Quo Vadis? Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Mieliście kiedyś tak, że jeden sen ciągnął Wam się przez kilka snów? Postaram się to zoobrazować, aby było jasne o co mi chodzi Miesiąc temu miałem sen o czymś, po ok. 2 tygodniach od tego snu w kolejnym ze snów miałem kontynuuację wątku o tym w tym śnie, coś niczym kolejny odcinek serialu. Co ciekawego nie myślę o tym, o czym śniłem, może minimalnie. Dlaczego tak się dzieje i co myślicie o takiej sytuacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser28 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) Tak, niedokładnie to o czym piszesz, ale miałem coś w tym stylu, nawet wpisywałeś się w tamten wątek: Ciekawy temat, pewnie jakaś ważna dla Ciebie kwestia przebija się z podświadomości w zawoalowany sposób. Zastanawiające są też te same powtarzalne motywy w snach. Kilkanaście razy śniło mi się coś takiego - znowu chodzę do szkoły, jest końcówka roku szkolnego, czerwiec i zaczynam cieszyć się wakacjami. Nagle okazuje się, że z jakiegoś przedmiotu jestem zagrożony, a materiału jest tyle, że nie ma możliwości tego nadrobić. Zostaje w tej samej klasie, a wszyscy znajomi przechodzą dalej. Na szczęście już się to nie zdarza. Edited November 4, 2017 by Dworzanin_Herzoga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starzec Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Miałem coś podobnego ... nie tyle kontynuację snu, co powtarzający się co najmniej kilka razy "motyw przewodni", który zrealizował się w rzeczywistości z tym, że nie tyle chodziło o mnie co o mojego bratanka i na dodatek imiennika, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Nigdy tak nie miałem. Czasem próbuję kontynuować sen jeśli się obudzę - leżę i próbuję zasnąć "oglądając" przerwany sen ale to już nie jest ten sam sen. Może kilka razy udało mi się zasnąć i wrócić do poprzedniego snu, tyle że to już nie był te sam sen. Lepiej było by zapisać w dzienniku o czym był sen ale takowego nie mam bo bardzo rzadko pamiętam sny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Znów wklejam. Koleś zna się na rzeczy. Warto zapoznać się z tym co udostępnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts