zuckerfrei Posted September 21 Share Posted September 21 Ktoś poratuje jakimś linkiem do tej gry na PC? Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 21 Share Posted September 21 2 godziny temu, zuckerfrei napisał(a): Dziękuję. Ta w linku ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 21 Author Share Posted September 21 Yes, Please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 21 Share Posted September 21 Teraz, zuckerfrei napisał(a): Yes, Please. Nigdy nie grałem, dlaczego akurat ? Nostalgia ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 21 Author Share Posted September 21 Bo to dobra gra! Tak, grałem za małolata na amidze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted September 21 Share Posted September 21 3 minuty temu, zuckerfrei napisał(a): Bo to dobra gra! Tak, grałem za małolata na amidze. Czasem lepiej, żeby wspomnienie młodzieńczej miłości zostało tylko wspomnieniem. Co jeśli ta gra ma teraz bombelki i kąkubenta na karku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tips6 Posted September 21 Share Posted September 21 Pierwszy wynik z google? https://gamesnostalgia.com/game/syndicate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 21 Author Share Posted September 21 31 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): bombelki i kąkubenta na karku? Więcej emocji podczas gry. Przecież o to nam chodzi. @tips6 pobrałeś sprawdziłeś czy wersja na PC? I czy działa? No właśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 21 Share Posted September 21 Ooo pamiętam. Dobre to było 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted September 22 Share Posted September 22 W dniu 21.09.2023 o 17:14, zuckerfrei napisał(a): pobrałeś sprawdziłeś czy wersja na PC? I czy działa? No właśnie. Na PC to i tak chyba trzeba by odpalić przez jakiś emulator DOSa? Bo znalazłem to na chomiku na profilu mieteklobuzowaty w katalogu emulatorki -> GRY DOS KOLEKCJA (A-Z 6mb waży plik .zip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted September 23 Share Posted September 23 Doskonała gra, też pykałem na A500. Większość gier z pierwszej połowy lat 90tych. To stricte gry arcade i platformówki. Gier quasistrategicznych jak Syndicate była garść. Więc tym milej wspominam. Do zobaczenia na Pixel Heaven 2024 https://www.gog.com/en/game/syndicate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 23 Author Share Posted September 23 Udało mi się pobrać obraz cd-romu z 1993. Ale na W10 nie rusza lub jestem za słaby w torbie aby to ruszyć. Tak więc, chyba kupię wersie na win7. W chwili wolnej w robocie. I pyknę w to again. Dam cynk co i jak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 23 Share Posted September 23 W dniu 21.09.2023 o 16:37, zuckerfrei napisał(a): Bo to dobra gra! Tak, grałem za małolata na amidze. Grałem na Amidze, ale niestety nie pamiętam tej gry. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrkosz Posted September 24 Share Posted September 24 8 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): Tak więc, chyba kupię wersie na Jak uczciwie to polecam kupić, jak nie to wersję gog każdej gry są dostępne na znanym z tego portalu pirackim. Gierkę pamiętam, grałem w za bombla w to na Amidze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 24 Author Share Posted September 24 13 minut temu, Pyrkosz napisał(a): uczciwie Ciężko z tym u mnie. ❤️ Gra jest na tyle grywalna, że można kupić na EA stronie. Co zrobię jak będę odjebywał pavnszyznę w biurze. 8 godzin temu, Druid napisał(a): nie pamiętam 😎 https://taniekosmetyki.co.uk/product-eng-10220-DOPPELHERZ-AKTIV-LECYTYNA-1220-FORTE-30-CAPS-intensive-mental-work.html?country=1143020218&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 24 Share Posted September 24 5 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): Co zrobię jak będę odjebywał pavnszyznę w biurze. Jest na to sposób 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 24 Share Posted September 24 14 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): Udało mi się pobrać obraz cd-romu z 1993. Ale na W10 nie rusza lub jestem za słaby w torbie aby to ruszyć. Tak więc, chyba kupię wersie na win7. W chwili wolnej w robocie. I pyknę w to again. Win 7 i 10 nie miały prawdziwego DOSa. Ja bym to próbował np. przez DOSbox odpalać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted September 24 Share Posted September 24 15 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): Ale na W10 nie rusza lub jestem za słaby w torbie aby to ruszyć. https://www.instalki.pl/download/programy/windows/narzedzia/emulatory/d-fend-reloaded/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 24 Share Posted September 24 2 godziny temu, bzgqdn napisał(a): DOSbox odpalać. U mnie to nie działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 24 Share Posted September 24 16 minut temu, Druid napisał(a): U mnie to nie działa. Hmm. Można iść krok dalej, odpalić w wi 7/10 maszynę wirtualną a na niej np.WinXp, tam podmontować obraz płytki jako dysk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 24 Share Posted September 24 5 godzin temu, bzgqdn napisał(a): Hmm. Można iść krok dalej, odpalić w wi 7/10 maszynę wirtualną a na niej np.WinXp, tam podmontować obraz płytki jako dysk. Masz jakiś filmik jak to się robi ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted September 24 Share Posted September 24 wersja z goga? https://www.gog.com/en/game/syndicate 22 godziny temu, zuckerfrei napisał(a): Udało mi się pobrać obraz cd-romu z 1993. Ale na W10 nie rusza lub jestem za słaby w torbie aby to ruszyć. A prawdziwie dosową wersję to pewnie trzeba próbować przez dosbox. https://www.dosbox.com/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 24 Share Posted September 24 Godzinę temu, Druid napisał(a): Masz jakiś filmik jak to się robi ? Let me Google it for you https://variatkowo.pl/2019/03/legalny-windows-xp-na-virtualbox/ Jak nie ten to takich poradników jest mnóstwo- tak postawisz jakby jednego Windowsa w drugim Potem musisz pogooglac jak zamontować obraz płyty cd jako dysk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 24 Author Share Posted September 24 Ja stawiałem wirtualnie 98 na XP. Jakieś oprogramowanie sterujące do procesora dźwięku, działało tylko na 98 i 95. I to do jasnej anielki działało. Nie wiem czy to nie za dużo pierdolenia. Doświadczenia wiem ze zawsze jest problem z dźwiękiem. W moim cd rom jest katalog sb16, czyli soundblaster 16 - problemy z kompatybilnością od zawsze na nowych maszynach. Jak będę w biurze to kupię win7 i fiut to góry. Ps. Gdyby lepiej płacili zakupiłbym tą wersie na Amigę CD32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted September 26 Share Posted September 26 Darmowy emulator Amigi WinUAE - do ściągnięcia z sieci za free. Darmowy kickstart 1.3 z A500 - do ściągniecia z sieci. Gierka sama w formie plików adf do odpalenia pod WinUAE - do ściągniecia z sieci. Linków masa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts