Brat Przemysław Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Obserwuje forum od jakiegoś czasu i przeczytałem tu dużo ciekawych informacji (szukałem w związku z kryzysem wieku średniego i czasem podsumowań - 42 rż no i małym problemem D-M który dzięki forum, związanym z nim ksiązkom oraz "Musisz wiedzieć" rozebrałem na czynniki pierwsze). Co do świata jako takiego - niby wiedziałem że coś w tym wszystkim nie gra od zawsze ale gdy bylem młody nie zastanawiałem się nadto - skupiałem się na ogarnięciu zawodowym. Później z racji na sielankę przespałem (co prawda w dobrobycie) lata 30 (poniekąd najlepsze choć to teraz osiągam najlepszą formę intelektualna i fizyczną). Nie można zjeść ciastko i mieć ciastko - doskonale to rozumiem (aczkolwiek trochę szkoda). Założyłem konto żeby móc pomóc innym w zakresie jakim mogę lub wrzucić coś "na bęben" i dowiedzieć się czegoś więcej/poznać opinie świadomych jednostek które tutaj występują (nie spotykam/nie spotkałem takich w świecie realnym a jeśli tu trafiłeś to coś jest na rzeczy). Z racji wieku nie mogłem łyknąć czerwonej pigułki w odpowiednim do tego czasie (słabo było z internetem w czasach mojej młodości - pewnie moje życie potoczyłoby się inaczej - choć wcale źle nie jest; nie mam prawa narzekać) a ani mentalnie ani fizycznie nie jestem zbytnio przystosowanych do obecnych łatwych czasów. Ciekawe że główny ruch na forum dotyczy relacji D-M - co świadczy jak ważny to temat dla mężczyzn i przyczyna frustracji. W życiu najbardziej przeraża mnie że "tam" (i nie chodzi tu o życie po śmierci) nic nie ma. Dlatego najbardziej chciałbym odnaleźć mityczne szczęście w sobie - może się uda. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Witaj 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadamichi Kuribayashi Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Czesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Cześć 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Siemano! Godzinę temu, Brat Przemysław napisał(a): ruch na forum dotyczy relacji D-M - co świadczy jak ważny to temat dla mężczyzn i przyczyna frustracji. W Biologii nie oszukasz Panie.😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyrMen Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Cześć 🙋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Witaj Bracie. Nareszcie będzie nas na forum dwóch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Witaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts