Jump to content

Jak kobieta powinna się ubierać, rada od wujka Optimusa

Recommended Posts

5 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

@Optimus Prime ma Phuket było trochę inaczej. XD 😝 

Musisz pojechać na prowincje. Co do samej Tajlandii no nie wypowiem się w aspekcie małych prowincji akurat ale Korea czy Chiny, Japonia jak brać kobitę to z właśnie z tej prowincji bo w mieście no tu już trzeba się postarać i mocniej obserwować.

Edited by Optimus Prime

Gdzieś w Azji jest największy współczynnik zdrad, chyba w Tajlandii. 

Coś tam z tajkami działałem, z jednymi mniej oficjalnie i z jedną trochę bardziej. Żadne kurewki z ulicy tylko normalne dziewczyny. Ubierają się normalnie, podobnie jak u nas latem, a te zdjęcia wyżej to jakieś kitajskie albo koreańskie stroje ludowe. My też jakieś tam swoje mamy. 

Białas = forsa i właśnie tak będziesz postrzegany w Azji poludniowo - wschodniej. Chociaż czy u nas jest inaczej? xD

• Like 1

Człowieku. Ubiór ubiorem. W pierwszej kolejności zadbać należałoby o właściwą dietę (choć mysle, że mówienie dzisiaj o tym może zostać uznane za mowę nienawiści). Jakiś czas temu zaczęło mnie to szokować w jaki sposób odżywiają się młode dziewczyny. I w sumie nie tylko ja, bo znajomi również. 

Nie wiem dlaczego ale mrozi mnie na myśl spotykania się z kobietą, która nie umie zadbać o jedzenie i żywi się fast foodami. 

• Like 2

Kowbosjki styl :D dżinsy, koszulka zawiązywana na supełek. I nie ma, że powie, że nie :)

Mam też sporo nerek - lubię mieć wolne ręce, ale hajs przy sobie. I niech się dzieje, co chce. Na ludzie, Łobuzie :)

• Iceman84PL changed the title to Jak kobieta powinna się ubierać, rada od wujka Optimusa

Niech kobieta ubierze się w kobiecość, wtedy jest pociągająca niezależnie jaką koszulkę czy sukienkę na siebie włoży. Ubierzmy jeszcze kobietę w pokorę i pozostaje tylko kochać i cieszyć oczy, ducha i kto wie może i ciało przy odrobinie szczęścia.

Edited by SzatanK
  • Thanks 2

• 2 weeks later...

Kiedyś przeczytałam taką ciekawostkę, kobieta jest najbardziej seksowna, wtedy gdy bez względu na ubiór,który ma na sobie przechadza się jakby była naga. Swoboda i seksapil jest najistotniejszy, ubiór jest tylko dodatkiem.

Ubrania mają być wygodne, szkoda by mi było gnieść takie sukienki w metrze. Mają się łatwo wyprać, prasować i nie porozwlekać po kilku praniach. 

Pewnie są tak ubrane kobiety na codzień i można się nimi zachwycać.  

Jednak nie sądzę aby na naszych ulicach było tak źle aby była konieczna taka edukacja 😁.  

Ubieramy się coraz lepiej, jakość ubrań też nabiera znaczenia. Można domagać się co najwyżej większej ilości spódnić i sukienek. 

• Like 1

https://photos.google.com/share/AF1QipNsZevWjJIdGZtLJhCYvwrPoWF-38HfVk0Qy0oxOIsLxJDWI6weOKN7uZzp7D39kw?pli=1&key=NlE2M3JQdjkzMzBZM2FKdmc1VVBjc1JxTHpsX2pn 

Przykład Avasarali i jej zmodyfikowaneto sari z serialu the Expanse. Da się dostojnie z gracją i schludnie bez negliżu.

Chodzenie z gracją

No dobra pierwszy filmik na yt taki sobie.

Edited by Optimus Prime
  • Thanks 2

Ja kocham wszelkie krótkie spódnice, sukienki. Tego mam najwięcej w szafie, która właściwie się od dawna nie domyka, a ja dalej nie mam się w co ubrać 😭😂 Mam taki swój własny styl, pomieszanie high school girl z dziewczęcością, ale też lekką elegancją, w tym czuję się zawsze najlepiej. Obecny jest u mnie chyba każdy możliwy kolor krótkich lekko rozkloszowanych spódnic, w tym z 6 czarnych, które prawie się niczym nie różnią. Taka moja obsesja. Ale ja kooocham zakupy to proszę mi wybaczyć.

Edited by Blondyneczka

16 minut temu, ewelina napisał(a):

Zwłaszcza ta czaszka wygląda subtelnie i uroczo :D.

Hajtałbym się w ciemno bez intercyzy i bym przyjął jej nazwisko.

Edited by Libertyn
  • Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.