Optimus Prime Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) Takie treningi i dyscyplina/wojsko a płakanie i skamlenie na forum spadłoby diametralnie. https://youtu.be/nfJTxI40Fjc?feature=shared Edited September 16 by Optimus Prime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strusprawa1 Posted September 17 Share Posted September 17 Promuje zdrowy tryb życia, mega pozytywna postać. Uwielbiam go oglądać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted September 17 Share Posted September 17 16 godzin temu, Optimus Prime napisał(a): i dyscyplina/wojsko a płakanie i skamlenie na forum spadłoby diametralnie. To idź na zawodowego żołnierza, może niedługo będziesz miał okazję przelać swoją pozytywnie nastawioną krew za czyjeś interesy.🤔 Dwie pieczenie na jednym ogniu.😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted September 17 Author Share Posted September 17 Nie wiem po co off top, bo tylko po to aby stracić czas nic nie zyskując chyba że poprawę humoru. Kto tam chce niech sobie żyje w swojej bajce. Co niektórzy w tej co przegrywają życie i obwiniając geny. Inni w bajce co wygrywają. Takie życie. Ja już nie będę się udzielał w waszym smęceniu więc powodzenia tam. I jak nic konstruktywnego nie ma do przekazania w danym temacie tylko off topiks i inne pierdolenie to proszę zając się sobą bo to tylko zaśmiecanie tematów. @Strusprawa1 warto promować tych co promują wartościową tematykę w każdej dziedzinie życia. Nie mniej jednak wszystkie takie aspekty które mogłyby dać mi możliwość sprawdzenia się czy to na poziomie inteligencji, psychiki czy fizyczności chętnie bym przyjął takie wyzwania, sądzę że każdy by mógł kto chce przekraczać swoje granice i możliwości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts