Jump to content

Muzyka (połączone Sylwii i Marzeny)

Marzena

Recommended Posts

Połączyłem tematy w jeden i usunąłem posty, które odnosiły się do tegoż połączenia odnosiły ;)

Natomiast jeśli chodzi o muzykę to ostatnio dalej pani Meg Myers mnie rozgrzewa. Tym razem tym:

Jakby mi ktoś nalewał kobiety, to ona jest dokładnie tym momentem, w którym bym powiedział "stop". :P

w którym bym powiedział "stop". :P

... i tym samym określił wielkość swojej klatki ;) Możesz zwolnić, bo warto, ale nigdy się nie zatrzymuj ;)

• 5 months later...
  • 3 months later...

lubie takie klimaty  :rolleyes:  a film był niesamowity. oglądałam kilka razy nawet.

za mną natomiast od dłuzszego czasu tototo:

i takie siabadaba relaksujące :P

i taką w klimacie tego forum :D a przynajmniej mi się tak kojarzy :P

• 1 year later...

Odświeżę trochę wątek muzyczny.

Chylę czoło nad artystami szeroko rozumianymi. Mam do nich ogromny szacunek ze względu na to, że oddają swoją pracą niemały wkład w to, aby pozwolić słuchaczowi odkryć zakamarki duszy i rezonować ramię w ramię. 

@up Aż mnie zaciekawiła reakcja publiczności i jury na pierwszą piosenkę - wybrała "hymn" Majdanu. Trochę kiepsko mi się widzi tego typu muzyka w takim show...

A dzisiaj to: 

"Metalwave" jak ktoś to ładnie określił.

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.