Jump to content

Promocja jedzenia robali w przedszkolu!

Recommended Posts

Ten obrzydliwy proceder mia艂 miejsce w polskim przedszkolu馃槵聽SKANDAL!

Zobaczcie rodzice co wasze dzieci maj膮 serwowane w takich plac贸wkach.

Przedszkolanki za promowanie robak贸w i przekonywanie dzieci do ich spo偶ywania powinny zosta膰 ukarane prawnie, mie膰 zakaz wykonywania zawodu.

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2

@Iceman84PLna ten "warsztat" wyrazi膰 zgod臋 musi dyrekcja plac贸wki, jak i rodzice, nie wiem jak z kwesti膮 sanepidu.

M贸wi臋 o procedurze w PL.

Wybacz, ale jestem zdania "chc膮cemu nie dzieje si臋 krzywda".聽

Prywatnie jedzenie robali mnie nie rusza, a 偶e nie znam si臋 na obr贸bce robali wszelakich w celu spo偶ywczym, to si臋 nie odzywam.

P贸藕niej taka ma艂膮 szara艅cza na spacerku wy偶re dokumentnie wszystkie pszczo艂y, biedronki i d偶d偶ownice w okolicy ;)

Katastrofa ekologiczna gotowa i wok贸艂 przedszkoli pojawi膮 si臋 pustynie, 偶eby przysz艂e dziewczynki nie musia艂y peda艂owa膰 do Dubaju.

No chyba 偶e chodzi o tradycyjn膮 hodowl臋 wszy na polskich dzieciach, tyle 偶e tym razem, 偶eby by艂y samowystarczalne 偶ywieniowo.聽

ps. Panie przedszkolanki krzywi膮 si臋 z obrzydzenia nawet od艂amuj膮c mikro-kawa艂ki robactwa, ale zgodnie z zam贸wionym scenariuszem korpo-politruk贸w pokazuj膮 "okejk臋" albo 偶enuj膮cym aktorstwem wypowiadaj膮 kwesti臋 "o jakie dobre, ojejejej".聽

• Like 1
  • Haha 1

9 godzin temu, Iceman84PL napisa艂(a):

Zobaczcie rodzice co wasze dzieci maj膮 serwowane w takich plac贸wkach.

Niedobrze mi si臋 zrobi艂o, ja bym te robale temu, kto to wymy艣li艂 na g艂ow臋 wysypa艂.

Edited by Druid
  • Like 1

W dniu 13.11.2023 o 13:23, meghan napisa艂(a):

na ten "warsztat" wyrazi膰 zgod臋 musi dyrekcja plac贸wki, jak i rodzice

Co to za rodzice, kt贸rzy pozwalaj膮 by ich dzieci jad艂y robale z paso偶ytami?

Takim to trzeba odbiera膰 prawa do wychowywania.

Od tej nowoczesno艣ci to sie im w g艂owach poprzewraca艂o.

Co do przedszkolanek i ich kiepskiej gry aktorskiej oraz dyrekcji, kt贸ra na to pozwala to takie przedszkola trzeba zamyka膰.

Ludzi, kt贸rzy na to pozwalaj膮 pi臋tnowa膰 i postawi膰 do odpowiedzialno艣ci.

• Like 2

• 2 weeks later...
W dniu 16.11.2023 o 14:29, Libertyn napisa艂(a):

Krewetki to morskie robale.聽

S艂ysz艂膮e艣 o czym艣 takim jak enzymy trawienne, czy nasz organizm je posiada konsumuj膮c robale w du偶ych ilo艣ciach, przyk艂adowo zamiast 0.5 kg dobrze wysma偶onego i przyrz膮dzonego steka 0.5 kg robali

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.