Jump to content

Już było ale powtórzę.... Prawiczek nie mówi, że jest prawiczkiem

Recommended Posts

Godzinę temu, nowy00 napisał:

Ze znajomymi ten temat był poruszany z wszystkich rozmów jakby w 1-2%, czyli tyle co nic.

Dlaczego nie ma poruszania tego tematu a jest pytanie, nie myślałem o tym nawet. Może być, że zależy na np wnukach.

Dodatkowo po co psuć sobie reputacje, że ma się w rodzinie kogoś kto chodzi na profesjonalistki. Powody się znajdą :D

Nie porusza się bo jak powie innym znajomym i zaczną ploty chodzić to po co to komu

• Like 1

11 godzin temu, nowy00 napisał:

Ogólnie jak ja widzę w społeczeństwie, w rodzinie czy pośród znajomych takie tematy o profesjonalistkach są mało kiedy poruszane :D

Bo w kraju kwitnącej cebuli korzystanie z div to synonim jakiejś nieudolności życiowej, bycia fajtłapą, itp. Lepiej, żebyś był "bohaterem" tego tematu.🤣

Osobną kwestią poruszaną na forum było to, że p0lki zwyczajnie obawiają się konkurencji i na wszelki możliwy sposób zohydzają divy i drwią ze szwagrów.+

Głównie się mówi o np. dziewczyna, ślub, dziecko,

Programowania społecznego nie da się tak łatwo zmienić, wyplenić. Wiem, co pisze, bo czasem sam mam rozkminy o LTR w przyszłości- raczej tej dalszej.

10 godzin temu, Libertyn napisał:

Girlfriend experience gdzie z profesjonalistką idziesz do kina/teatru/ na kawę a potem jest seks lub sorry ale boli mnie brzuch i wolę masaż

Czyli jak zarobić i się nie narobić.🤣 Moja samoocena leży i kwiczy, ale takiej maniany to w życiu bym nie odj**ł. 🤣

5 godzin temu, matthewx napisał:

Gościu, który chodzi na divy ma raczej większą reputację niż prawik,

Znam faceta z mojej okolicy. Porsche + Suv klasy premium. Nie znam się na chadach i szczękach, ale ok 1,85 wzrostu i SMV raczej 7+ Ma/ miał nawet żonę. Kiedyś ją widziałem przez chwilę - całkiem zgrabna. Pomimo to jest znany z tego, że lubi "ten sport" .😎

w rodzinie czy pośród znajomych

10 godzin temu, Libertyn napisał:

Bo rodzince zależy na wnukach. 

Ja już naprawdę nie pamiętam, kiedy ktoś mnie spytał o pannę czy kiedy ślub. ;) Parę razy wśród rodziny - tej bliższej i ciut dalszej rzuciłem redpillowymi tekstami i tym co sądzę o p0lkach.🤣🤣

Kiedyś chyba przy alko wypucowałem się Bratu i też wg niego - to słabe. Z jednej strony - on jest chadem i tego nie ogarnia. Przytoczyłem mu przykład w/w i ze dla niego to nie wstyd i zgasiłem go xD.

Niedawno w nowej pracy kolega (mokebe) powiedział mi, gdzie mogę obczaić tego typu przybytki. Niezłego mindfuck'a miałem - bo mokebe to powinien pn0lki hurtem j**ć na Zachodzie a z drugiej to zdziwiła mnie jego otwartość- w Pl typy z pracy (40 - 50 l. ) przeważnie pytali o żonę i bąlelki. :);););) 

Edited by Kiroviets
  • Like 5

• 3 years later...
W dniu 26.04.2022 o 00:53, Mmario napisał(a):

Laska powiedziała, a Ty uwierzyłeś? Laski niestety rzadko są szczere...

Chcą też, żeby był: przystojny, wosoki, kasiasty, wygadany, pewny siebie, znał się na wielu rzeczach, był ich psychologiem, koleżanką. Kogo obchodzi co one wymagaja? Wyobrażenia i fantazje a rzeczywistość to różne sprawy.

W dniu 31.03.2026 o 13:22, bernevek napisał(a):

Chcą też, żeby był: przystojny, wosoki, kasiasty, wygadany, pewny siebie, znał się na wielu rzeczach, był ich psychologiem, koleżanką. Kogo obchodzi co one wymagaja? Wyobrażenia i fantazje a rzeczywistość to różne sprawy.

Co dalej nie zmienia faktu że to one rozdają karty a nie faceci, więc niestety, czy się to komuś podoba czy nie, powinno obchodzić co one wymagają, i niestety mogą sobie żyć w świecie fantazji, bo zawsze znajdą flepiarzy którzy spełnią każde ich życzenie.

Wystarczy zobaczyć co się dzieje np. na FB pod zdjęciem brzydkich kobiet po 30' masa lajków, a pod normalnym facetem po 30' praktycznie 0 lajków xD (a jak są to niestety od kobiet ewidentnie zdesperowanych)....

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.