Mariusz 1984 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 W dniu 23.06.2023 o 22:33, Stary_Niedzwiedz napisał(a): Jak mam fajne auto, dające po oczach to nie parkuję go na Bałutach. Powiem więcej - jak mam fajne auto, to nawet pod lokalną Stonką parkuję je na drugim końcu parkingu, żeby jakiś chuj do szczania, czy inna madka z bombelkami mi go nie obili. Jak jestem kibicem ŁKSu, to nie zapierdalam po nocy w koszulce klubowej z szalikiem na szyi po Widzewie wznosząc okrzyki bojowe pod adresem oponentów, tylko zdejmuję ciuchy, pakuję do plecaka i palę głupa udając normika (a w duszy nucąc piosenki podające pod wątpliwość prowadzenie się mamuś wrażych przeciwników). To się nazywa fachowo minimalizacja ryzyka. Mimo, że tak kradzież samochodu, jak jego uszkodzenie, jak wreszcie pobicie i zostawienie nago pośrodku ulicy jest - uwaga, co za odkrycie - PRAWNIE ZAKAZANE. Do więźnia można pójść za tknięcie mnie palcem. I - zgodnie z literą prawa - MOGĘ chodzić w rzeczonej koszulce po Widzewie i drzeć japę, że "Widzew, Widzew, ja tej kurwy nienawidzę!" i jestem NIETYKALNY. Tylko że to są zachowania WYSOKIEGO RYZYKA. I takież zachowania podjęła rzeczona pańcia. Porównując: Założyła koszulkę Łódzkiego KS-u, wsiadła w swoje Lambo, pojechała na Widzew, zaparkowała śpiewając na cały gwizdek że "Jebaaać, jebać RTS", po czym dodała, że "Trelemorele, żydzew to kurwy i cwele", a na okrzyk "chodź no do nas, pogadamy tylko" pocwałowała radośnie do gości w czerwonych kubraczkach. I zdziwko, że dostała w dzban, bo przecież "prawnie nietykalna". Noszjapierdolę. O czym my mówimy? Zadziałała naturalna selekcja. Pańcia łbem przypłaciła swoją GŁUPOTĘ. Jasne, przykre to. Tylko nie szukajmy teraz tezy, że "łolaboga, CIAPAK ZŁY, bo jakby poszła z Polakami to jeszcze by ją na rękach do domu nieśli". No nie. Gdyby ją za dupę z ulicy zgarnęli gdy poszła za róg do Ropucha kupić fajki i Harnolda (czy co tam mają w tej Grecji) - zero jakichkolwiek uwag. Ale w tej sytuacji? Wali gołdę z jakimiś randomami pod sklepem, wbija się do jakiegoś obcego mietka w obcym kraju "bo on jej palenie da"? Kurwa, serio? Próba jakiegokolwiek umniejszania JEJ WINY w tym całym zdarzeniu jest niczym innym jak retoryką pańciową: "bo jemzdem kombiemtkom tom mniem siem nidz niem ztanie". Nojajebię... I BĘC - zdziwko. I jeszcze jedno: Zaprawdę, powiadam Wam: Najbardziej przejebane ma i miał będzie ten jej (już ex) "narzyczony". Jak tylko kurz opadnie - momentalnie zrobi się z niego kozła ofiarnego. "Bo gdzie on był?! Bo czemu nie obronił?! Bo ją zostawił!!". Już ten kwik julek słychać. Na razie przykryty tym, że jednak śniady książę Orientu/Afryki naodpierdalał. Nie zdziwię się, jak politycy, którzy już obiecali, że "ściągną sprawcę do PL, osądzą przykładnie i osadzą w pierdlu" w zderzeniu z rzeczywistością prawną (swoją drogą - to są podobno prawnicy.... Jacy to kurwa prawnicy, jak podstawowych pojęć nie znają? Od kiedy to PL jurysdykcja prawna sięga poza granice najjaśniejszej?) znajdą kozła ofiarnego i coś chłopakowi przyklepią. W końcu wybory za pasem, lud żądny krwi, głosy julek i starych bab się liczą... Strasznie chujowa ta sprawa... Echhh... Kolego, to jeden z najlepszych komentarzy dotyczący tej sytuacji który oddaje dokładnie mój punkt widzenia. Tylko że ja, jako prosty człowiek nie potrafię tak ubrać tego w słowa. Z racji tego że na chwilę obecną prowadzę " bardzo ożywiona dyskusję" pod kilkoma filmami na YouTube z p00lkami, pozwolisz że skopiuje Twój komentarz i posłużę się nim. Jeśli to nie problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endeg Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 W dniu 23.06.2023 o 23:33, Stary_Niedzwiedz napisał(a): Zaprawdę, powiadam Wam: Najbardziej przejebane ma i miał będzie ten jej (już ex) "narzyczony". Jak tylko kurz opadnie - momentalnie zrobi się z niego kozła ofiarnego. "Bo gdzie on był?! Bo czemu nie obronił?! Bo ją zostawił!!". Już ten kwik julek słychać. Na razie przykryty tym, że jednak śniady książę Orientu/Afryki naodpierdalał. Święte słowa. Na ten moment taka postawa ujawniła się u ojca ofiary, który uważa że chłop jest od "pilnowania" panny, która mając lat 27 jakoby już przez 1/3 życia ma doświadczenie dorosłości. https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ojciec-zamordowanej-anastazji-gorzko-o-chlopaku-corki-mam-do-niego-zal/x1ek60n,79cfc278 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphachad Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 "był za mało odpowiedzialny" Jedyna nieodpowiedzialna rzecz jaką zrobił ten chłopak to było wejście w związek ze szlaufem. Przynajmniej w świetle obecnie znanych faktów 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmario Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 15 godzin temu, alphachad napisał(a): "był za mało odpowiedzialny" Jedyna nieodpowiedzialna rzecz jaką zrobił ten chłopak to było wejście w związek ze szlaufem. Przynajmniej w świetle obecnie znanych faktów Ojciec w żalu po stracie córki pier.... Głupoty. Ale jeśli ktoś kto jej nie znał i nie jest w to emocjonalnie zaangazowany też tak mysli to jest niezdolny do obiektywnego myślenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legionista Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 (edited) Przejrzałem pobieżnie wpisy Braci. Dziewczyna niestety zachowała się bardzo głupia i zapłaciła zbyt wysoką cenę. Podobno zwierzę z bangladaszu odcięło naszej Dziewczynie palce. Odciski palców-zacieranie śladów. Szkoda jest mi Rodziny i jej Chłopaka bo pewnie też nieźle teraz cierpi. Ofiary mi także bardzo szkoda. Pewnie cierpiała i płakała przed..... Niewyobrażalne. Ludzki drapieżnik dopadł ofiarę, bo zabrakło rozumu Kobiecie i Ojcowskiego Lania Pasem. Bo coś czuje, że Nasza Rodaczka nie miała dobrych relacji z Ojcem. Wiecie co się robi, z psem z Azji, który gryzieee. 😦 Edited July 2, 2023 by Legionista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacman Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 (edited) W dniu 30.06.2023 o 14:16, Endeg napisał(a): Święte słowa. Na ten moment taka postawa ujawniła się u ojca ofiary, który uważa że chłop jest od "pilnowania" panny, która mając lat 27 jakoby już przez 1/3 życia ma doświadczenie dorosłości. https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ojciec-zamordowanej-anastazji-gorzko-o-chlopaku-corki-mam-do-niego-zal/x1ek60n,79cfc278 Powinni zapytać ojca w jaki sposób on był odpowiedzialny wychowując córkę, na kobietę która umawia się z ciapciaczkami z neta na coś co jej obiecali. Już chyba każdy się domyśla po co tam przyjechała. Już nie wspominajać o alkoholu. Chłopak nie dopilnował dziewczyny. Takiej dziewczyny się nie da dopilnować. Przerabiałem to samemu, to typ laski która robi swoje i się w ogólnie nie trzyma chłopaka. Jedyny błąd chłopaka, którego nie rozumiem: dlaczego poinformował służby dopiero dnia następnego? Spodziewam się odpowiedzi - bo to nie pierwszy raz taka akcja i to normalne. Edited July 2, 2023 by Pacman 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts