Jump to content

Rozbita głowa faceta i homerycki śmiech redaktorki tvn 24

Taran

Recommended Posts

Podczas relacji ze zdarzenia z Bartoszyc - przemocy domowej wobec  mężczyzny , prowadzaca program zaśmiewala sie do.łez. Mezczyzna ofiara zostal zakrwawiony odwieziony do szpitala.Fakt  faktem cale zdarzenie bylo kuriozalne z uwagi na " narzedzie zbrodni" - kośc z miesa wyjeta z  garnka z zupą.

No ale ponieważ ofiarą byl facet to sie mozna posmiac do rozpuku.Gdyby ofiara powyzszego zdarzenia padla kobieta to sami  sobie dośpiewajcie co by było na antenie... 

• Like 12
  • Thanks 1
  • Sad 4

Niektóre Rezerwatki piszą w Rezerwacie, że one w zasadzie przemocy kobiet wobec mężczyzn nie widzą, że takowe zjawisko nie występuje, a jeśli już to jest marginalne. Taki mniej więcej jest sens tych wypowiedzi. A w momencie gdy podajesz przykład z życia, że zetknąłeś się z czymś takim, że partnerka zastosowała przemoc, niekoniecznie fizyczną, wobec partnera, to umniejszają tym wpisom, ze to przecież jednostkowy przypadek. Szkoda tylko, że w ramach swojego "obiektywizmu", czyli stania na straży tylko i wyłącznie kobiecego interesu, nie widzą, że te jednostkowe przypadki stają się coraz częstsze, a tego typu skandaliczne zachowanie redaktorów TVNu, bo tu nie tylko ta baba się śmieje, wobec przemocy na mężczyźnie może w przyszłości tylko i wyłącznie powodować zachęty itp. reakcje na faktycznie narastający problem. 

Zauważcie, że nie tylko ona się śmieje, ale wszyscy dookoła, nawet w studiu słychać, że obsługa również jest w niesamowicie wybornym humorze. Życzę osobiście, aby panowie redaktorzy i cała obsługa studia, która się z tego śmiała sama została ofiarami przemocy domowej partnerek. Zobaczymy czy wtedy będzie im do śmiechu. A pani redaktorce, która wręcz z tego smkachu pęka, aby trafiła na przemocowca, który jak wiadomo "lofcia" najmocniej.

Analogocznie: ciekawe czy jak poseł Braun wyjąłby kość z zupy i walnął ją ambasadora Izraela za jego wypowiedź po ataku na konwój gdzie zginął polski wolontariusz, to też byście się śmiali na antenie czy jednak byłoby oburzenie i skandal antyemicki, o którym trąbilibyście przez następny miesiąc?

• Like 12
  • Thanks 4

Rynsztokowy poziom "dziennikarstwa" i tworzenia newsów, całkowity brak profesjonalizmu mediów. Oni nawet przy wiarygodności i profesjonalizmie nie stali jeden raz w życiu, więc nie wiedzą, co to znaczy. Babie się gadzi mózg odpalił. Fajnie coś takiego zobaczyć i zrozumieć, jakie mężczyzna ma miejsce w odbiorze społecznym.

Wystarczy wyobrazić sobie, co ten koleś poczuje, kiedy się dowie o takim szumie medialnym. Życzę temu Panu, żeby wypierdolił na drugi koniec świata i miał wyjebane do końca swoich dni na babony i na sprawy tego pojebanego świata.

Pogarda w stosunku do mężczyzn już przekracza zdrowy rozsądek.

• Like 8
  • Thanks 1

W dniu 9.04.2024 o 21:07, Taran napisał(a):

No ale ponieważ ofiarą byl facet to sie mozna posmiac do rozpuku.Gdyby ofiara powyzszego zdarzenia padla kobieta to sami  sobie dośpiewajcie co by było na antenie..

W dniu 10.04.2024 o 05:50, Krugerrand napisał(a):

Niektóre Rezerwatki piszą w Rezerwacie, że one w zasadzie przemocy kobiet wobec mężczyzn nie widzą, że takowe zjawisko nie występuje, a jeśli już to jest marginalne. Taki mniej więcej jest sens tych wypowiedzi

Zauważcie, że nawet tutaj niektórzy userzy mający mokre sny z D. Peną w tle napisali by, że to jego wina, bo powinien mieć 45cm w bicku i trenować MMA, więc czego dopiero spodziewać się po tym naszym polskim, skundlono - skukoldzonym społeczeństwie.🤔

Jeszcze lepsze jest to, że znam typów, którzy dostają po ryju od swoich wybranek, ale to ja nie jestem prawdziwym mężczyzną, bo w wojsku nie byłem.🤣

• Like 2

• 1 month later...

Zadaje kluczowe pytanie: Ilu jest w Polsce Mężczyzn regularnie bitych przez swoje partnerki/żony: ?.

Jaka to jest obiektywnie liczba albo przynajmniej tylko przybliżona.

To są najczęściej dobrzy Ludzie, którzy boją się przyznać do przemocy na swojej Osobie.

Nie idą po pomoc do Rodziny, krewnych, na Policję czy ostatecznie do Sądu.

Nie składają zawiadomienia o przestępstwie art. 207 k.k. ( przestępstwo przemocy domowej) do służb.

Zachowują się tak bo się wstydzą i boją swojej sytuacji, że pozwolili podnieść kobiecie na Siebie rękę.

Oczywiście przemoc fizyczna przeplata się z przemocą psychiczną na Mężczyźnie ze strony partnerki.

Czekam na info zwrotne: czy mamy jakieś statystyki na ten temat: ?.

Edited by Legionista
  • Like 1

Czekam na newsy niedługo w kobietosferach. 

"czy przysługują mi alimenty od byłego męża, który jest na froncie.

Mąż był przemocowcem i się ukrywał w domu przed pobrem do wojska więc go zgłosiłam darmozjada jednego. Obecnie były już płaci alimenty na 3 dzieci. Chrzestni też płacą alimenty na dzieci. Rodzice płacą alimenty na mnie ale właśnie czy państwo nie powinno płacić mi alimentów za to, że ex jest na froncie? Po co mu pieniądze są tam potrzebne? " :D

• Like 1
  • Sad 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.