Rapke Posted March 15 Share Posted March 15 Wczoraj tak sobie pogadaliśmy z kumplem, opowiadał mi o wspólnym znajomym. Młody chłopczyna. Młody ojciec... Został z 2 córkami sam a mamusia poszła w tany. Jedyne co to dostał od niej SMS że już ja ba*ory nie interesują" Dodam że to jedna od tych z błyskawicami Dlaczego się tak stało? Nie wnikam. Wnikam bardziej w to że babie NIGDY, PRZENIGDY nie ufać. One jedno mówią drugie robią trzecie myślą a czwartego chcą. Kolejna rodzina rozbita przez głupią piz***e, skrzywdzone dzieci i oszukany facet. A będzie tylko gorzej bo już się na to zapowiada... 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted March 15 Share Posted March 15 Kiedyś to były skrajnie patologiczne przypadku, u nas była taka co miała dzieci z różnymi chłopami, dzieci w domu a ona chodziła pić z żulami i sępiła z nimi na piwo pod biedronką. Bardzo dobrze że tak się stało, dzieci będą miały szansę wyjść na ludzi, bez kontaktu z wariatką. Powodzenia dla ojca i niech ściga maDkę za alimenty. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer Posted March 15 Share Posted March 15 4 godziny temu, Rapke napisał(a): Wczoraj tak sobie pogadaliśmy z kumplem, opowiadał mi o wspólnym znajomym. Młody chłopczyna. Młody ojciec .. Został z 2 córkami sam a mamusia poszła w tany. Jedyne co to dostał od niej SMS że już ja ba*ory nie interesują" Dodam że to jedna od tych z błyskawicami dlaczego się tak stało? Nie wnikam. Wnikam bardziej w to że babie NIGDY, PRZENIGDY nie ufać. one jedno mówią drugie robią trzecie myślą a czwartego chcą. kolejna rodzina rozbita przez głupią piz***e, skrzywdzone dzieci i oszukany facet. a będzie tylko gorzej bo już się na to zapowiada... Myślę że gość wygrał życie. Głupia pizda go zostawiła więc nie będzie się szarpał z nią przez następnych 10 lat. Sąd jej przywali alimenty. On wychowa córki lepiej niż samotna głupia matka. Na jego miejscu gromadził bym materiał na batalię w sądzie. Jakaś dobra kobieta go pocieszy bo jednak cześć kobiet potrafi współczuć. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted March 15 Share Posted March 15 (edited) 35 minut temu, Gixer napisał(a): Myślę że gość wygrał życie. Głupia pizda go zostawiła więc nie będzie się szarpał z nią przez następnych 10 lat. Sąd jej przywali alimenty. On wychowa córki lepiej niż samotna głupia matka. Na jego miejscu gromadził bym materiał na batalię w sądzie. Sek w tym ze jak juz wszyscy kopna ja w doope i wroci po latach na stare smieci to sad jej te dzieci przyklepie na pierwszej rozprawie . Choc moze sie myle ? Edited March 15 by thyr 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted March 15 Share Posted March 15 Dla dzieci to dobrze, kolejne rozhisteryzowane błyskawice w gatunku ludzkim to za dużo jednak. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted March 15 Share Posted March 15 Te błyskawice i pandemia były po to aby dobrzy ludzie zobaczyli, że wokół nich żyją bezmyślne bioroboty. Wystarczy odpowiedni marketing i wyślą własnych rodziców do komory śmierci a potem do krematorium. Dobrze się stało niech dzieci zobaczą jaki szon je urodził. Może na starość mamci podziękują odpowiednio. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted March 15 Share Posted March 15 6 hours ago, Rapke said: Jedyne co to dostał od niej SMS że już ja ba*ory nie interesują" Stan na chwilę obecną odzwierciedlający raczej jej psychotyczne oddziaływanie burzy hormonalnej na mózg i "błyskawicę". Za jakiś czas może jej się odwidzieć i narobi mu kłopotów. Niech kolega już załatwia co trzeba w kwestii opieki, alimentów czy tam praw rodzicielskich, póki świeże ma dowody na porzucenie dzieci. 6 hours ago, Rapke said: NIGDY, PRZENIGDY nie ufać. one jedno mówią drugie robią trzecie myślą a czwartego chcą. Można by przytoczyć powiedzenie, że "kobieta nie wie co myśli i czuje póki (ktoś jej?) tego nie powie". Owszem, trafiają się egzemplarze, samoświadome tego kim są, czego chcą, dokąd zmierzają i żadna propaganda tego nie ugryzie. Po prostu mają jakiś mentalny "rdzeń" a nie watę cukrową. Tyle, że to rzadkość, więc trafić na taki model to loteria. Tym bardziej, że kobiety od dość dawna są w medialnym procesie orki mentalu a faceci dopiero się adaptują do zmian reguł gry u kobiet. I szczerze? Czarno widzę los kobiet, które "same" sobie przecież ten los zgotują, gdy mężczyźni "dojrzeją" do zmiany paradygmatu relacji. I nie zdziwił bym się, gdyby za utworzeniem i finansowaniem tego na pozór emancypancyjnego ruchu, stali twardogłowi (a może twardojejeczni?) mizogini podszyci jakąś socjopatyczną wrogością do płci żeńskiej. IMO obydwu płciom (nie mówiąc o pozostałych kilkudziesięciu ) będzie jeszcze ciężej, bo w ramach ogólnoświatowej wojny demonów, ludzie dostają na łeb indukcją inżynierii społecznej tak poważnie, że z perspektywy naszych dziadków i babć, powinni podlegać leczeniu psychiatrycznemu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted March 15 Share Posted March 15 2 godziny temu, thyr napisał(a): Sek w tym ze jak juz wszyscy kopna ja w doope i wroci po latach na stare smieci to sad jej te dzieci przyklepie na pierwszej rozprawie . Choc moze sie myle ? Oby jak najpóźniej chciała wrócić, gdy córki będą już nastoletnie i sąd zacznie brać pod uwagę ich zdanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted March 20 Share Posted March 20 W dniu 15.03.2024 o 13:05, Brat Jan napisał(a): Oby jak najpóźniej chciała wrócić, gdy córki będą już nastoletnie i sąd zacznie brać pod uwagę ich zdanie. Najgorzej że za lat x mogą córki zostać zobowiązane do jej utrzymywania w jakimś dps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cienias Posted March 20 Share Posted March 20 Jeśli odpowiednio udokumentuje się, że matka rażąco dopuszczała się naruszenia innych obowiązków rodzinnych, to obecnie córki mają dużą szansę na zwolnienie z odpłatności za dps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts