Perun Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Czołem, Przysięgam przed Braćmi, że od jutra nie będę palił wyrobów nikotynowych. 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser130 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 @Perun No ale dlaczego nie będziesz? Zobacz, palenie jest przecież fajne. Nadmiar pieniędzy możesz inwestować w paczkę fajek (niedługo 20zł) - zwrot z inwestycji zajebisty (Twoje zdrowie dostaje 100% w pizdę!) Papierosy zawierają chyba z 40 substancji rakotwórczych i będziesz miał x6 większe prawdopodobieństwo złapania raka płuc, niż osoba niepaląca - zobacz, możesz osierocić własne dziecko Dodatkowo paląc narażasz zdrowie i życie osób, które obok Ciebie się znajdują, kto tego nie lubi? Nie ma nic przyjemniejszego niż wychodzenie w zimę przy minusowej temperaturze na zewnątrz tylko i wyłącznie dlatego, że nałóg nie daje Ci świętego spokoju. No i te zapachy, męskie perfumy wymieszane z wonią skopconego peta z dworcowego kibla, coś pięknego. To tak jakby na przepocone pachy nawalić antyperspirantu, będzie jebało bardziej niż na wysypisku śmieci. Papierosy mają wszystkie cechy narkotyku i do tego są - legalne! Rzucając nałóg staniesz się bardziej normalny, po co Ci to? Pal do bólu 🤣 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Dobrze Cię widzieć Bracie @Perun, powodzenia i wytrwałości! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury King Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Niech dobry Bóg Ci błogosławi. Dasz rady, musisz być twardy 😃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Godzinę temu, Tomek9494 napisał: No ale dlaczego nie będziesz? Zobacz, palenie jest przecież fajne. Nadmiar pieniędzy możesz inwestować w paczkę fajek (niedługo 20zł) - zwrot z inwestycji zajebisty (Twoje zdrowie dostaje 100% w pizdę!) Papierosy zawierają chyba z 40 substancji rakotwórczych i będziesz miał x6 większe prawdopodobieństwo złapania raka płuc, niż osoba niepaląca - zobacz, możesz osierocić własne dziecko Dodatkowo paląc narażasz zdrowie i życie osób, które obok Ciebie się znajdują, kto tego nie lubi? Nie ma nic przyjemniejszego niż wychodzenie w zimę przy minusowej temperaturze na zewnątrz tylko i wyłącznie dlatego, że nałóg nie daje Ci świętego spokoju. No i te zapachy, męskie perfumy wymieszane z wonią skopconego peta z dworcowego kibla, coś pięknego. To tak jakby na przepocone pachy nawalić antyperspirantu, będzie jebało bardziej niż na wysypisku śmieci. Papierosy mają wszystkie cechy narkotyku i do tego są - legalne! Rzucając nałóg staniesz się bardziej normalny, po co Ci to? Pal do bólu 🤣 Heh ta retoryka przypomniała mi pewien bardzo stary spot o narkotykach: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władimir Władimirowicz Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Ja palę z nerwów. I nic z tym nie mogę zrobić bo pierwszy lepszy wkurw i cyk na orlena po faje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 no chodź... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 2, 2022 Author Share Posted January 2, 2022 Drugi dzień bez fajek, trochę trzęsie. Lecę na cheatach bo zażywam tabex xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser183 Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 W dniu 1.01.2022 o 01:14, Dworzanin.Herzoga napisał: Heh ta retoryka przypomniała mi pewien bardzo stary spot o narkotykach: Cenny film. Zwróciłem uwagę po jego obejrzeniu, że sięganie po narkotyki zostało w nim zestawione w skutkach z "małżeństwem z rozsądku". Jakie prawdziwe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumanINC Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 @Perun, spokojnie - również rzuciłem na Tabexie, to dobry środek. PS. Nie przerywaj kuracji, nawet jak będziesz zapominał o tabletkach. PS2. Polecam zainstalować darmową aplikację Qwit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser134 Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Nie wiem czy można pisać na forum, ale jak odezwiesz się na priv to mogę polecić zajebisty "kurs" o rzucaniu palenia. Siedem dyszek kosztuje, ale warto. Jcb to nie moje czy coś, po prostu mi pomogło. Sam rzucałem rok temu i udaje mi się normalnie nie jarać w tygodniu. Niestety na imprezie czy przy kilku piwkach jak posiedzę, to zwykle się złamie i zapalę. Tyle dobrego, że nauczyłem się nie iść za ciosem i następnego dnia znowu być "niepalącym". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 3, 2022 Author Share Posted January 3, 2022 Dziś jednego zjarałem, nie sprawiło mi to jakiejś przyjemności... Będę tu na bieżąco raportował postępy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted October 19, 2022 Author Share Posted October 19, 2022 Wróciłem do nałogu, teraz próbuje metody EASY WAY. Od piątku bieżącego tygodnia zero. Dodatkowo zakupiłem preparat z cytozyną. Trzymajcie za mnie kciuki 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts