Patton Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Jakie macie opinie i uwagi o ogrzewaczach na benzynę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Ja może mam może nieco irracjonalny lęk przed nimi. Jeśli już coś palnego, to katalityczny węglowy bym wybrał. A jako zmarzluch używam żelowych - gotujesz, łamiesz blaszkę i grzeje (chociaż w sumie krótko). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojkr Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Dobre są drogie...tanie śmierdzą i puszczają benzynę. Jednak są wygodne, wydajne i tanie w eksploatacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 19 godzin temu, Rnext napisał: Jeśli już coś palnego, to katalityczny węglowy bym wybrał. No wlasnie czytałem na jakimś forum że komuś w trakcie snu i ogrzewania w namiocie właśnie węglowy się otworzył i poparzył. 7 godzin temu, wojkr napisał: Dobre są drogie...tanie śmierdzą i puszczają benzynę. No wlasnie jeśli już to bym kupił ten z firmy Zippo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 4 godziny temu, Patton napisał: No wlasnie jeśli już to bym kupił ten z firmy Zippo. Trochę sobie odświeżyłem temat. Całkiem niezłe opinie ma Whitby i często jest oceniany lepiej niż Zippo. Chyba sobie kupię i potestuję, chociaż akurat cieplej się robi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 (edited) 3 godziny temu, Rnext napisał: Całkiem niezłe opinie ma Whitby Tylko gdzie można kupić ogrzewacz tej firmy plus zapasowe żarniki? Edited April 5, 2019 by Patton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Ja właśnie kompletuję koszyk na portalu Jeffa Bezosa Wszystko co potrzebuję, czyli wstępnie 2 dodatkowe żarniki + maszynka = 37$ Bum, bum, bum bo wychodzi że mam free delivery do siebie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 @Rnext Dzięki, tylko że z przyczyn technicznych jak na razie nie mam możliwości żeby zamawiać coś z zagranicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 No niestety w PL nie znalazłem (ale też nie szukałem namiętnie). Króluje Zippo. Chociaż ten ichni żarnik to za niemal 50 PLN w PL widziałem. Trochę kiepska ekonomia jak tak na niewielką wydajność. Są niby na Amazonie same "waciki" do tych palników do kupienia jak by co. No i jak sam nie masz możliwości ściągnąć, to na pewno kogoś znasz kto ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 @Rnext No w sumie znam, ale jeśli nawet nie Whitby to Zippo też by mogło być, no ale do zimy mam jeszcze dużo czasu żeby to przemyśleć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts