedł Tatko i powiedział, że taki a taki pracownik się powiesił, a w senniku wyjaśnienie - śmierć w otoczeniu... Jest to nieprawdopodobne, ale mnie to męczy już... Nie wiem, czy inni mieli takie przypadki, ale mnie to za często spotyka w życiu... Kontynuuję temat (a admin niech scali topic): kiedy rozmawiałem z wujkiem, którego nie widziałem dwa lata (od ślubu brata w 15 roku) to opowiadał, że miał sen, w którym widział swego ojca na podwórku przy domu na wsi, na którym się wychował. Robili coś razem, nagle ojciec, czyli mój dziadek oznajmił mu, że musi się położyć, a obok leżał ktoś kogo nie potrafił rozpoznać. Miał ten w noc przed śmiercią wujka. ========== Rozmawiałem również z Mamą jakieś 8-9 dni po śmierci i wujek zawsze mówił, że on emerytury nie doczeka a jak już to się krótko nią nacieszy. Podświadomie dążył by umrzeć, jak to pisał Marek w Stosunkowo Dobrym? Lubię to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) Sny prorocze są faktem:) sam miałem kilka, ale napisze o jednym któremu się dobrze przyjrzałem i który utwierdził mnie ze sny prorocze są prawdziwe. bylo to w Holandii jak pracowałem w jakimś zakładzie mięsnym, oczywiście oszukiwali z godzinami,pieniądze się nie zgadzały wiec nie było mnie stać na dobre jedzenie a o trawce,papierosach czy jakimś alkoholu nawet nie myślałem „to chyba jest bardzo istotne”. Wyciszyłem się z tego powodu... Dobra do sedna. Śnił mi się bez żadnych konturów,sam kolor. Na przeciwko mnie żółty kolor odwróciłem głowę w prawo i żółty kolor ciągnął się od ziemi do góry. Zwykły słupek „one nie były połączone ze sobą” „widziałem gdzie się kończą te kolory ale konturów nie było” a później na tym pierwszym żółtym było zielone... widziałem, ze zielony jest na żółtym tak jak by go ktoś położył.widzialem cienką warstwę zielonego. Nie wiem czy tej samej nocy, ale w okresie w którym miałem pierwszy sen, +\- kilka dni. Śniło mi się jeszcze, ze tańczę z jakaś kobieta na jakimś balu czy imprezie, sen zapamiętałem tak, ze ta pani miała problem z dolnym odcinkiem pleców „chodzi o lędźwie” wyjechalem do Anglii i szukałem pracy... napisałem CV i poszedłem roznosić po różnych fabrykach... roznioslem po kilku, i już miałem wracać ale zobaczyłem busy „fedex” i tak pomyślałem, ze „chodzą za mną te busy” poprostu widziałem je w Holandii. I sobie mówię ... a pójdę jeszcze tam...na przeciwko fedexa, i akurat z tej ostatniej do mnie zadzwonili To była fabryka „produkcja” z żywnością. I tam mieszałem taki produkt „paella rice” .... musialem być obrany w fartuch...rękawiczki... i takie rękawki na przedramionach...”w żółtym kolorze” żółty ryż wrzucałem do żółtego „bola” taka wanna gdzie wchodziło ze 100 kilo tego ryżu a na górę tego ryżu 10 kilo zielonego groszku.... a na prawo od bola, miałem ustawione skrzynki żółte w które miałem wyłożyć ten produkt. One sięgały od ziemi aż nad głowę. Zacząłem się cieszy sam do siebie jak uświadomiłem sobie co się właśnie stało A ta pani z bólem pleców to była menager-ka produkcji. I ona miała problem z plecami „z odcinkiem lędźwiowym” wiem bo mówiła mi otym. W święta była impreza zakładowa. Christmas party, i tam tańczyłem z panią Albena bo tak miała na imię, ale nic z plecami się nie stało jak we śnie „ale docelowo miała problem z plecami” SNY PROROCZE TO ZJAWISKO KTÓRE JAK NAJBARDZIEJ MA MIEJSCE !!!!!!!! TAK SAMO JAK, DESZCZ CZY UPAŁ !!! NIE WIEM JAK TO DZIAŁA , ALE DAJE OBIE RĘCE NOGI RAZEM Z GŁOWA, ZE ONE SĄ nikt mi kitu nie wciśnie, ze to zbieg okoliczności albo psikus mojej główki. Edited January 1, 2018 by Jon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łapinski Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 W dniu 28.07.2017 o 10:37, Camilovesky napisał: Jest to nieprawdopodobne, ale mnie to męczy już... Nie wiem, czy inni mieli takie przypadki, ale mnie to za często spotyka w życiu... Dobrze, że nie jestem twoim znajomym. Jeszcze byś mi coś wyśnił Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser13 Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 3 godziny temu, Łapinski napisał: Dobrze, że nie jestem twoim znajomym. Jeszcze byś mi coś wyśnił Środa 20 grudnia byłem u prawnika a potem zawiozłem Tatę na badania do pulmonologa, bo Tata od paru miesięcy kaszle jak głupi, rtg zrobione itp. A kiedy szedłem do prawnika, czekałem na windę to mnie przewiało no i zaczęło coś łapać, gdzie na następny dzień położyło mnie w łóżku. W nocy środy na czwartek miałem sen, gdzie była otwarta trumna na cmentarzu, znaczyło to - rychła śmierć w rodzinie bądź wśród przyjaciół. No trochę mnie to przeraziło, bo tak choroba Taty, a na dodatek lekarz chciał go położyć do szpitala specjalistycznego na badania, gdzie ten szpital jest ostatnią drogą zwłaszcza dla górników... Nie bez powodu również ten temat założyłem. No to jak leżałem w łóżku napisałem do kilku znajomych mi bliższych i odpisali (to znaczyło dla mnie, że żyją), ale później koło godziny 12 było tak, że ciotka do Mamy zadzwoniła i powiedziała, że kuzyn zmarł (glejak mózgu 41 lat, męczył się 7 miesięcy od wykrycia) około 7, (a jak wujek chciał wyjeżdżać z garażu to urwał lusterko, i miało to miejsce koło 7, możliwe, że w tym czasie się to stało). Wcześniej parę dni przed śmiercią moja Mama miała sen, że ciotka, wujek i ktoś tam jeszcze dyskutowali, że chodziło o tego kuzyna i coś o środzie... A tak to kilka dni przed snem Mamy, to zastanawialiśmy się co z kuzynem, a dzwonić nie chcieliśmy, żeby nie wyglądało że jesteśmy wścibscy. Pogrzeb odbył się w sobotę, dzień przed wigilią, a nie w środę po świętach. Sny się sprawdzają w mniejszym bądź większym stopniu, ale się sprawdzają... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts