Jump to content

Jak kobieta powinna się ubierać, rada od wujka Optimusa

Recommended Posts

9 minut temu, Libertyn napisał(a):

Aaa. 

W sumie tu też się prezentuje całkiem uroczo

1280px-Princess_Victoria_Louise_of_Pruss

Niestety, przyszli liberałowie i libertyni i wszystko zepsuli. Człowiek zachodu został pozbawiony wszystkiego co najlepsze, arystokracji - głowy kierującej społeczeństwem. Zamiast tego transplantowano społeczeństwu żymskie porządki. 

• Like 2

11 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Niestety, przyszli liberałowie i libertyni i wszystko zepsuli. Człowiek zachodu został pozbawiony wszystkiego co najlepsze, arystokracji - głowy kierującej społeczeństwem. Zamiast tego transplantowano społeczeństwu żymskie porządki. 

Czy są te żymskie porządki z nami na sali?

W dniu 10.04.2024 o 01:02, nat napisał(a):

Kiedyś przeczytałam taką ciekawostkę, kobieta jest najbardziej seksowna, wtedy gdy bez względu na ubiór,który ma na sobie przechadza się jakby była naga. Swoboda i seksapil jest najistotniejszy, ubiór jest tylko dodatkiem.

https://kraj.life/kultura/3150-61historia-zdjecia-marylin-monroe-w-worku-po-ziemniakach-trudno-uwierzyc-co-kryje-sie-za-tymi-fotografiami

• Like 1

24 minuty temu, Patton napisał(a):

W tej stylizacji chodziło o kobiety które z biedy szyły sobie ubrania z worków po ziemniakach, mące. Edyta Górniak też specjalnie skopiowała ten strój.

Jeśli kobieta ma urodę to nawet bieda jej nie szpeci. 

• Like 1

• 3 weeks later...

Z perspektywy sypialni? Jeśli nie, to również nie rozumiem. Wytłumaczysz?

Osobiście ubieram się prosto i praktycznie. Bojówki, dżinsy, bluzy, dobrej jakości koszulki i adidasy, buty trekkingowe. Mało kobieco. Trudno. Kobiecy ubiór jest dla mnie maksymalnie niekomfortowy i utrudnia poruszanie się/ucieczkę w sytuacji zagrożenia. Wyjątki w sytuacjach seksualnych. Mojemu mężczyźnie to odpowiada, kręci go, a to najważniejsze. Reszta może myśleć co sobie chce. 

Z mojej perspektywy im mniej atencji mężczyzn - wiadomo jakiej - tym lepiej. 

+ I tak najważniejsze jest dbanie o ciało/wytrenowanie. Ładna, szczupła, wytrenowana kobieta nawet w dresach wygląda dobrze. 

Edited by trzcina
  • Like 1
  • Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.