Marek Kotoński Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Potrzebujemy najlepszych kawałów, żartów, śmiesznych zdjęć, bekowych opowieści, konkursów, quizów, samczych krzyżówek (hasło kakaowe oko:>) i innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assasyn Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Proponuje swoją własną skromną osobę w tym dziale...Mam cały asortyment zartów, i multum opowieści...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Ludzie, dzisiaj rozwiązuję krzyżówkę, a tam pytanie: Skoda na drodze. HA HA HA, zaplułem się zupą na momencie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Może komiks "Przygody białego rycerza" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assasyn Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Mozna wykorzystać kilka tekstów z ''Sciana hańby'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted July 21, 2016 Author Share Posted July 21, 2016 Komiksy to świetny pomysł, ale gigantyczna robota :< A ten quiz z wielkimi brzuchami może być? Co o tym sądzicie? Na dole z dziesięć bebzoli wielkich a na górze oczy same czy twarze, i trzeba dopasować :> Odpowiedzi na innej stronie by były. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Dobry komiks to kwestia tekstu, a nie formy graficznej, ta może być na max prosta: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrzunio Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Hej, może byłbym pomocny w kwestii jajcarskich rysunków. Mogę wysłać na priv linka do moich już gotowych rzeczy, może coś by spasowało mam parę tematów damsko-męskich. Ewentualnie mógłbym coś narysować ale to też potrzebowałbym czasu i jakiś określony temat. Jestem tu nowy i nie chce też syfu robić żeby adminów zasypywać mailami a tak oficjalnie to się wstydzę zdradzać swoje id hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted July 21, 2016 Author Share Posted July 21, 2016 45 minut temu, Mistrzunio napisał: Hej, może byłbym pomocny w kwestii jajcarskich rysunków. Mogę wysłać na priv linka do moich już gotowych rzeczy, może coś by spasowało mam parę tematów damsko-męskich. Ewentualnie mógłbym coś narysować ale to też potrzebowałbym czasu i jakiś określony temat. Jestem tu nowy i nie chce też syfu robić żeby adminów zasypywać mailami a tak oficjalnie to się wstydzę zdradzać swoje id hahah Wyślij proszę mi, zobaczymy czy pasują :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzytwa Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 "Może to nasz urok, a może to SEKTA SAMCÓW" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts