Grzegorz Floryda Posted October 23 Share Posted October 23 Cześć jestem tu nowy i praktycznie od razu pokochałem to forum , dlatego musiałem zaraz założyć konto i wejść w Wasz wspaniały świat , wolny on neomarksizmu i całego tego społecznego matrixa. Mam nadzieję , że się dogadamy , jestem 24 letnim redpillowcem , który ogarnia relacje - damsko męskie w dzisiejszym świecie i nigdy nie stawia emocji ponad logikę , ponieważ w dzisiejszym ginocentrycznym środowisku to błaganie o kłopoty. Nie chcę więcej pisać , bo byłby to wall text i pewnie bym Was zanudził , w każdym razie bracia , naprawdę się cieszę , że mogłem do Was dołączyć ! Sorki za błędy , mam małą dyslekcję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted October 24 Share Posted October 24 Cześć 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Floryda Posted October 24 Author Share Posted October 24 "Lubię libertariański punkt widzenia, który mówi, by zostawić wszystkich w spokoju. Już jako dziecko drażnili mnie ludzie, którzy mówili mi, jak mam żyć." Tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted October 24 Share Posted October 24 Witaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted October 24 Share Posted October 24 HiYa! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adann96 Posted October 24 Share Posted October 24 21 hours ago, Griffith said: Sorki za błędy , mam małą dyslekcję Cześć i po prostu pamiętaj, że przecinek idzie zaraz po ostatniej literze. Nie ma pomiędzy nimi spacji 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted October 24 Share Posted October 24 Cześć🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenobi Posted October 24 Share Posted October 24 W dniu 23.10.2023 o 16:16, Griffith napisał(a): Nie chcę więcej pisać , bo byłby to wall text i pewnie bym Was zanudził Cześć Jestem miły. Ale kurde... tak szczerze... Nie napisałeś, bo byłby wall text? Dlatego nie napisałeś? Wątpię... można wstawiać enery i dzielić na paragrafy. Po drugie byś nas zanudził? SErio aż tak nas znasz? Ja lubię historię z życia. Moim zdaniem w jednej linii dałeś dwa kłamstwa. To smutne. Jest jednak dobra wiadomość -- proszę napisz dlaczego nie chciałeś więcej pisać. Wskazówka: "nie chciałem więcej pisać, aby nie wywlekać prywatnych historii na publiczne forum, a tutaj jest taka jakby presja aby swoją historię opisać jak w tym kółku anonimowych alkoholików, więc wypadało mi abym jakieś shit-argumenty podał dlaczego nie mogę napisać więcej". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Floryda Posted October 24 Author Share Posted October 24 Kiedyś napiszę , ale to za jakiś czas , bo mi się teraz nie chce totalnie 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdważnyZdobywca Posted October 24 Share Posted October 24 Cześć 👋 jesteś w dobrym miejscu, w dobrym czasie. Czytaj dużo, a powoli sam zdecydujesz co jest prawdą a co nie: "cierpliwości, abyś umiał znieść to, czego zmienić nie możesz; odwagi, abyś umiał konsekwentnie i wytrwale dążyć do zmiany tego, co zmienić możesz; i mądrości, abyś umiał odróżnić jedno od drugiego". Pozdro Bracie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted October 24 Share Posted October 24 Siema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezsenny_Idealista Posted October 24 Share Posted October 24 Witaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenobi Posted October 24 Share Posted October 24 Godzinę temu, Griffith napisał(a): Kiedyś napiszę , ale to za jakiś czas , bo mi się teraz nie chce totalnie 🤣 Od razu lepiej. Teraz Ci wierzę. Jedynie niepotrzebnie obiecujesz. Aby Cię uratować to załóżmy że jest tak ostatecznie: Nie napiszę, bo mi się teraz nie chce totalnie 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Floryda Posted October 24 Author Share Posted October 24 5 minut temu, kenobi napisał(a): Jedynie niepotrzebnie obiecujesz. Jak już obiecałem to będę musiał spełnić obietnicę 🤷♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted October 24 Share Posted October 24 Cześć 🤚👊. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 1 Share Posted November 1 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts