Optimus Prime Posted March 28 Share Posted March 28 Wspomniałem o tym w temacie Lewandowskiego. Więc po prostu wstawię tu zdjęcia. Także kobietki możecie się uczyć ogłady i kultury od wschodnich koleżanek. Albo to od 3:19 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meghan Posted March 28 Share Posted March 28 "Miej wygląd, będziesz mieć dużą szafę!". 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted March 28 Share Posted March 28 @Optimus Prime ma Phuket było trochę inaczej. XD 😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted March 28 Share Posted March 28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted March 28 Author Share Posted March 28 (edited) 5 minut temu, zuckerfrei napisał(a): @Optimus Prime ma Phuket było trochę inaczej. XD 😝 Musisz pojechać na prowincje. Co do samej Tajlandii no nie wypowiem się w aspekcie małych prowincji akurat ale Korea czy Chiny, Japonia jak brać kobitę to z właśnie z tej prowincji bo w mieście no tu już trzeba się postarać i mocniej obserwować. Edited March 28 by Optimus Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser190 Posted March 28 Share Posted March 28 Gdzieś w Azji jest największy współczynnik zdrad, chyba w Tajlandii. Coś tam z tajkami działałem, z jednymi mniej oficjalnie i z jedną trochę bardziej. Żadne kurewki z ulicy tylko normalne dziewczyny. Ubierają się normalnie, podobnie jak u nas latem, a te zdjęcia wyżej to jakieś kitajskie albo koreańskie stroje ludowe. My też jakieś tam swoje mamy. Białas = forsa i właśnie tak będziesz postrzegany w Azji poludniowo - wschodniej. Chociaż czy u nas jest inaczej? xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser183 Posted March 28 Share Posted March 28 Człowieku. Ubiór ubiorem. W pierwszej kolejności zadbać należałoby o właściwą dietę (choć mysle, że mówienie dzisiaj o tym może zostać uznane za mowę nienawiści). Jakiś czas temu zaczęło mnie to szokować w jaki sposób odżywiają się młode dziewczyny. I w sumie nie tylko ja, bo znajomi również. Nie wiem dlaczego ale mrozi mnie na myśl spotykania się z kobietą, która nie umie zadbać o jedzenie i żywi się fast foodami. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan III Wspaniały Posted March 28 Share Posted March 28 Kompletnie nie moja bajka. Ja jestem mało wymagający, klasycznie lubię leginsy albo cokolwiek co podkreśli figurę: łydki, uda, pośladki. Góra obojętna ale dół w połączeniu z kitką i fajnym makijażem robi robotę 👍. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amperka Posted March 28 Share Posted March 28 Kowbosjki styl dżinsy, koszulka zawiązywana na supełek. I nie ma, że powie, że nie Mam też sporo nerek - lubię mieć wolne ręce, ale hajs przy sobie. I niech się dzieje, co chce. Na ludzie, Łobuzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted March 28 Share Posted March 28 2 godziny temu, Optimus Prime napisał(a): Musisz pojechać na prowincje. Ale ja nie chcę. Chcę najgorsze szmaty - takie hobby. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiderMen Posted March 28 Share Posted March 28 "z najwiekszej qrwy najlepsza żona" Ale nie pytałem czy kolega sobie taką wzioł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted March 28 Author Share Posted March 28 Rany. Ja tu tylko o ubiorze a nie od razu czy są inne czy takie same ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted March 28 Share Posted March 28 Zależy od okazji, ten azjatycki sznyt jest zbyt formalny jak dla mnie, nie wyobrażam sobie swojej kobiety w casualowym wydaniu w takich ciuchach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Niech kobieta ubierze się w kobiecość, wtedy jest pociągająca niezależnie jaką koszulkę czy sukienkę na siebie włoży. Ubierzmy jeszcze kobietę w pokorę i pozostaje tylko kochać i cieszyć oczy, ducha i kto wie może i ciało przy odrobinie szczęścia. Edited March 29 by SzatanK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted March 31 Share Posted March 31 Spoko. Teraz pytanie o materiał i koszt oraz to na ile swobodnie można się w tym ruszać Link to comment Share on other sites More sharing options...
nat Posted April 9 Share Posted April 9 Kiedyś przeczytałam taką ciekawostkę, kobieta jest najbardziej seksowna, wtedy gdy bez względu na ubiór,który ma na sobie przechadza się jakby była naga. Swoboda i seksapil jest najistotniejszy, ubiór jest tylko dodatkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelina Posted April 17 Share Posted April 17 W dniu 28.03.2024 o 20:38, Optimus Prime napisał(a): Więc po prostu wstawię tu zdjęcia. Moją uwagę zwróciło zdjęcie numer 2. Przecież w tym nawet ładna kobieta będzie wyglądała jak stara pijaczka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peg Posted April 17 Share Posted April 17 Ubrania mają być wygodne, szkoda by mi było gnieść takie sukienki w metrze. Mają się łatwo wyprać, prasować i nie porozwlekać po kilku praniach. Pewnie są tak ubrane kobiety na codzień i można się nimi zachwycać. Jednak nie sądzę aby na naszych ulicach było tak źle aby była konieczna taka edukacja 😁. Ubieramy się coraz lepiej, jakość ubrań też nabiera znaczenia. Można domagać się co najwyżej większej ilości spódnić i sukienek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted April 18 Author Share Posted April 18 (edited) https://photos.google.com/share/AF1QipNsZevWjJIdGZtLJhCYvwrPoWF-38HfVk0Qy0oxOIsLxJDWI6weOKN7uZzp7D39kw?pli=1&key=NlE2M3JQdjkzMzBZM2FKdmc1VVBjc1JxTHpsX2pn Przykład Avasarali i jej zmodyfikowaneto sari z serialu the Expanse. Da się dostojnie z gracją i schludnie bez negliżu. Chodzenie z gracją No dobra pierwszy filmik na yt taki sobie. Edited April 18 by Optimus Prime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondyneczka Posted April 18 Share Posted April 18 (edited) Ja kocham wszelkie krótkie spódnice, sukienki. Tego mam najwięcej w szafie, która właściwie się od dawna nie domyka, a ja dalej nie mam się w co ubrać 😭😂 Mam taki swój własny styl, pomieszanie high school girl z dziewczęcością, ale też lekką elegancją, w tym czuję się zawsze najlepiej. Obecny jest u mnie chyba każdy możliwy kolor krótkich lekko rozkloszowanych spódnic, w tym z 6 czarnych, które prawie się niczym nie różnią. Taka moja obsesja. Ale ja kooocham zakupy to proszę mi wybaczyć. Edited April 18 by Blondyneczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted April 21 Share Posted April 21 Jak ona xD Mam słabość też do koszul i biurowo biznesowego stylu. Oraz zakolanówek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelina Posted April 21 Share Posted April 21 5 godzin temu, Libertyn napisał(a): Jak ona xD Zwłaszcza ta czaszka wygląda subtelnie i uroczo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted April 21 Share Posted April 21 W dniu 18.04.2024 o 21:09, Blondyneczka napisał(a): Taka moja obsesja. Ale ja kooocham zakupy to proszę mi wybaczyć. Wybaczamy, zwłaszcza, że to nie my płacimy za nie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted April 21 Share Posted April 21 (edited) 16 minut temu, ewelina napisał(a): Zwłaszcza ta czaszka wygląda subtelnie i uroczo . Hajtałbym się w ciemno bez intercyzy i bym przyjął jej nazwisko. Edited April 21 by Libertyn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelina Posted April 21 Share Posted April 21 1 minutę temu, Libertyn napisał(a): Hajtałbym się w ciemno bez intercyzy. Nic dziwnego, w końcu dziewczyna z podwójnym rozumem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts