Songohan Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) Czołem . Poszukuję sprawdzonego softu, który umożliwi mi pełna inwigilację telefonu małży , jeszcze mojej małży. Może być płatny . Najważniejsze aby umożliwił mi wgląd w SMS , Whatsapp, Messenger. Może. Być lokalizacja i dostęp do mikrofonu. Najważniejsze , aby nie dało się go wykryć , zauważyć . Polecacie coś ? Ale pytam o takie propozycje poparte doświadczeniem. Dzięki. Samiec w potrzebie. Edited November 19 by Songohan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted November 19 Share Posted November 19 Aplikacja ma nazwę: -Kochanie pokaż mi swój telefon... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songohan Posted November 25 Author Share Posted November 25 W dniu 19.11.2023 o 22:14, Egregor Zeta napisał(a): Aplikacja ma nazwę: -Kochanie pokaż mi swój telefon... Bardzo kur.. śmieszne. Połechtałeś swoje zakompleksione ego? Gratuluję. A teraz jak nie masz nic związanego z wątkiem do dodania to wypad stąd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
curvipiccolo Posted November 25 Share Posted November 25 5 sekund guglania https://www.androidauthority.com/best-spy-apps-android-999763/ I @Egregor Zeta ma rację. Jak się babeł chociażby zająknie przed wręczeniem telefonu.. to już wiesz wszystko co musisz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songohan Posted November 26 Author Share Posted November 26 (edited) 23 godziny temu, curvipiccolo napisał(a): 5 sekund guglania https://www.androidauthority.com/best-spy-apps-android-999763/ I @Egregor Zeta ma rację. Jak się babeł chociażby zająknie przed wręczeniem telefonu.. to już wiesz wszystko co musisz. Baba smaruje mi tyłek ze swoimi 'przyjaciolkami niedoli ' i wiem że mi telefonu nie da nawet z tego powodu. Chociaż nie pytałem. Ale to by zagrało na moją niekorzyść , bo nawet gdybym dostał to potem będzie czujniejsza. Ja potrzebuję dostęp pod kątem potencjalnego rozwodu, żeby wiedzieć czego się spodziewać, jakiego ataku, z której strony. A jak przy okazji wyjdzie jakaś wpadka małży to na plus dla mnie. Mam pewne podejrzenia, ale nie wiem czy to urojenia już są w związku ze zjebana relacją, przez co mi mózg paruje. Ja też znalazłem masę programów na google. Ale ja pytam Was , co używaliście i co polecacie . Co się sprawdziło , żeby nie zaliczyć wpadki, ze ona coś wykryje w telefonie. Jestem przekonany, że są tu osoby, które używały takich aplikacji i mogą coś polecić z komentarzem , co jest dobre a co nie . Edited November 26 by Songohan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 26 Share Posted November 26 22 minuty temu, Songohan napisał(a): Ale ja pytam Was , co używaliście i co polecacie . Co się sprawdziło Pytaj i szukaj na fejsie na grupie "jak poradzić sobie z pierdolniętą żoną". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyR Posted November 26 Share Posted November 26 Kontrola najwyższa formą zaufania. Problem jest że w nowych telefonach trzeba je odblokować. Np Xiaomi czekasz tydzień na specjalny kod co komplikuje trochę akcje. Jakaś opcja to kupienie nowego telefonu przygotowanie z dodatkiem i podarowanie pod choinkę 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted November 26 Share Posted November 26 Czy instalowanie takiego oprogramowania bez wiedzy i zgody użytkownika jest legalne? Proszę o nie wyjeżdżanie mi z producentami. Pewnie 99% użytkowników akceptuje wszystko bez czytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted November 26 Share Posted November 26 24 minuty temu, Magos Dominus napisał(a): Czy instalowanie takiego oprogramowania bez wiedzy i zgody użytkownika jest legalne? Nie jest, żona spokojnie mogłaby o to pozwać, nawet logowanie się na czyjeś konta kiedy zdobyło się hasło kiedyś oficjalną drogą, ale druga strona nie ma o tym wiedzy, że ktoś przegląda treści może skutkować sankcjami prawnymi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted November 26 Share Posted November 26 Nie lepiej poznac jej haslo ? Zapamietujesz pierwsze 3 cyfry pozniej 3 ostatnie i voila . Idzie spac bierzesz sprzet i robisz swoje . Oczywiscie nie polecam tego typu zagrywek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songohan Posted Monday at 09:29 PM Author Share Posted Monday at 09:29 PM W dniu 26.11.2023 o 08:55, Brat Jan napisał(a): Pytaj i szukaj na fejsie na grupie "jak poradzić sobie z pierdolniętą żoną". Próbowałem , ale są ograniczenia na nowe konta FB. A nie chcę używać swojego konta z oczywistych powodów. Masz tam konto ? Może mógłbyś wspomóc mnie i wrzucić zapytanie na grupę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted Tuesday at 12:18 AM Share Posted Tuesday at 12:18 AM (edited) 2 hours ago, Songohan said: Próbowałem , ale są ograniczenia na nowe konta FB. Jakie ograniczenia? Nowa karta kosztuje 5 zł. Musisz tylko odebrać sms przy zakładaniu konta. Nazwisko możesz wymyślić, przecież fejs nie może tego nijak sprawdzić. Edited Tuesday at 12:18 AM by wrotycz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songohan Posted Tuesday at 08:59 AM Author Share Posted Tuesday at 08:59 AM (edited) 8 godzin temu, wrotycz napisał(a): Jakie ograniczenia? Nowa karta kosztuje 5 zł. Musisz tylko odebrać sms przy zakładaniu konta. Nazwisko możesz wymyślić, przecież fejs nie może tego nijak sprawdzić. jak pisałem wcześniej - konto musi mieć kilka miesięcy , aby admini zaakceptowali Twoje prośbę o przyjęcie. Nowe konta fb odpadają na starcie. Edited Tuesday at 09:00 AM by Songohan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted Tuesday at 12:45 PM Share Posted Tuesday at 12:45 PM @Songohan przejrzę grupę i co ciekawsze prześlę na priv, ale nie wcześniej jak w okolicy weekendu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songohan Posted Wednesday at 07:41 AM Author Share Posted Wednesday at 07:41 AM 18 godzin temu, Brat Jan napisał(a): @Songohan przejrzę grupę i co ciekawsze prześlę na priv, ale nie wcześniej jak w okolicy weekendu. dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts