balin Posted November 20 Share Posted November 20 A jednak kilka wynalazków człowieka jest niezbędne. Dobre ubranie, buty, nóż, lampa naftowa, piłka do drewna, zapałki, wygodne krzesełko i coś do kimania. Co jeszcze to oczywiście gotowe żarcie, herbatka, albo kawka, no i coś do palenia ognia. Bo ta fajka to mi się u niego nie podoba. W sumie dużo filmów na tym kanale o tej tematyce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBlue Posted November 20 Share Posted November 20 To ma być szkoła przetrwania czy film z super urlopu? Nie oglądałem, mam za mało czasu ale IMAO to drugie. Ale żeby jeszcze jakaś dupa była w promieniu 3 metrów byłoby o klasę lepiej. Ja się starałem o takie scenariusze, ale to historia na inną bajkę. Opowiedzianą zresztą wcześniej na tym forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted November 21 Author Share Posted November 21 Ciekawe ile taki ekwipunek kosztuje. Bo jak mawiał klasyk to nie są tanie rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted Sunday at 06:50 PM Share Posted Sunday at 06:50 PM W dniu 20.11.2023 o 20:31, JoeBlue napisał(a): To ma być szkoła przetrwania czy film z super urlopu? Z tego co kojarzę to gość poleca robić sobie weekendowe wyjazdy. Nie czekać na emeryturę, ani wakacje, a cieszyć nawet kilkunastogodzinnymi "przygodami", a nawet na kilka godzin po pracy raz w tygodniu sobie wyjść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts