Jump to content

Recommended Posts

• 5 months later...

GÓWNO PRAWDA plajtuje.

GW” redukuje lokalne wydania
Od soboty w 10 miasta Polski nie ma lokalnych stron w sobotnich wydaniach „Gazety Wyborczej”. Część pracowników dziennika straci w związku z tym pracę.

Jak przypomina portal press.pl, „GW” ma 20 oddziałów lokalnych. Sobotnie wydania lokalne przestaną się ukazywać w Białymstoku, Bydgoszczy, Częstochowie, Kielcach, Olsztynie, Opolu, Płocku, Radomiu, Rzeszowie i Toruniu. W większości z nich średnie rozpowszechnianie płatne wydań sobotnich nie przekracza 9 tys. egz. (dane: ZKDP, wrzesień br.).

W związku ze zmianami wydawca redukuje zespół. - Wzmacnianie lokalnych wydań piątkowych „Gazety Wyborczej” i serwisów internetowych zmienia nieco charakter pracy redakcji, więc w niektórych miastach z pojedynczymi osobami musimy się niestety rozstać – powiedział szef redakcji lokalnych „GW” Wojciech...

http://niezalezna.pl/73182-gw-redukuje-lokalne-wydania

Aj waj!Chucpa nasza sie wali . Was teraz będzie braciszki moje? Polszka sie nam budzi nie można do tego dopuścić szejse! Bardzo mnie to cieszy prawde mówiąć a i hejterzy lewacc ostatnio jakoś głośniej szczekają czyli wszystko jest na dobrej drodze.

• Like 2

Adolf, to tylko lu

Ale jest jeszcze plan "Władcow tego świata"

Dla mnie trzeba uwzględnić plan NWO.

Wtedy bedzie ładna całość.

Adolf, nie sa wszechmogący, to tylko ludzie, a ludzie maja swoje słabe strony :)

Plajta GW cieszy oko i serce, ale nie łudźmy się, będzie jak z "upadkiem" komuny - przemalują się, ładnie ubiorą i będą nadal. Może przejdą w internet, może będzie nowa nazwa gazety, może kojfnie Szechter - ważne że będzie sączyć się kłamstwo, nieważne z jakiej tuby.

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.