tmr Posted September 29 Share Posted September 29 Walka ( prawdopodobnie ) pod koniec tego roku albo początek 2024. O ile Fury czegoś nie odwali Faworyt : Fury. 4 runda k.o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted September 30 Share Posted September 30 Strzelam - w trzeciej rundzie wygra Usyk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yrl Posted September 30 Share Posted September 30 Za szybko wygrać żaden nie może bo musi się sprzedać. Będzie wygrana na pkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wincenty Posted September 30 Share Posted September 30 Fury nie jednokrotnie miewał problemy z mniejszymi przeciwnikami. Usyk to olimpijczyk z prawdziwego zdarzenia, rozbroi cygana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montella26 Posted September 30 Share Posted September 30 Usyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kong12 Posted September 30 Share Posted September 30 Fury lepszy sportowo ale myślę że może oddać z prostego powodu dobrze by było gdyby Ukraina miała mistrza wizerunkowo dla kraju pogrążonego w kryzysie. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted September 30 Author Share Posted September 30 47 minut temu, Kong12 napisał(a): Fury lepszy sportowo ale myślę że może oddać z prostego powodu dobrze by było gdyby Ukraina miała mistrza wizerunkowo dla kraju pogrążonego w kryzysie. Eurowizje już z litości wygrali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted October 1 Share Posted October 1 18 godzin temu, Montella26 napisał(a): Usyk Chodzi o tego gościa z Ukrainy ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted October 29 Author Share Posted October 29 Po walce Tysona Fury z Ngannou to ja mam nadzieję, że on tak celowo odpierdolił ( to by było w stylu Tysona ). I, że to byla maskirovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts