Marek Kotoński Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Luknijcie bracia: Chodzi mi o ostatni przepis, próbował ktoś tego? Czy taką galaretkę da się ze smakiem zjeść? W sumie ciekawy patent Ma ktoś podobne? Może dolać do galaretki jakiś koniak, wino, a może likier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajacek Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak dla mnie za bardzo przekombinowane, jak te wszystkie popieprzone dania w programach kulinarnych, typu "Ugotowani" i "Hell's Kitchen".Lepiej zjeść po prostu jabłka a przy innej okazji wypić parę kielichów, przegryzając galaretą. Odrzuca mnie powód wysypu takich przepisów - jedz jabłka, żeby dopieprzyć ruskim, bo nie chca naszych jabłek. Może niech rząd wpierdala te nadwyzki jabłek (oczywiście płacą z własnej kiesy, stać ich), bo to oni są temu winni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Kotoński Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No z żarciem jabłek na złość ruskim, wiadomo - manipulacja. Ale w piątek mogę już pić alko, więc chcę renesansowo wejść w klimat a nie po prostacku się nażłopać wódy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi