Quizas Jeremi Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Chudy, półtłusty czy tłusty? Czy może w ogóle nie robi różnicy albo obojętnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeq Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Im bardziej tłusty tym mniej przetworzony, gdyby w biedrze były tłuste to bym takie brał, ale niestety jest tylko chudy i półtłusty.Z mlekiem jest ta sama zasada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepass Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dlatego wybieram półtłusty. Największa dostępność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saint Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Półtłusty. Choć po treningu można pokusić się na chudy jak potrzebujesz białko podbić, a tłuszczów nie brakowało w ciągu dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikaczu Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeden hooy.kazeina i tak długo sie trawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kazeina to dla człeka trucizna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikaczu Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 zalezy czy ma zmutowane geny czy nie.ale to raczej o laktoze biega%-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayan Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Twaróg toleruje bardzo dobrze robie tak jako ostatni posiłek kostke tj 250g twarogu półtłustego do shejkera zalewam woda miksuje i wypijam. Tanie proste i skuteczne według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosze Red Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dnia 8.06.2015 o 19:12, Quizas Jeremi napisał: Chudy, półtłusty czy tłusty? Czy może w ogóle nie robi różnicy albo obojętnie? Ja kupuję najczęściej twaróg od babuszek na rynku, czyli typowy wiejski, jest on tłusty, znacznie bardziej tłusty niż tzw. "tłusty" ze sklepu. Jak go kroisz to wręcz widać "płatki" masła gdzieniegdzie w przekroju. Alternatywą są sery typu włoskiego, podkreślam że chodzi mi o walory smakowe tych serów, smak/ zapach taki typowo mleczno/ maślany. Możesz też robić twaróg sam, z 3 litrów mleka uzyskasz 850 - 1000 g twarogu domowej roboty, na dodatek możesz kombinować z przyprawami, ziołami i innymi dodatkami. Kupujesz tłuste wiejskie mleko i robisz. Mleko sklepowe 3,2% też się nadaje, tylko to zwykłe, a nie UHT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi