Jump to content

Android szpiegowskie softy

Songohan

Recommended Posts

Czołem . 

Poszukuję sprawdzonego softu, który umożliwi mi pełna inwigilację telefonu małży , jeszcze mojej małży. 

Może być płatny . Najważniejsze aby umożliwił mi wgląd w SMS , Whatsapp, Messenger. Może. Być lokalizacja i dostęp do mikrofonu. 

Najważniejsze , aby nie dało się go wykryć , zauważyć . 

Polecacie coś ? Ale pytam o takie propozycje poparte doświadczeniem. 

Dzięki.

Samiec w potrzebie. 

Edited by Songohan

W dniu 19.11.2023 o 22:14, Egregor Zeta napisał(a):

Aplikacja ma nazwę:

-Kochanie pokaż mi swój telefon...

Bardzo kur.. śmieszne.

Połechtałeś swoje zakompleksione ego? Gratuluję.

A teraz jak nie masz nic związanego z wątkiem do dodania to wypad stąd.

• Confused 1

23 godziny temu, curvipiccolo napisał(a):

5 sekund guglania https://www.androidauthority.com/best-spy-apps-android-999763/

I @Egregor Zeta ma rację. Jak się babeł chociażby zająknie przed wręczeniem telefonu.. to już wiesz wszystko co musisz.

Baba smaruje mi tyłek ze swoimi 'przyjaciolkami niedoli ' i wiem że mi telefonu nie da nawet z tego powodu. Chociaż nie pytałem. Ale to by zagrało na moją niekorzyść , bo nawet gdybym dostał to potem będzie czujniejsza. Ja potrzebuję dostęp pod kątem potencjalnego rozwodu, żeby wiedzieć czego się spodziewać, jakiego ataku, z której strony. A jak przy okazji wyjdzie jakaś wpadka małży to na plus dla mnie. Mam pewne podejrzenia, ale nie wiem czy to urojenia już są w związku ze zjebana relacją, przez co mi mózg paruje.

Ja też znalazłem masę programów na google. Ale ja pytam Was , co używaliście i co polecacie . Co się sprawdziło , żeby nie zaliczyć wpadki, ze ona coś wykryje w telefonie. Jestem przekonany, że są tu osoby, które używały takich aplikacji i mogą coś polecić z komentarzem , co jest dobre a co nie . 

Edited by Songohan

22 minuty temu, Songohan napisał(a):

Ale ja pytam Was , co używaliście i co polecacie . Co się sprawdziło

Pytaj i szukaj na fejsie na grupie "jak poradzić sobie z pierdolniętą żoną".

Kontrola najwyższa formą zaufania. Problem jest że w nowych telefonach trzeba je odblokować. Np Xiaomi czekasz tydzień na specjalny kod co komplikuje trochę akcje. Jakaś opcja to kupienie nowego telefonu przygotowanie z dodatkiem i podarowanie pod choinkę 🙃

• Like 1

24 minuty temu, Magos Dominus napisał(a):

Czy instalowanie takiego oprogramowania bez wiedzy i zgody użytkownika jest legalne?

Nie jest, żona spokojnie mogłaby o to pozwać, nawet logowanie się na czyjeś konta kiedy zdobyło się hasło kiedyś oficjalną drogą, ale druga strona nie ma o tym wiedzy, że ktoś przegląda treści może skutkować sankcjami prawnymi. 

• Like 1

Nie lepiej poznac jej haslo ? Zapamietujesz pierwsze 3 cyfry pozniej 3 ostatnie i voila . Idzie spac bierzesz sprzet i robisz swoje . Oczywiscie nie polecam tego typu zagrywek .

• 2 weeks later...
W dniu 26.11.2023 o 08:55, Brat Jan napisał(a):

Pytaj i szukaj na fejsie na grupie "jak poradzić sobie z pierdolniętą żoną".

Próbowałem , ale są ograniczenia na nowe konta FB. A nie chcę używać swojego konta z oczywistych powodów. 

Masz tam konto ? Może mógłbyś wspomóc mnie i wrzucić zapytanie na grupę ? 

2 hours ago, Songohan said:

Próbowałem , ale są ograniczenia na nowe konta FB.

Jakie ograniczenia?

Nowa karta kosztuje 5 zł. Musisz tylko odebrać sms przy zakładaniu konta. Nazwisko możesz wymyślić, przecież fejs nie może tego nijak sprawdzić.

Edited by wrotycz

8 godzin temu, wrotycz napisał(a):

Jakie ograniczenia?

Nowa karta kosztuje 5 zł. Musisz tylko odebrać sms przy zakładaniu konta. Nazwisko możesz wymyślić, przecież fejs nie może tego nijak sprawdzić.

jak pisałem wcześniej - konto musi mieć kilka miesięcy , aby admini zaakceptowali Twoje prośbę o przyjęcie. Nowe konta fb odpadają na starcie. 

Edited by Songohan

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.