Jump to content

Kabaret Ukraina

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
23 minuty temu, zychu napisał(a):

@Strusprawa1 to ma być materiał humorystyczny?

Gdzie tu wg ciebie jest lolcontent? Bo nie rozumiem intencji - chyba że po raz kolejny toczysz wojenkę przeciw światu i chcesz nawracać kacapskich...

Serio, internet w nadmiarze szkodzi.

O to, że cokolwiek się zdarza, tj. jakakolwiek zbrodnia, to ludzie pokroju Sommera, Brauna, Sykulskiego automatycznie oskarżają o to U.

To samo było po zbrodni na Nowym Świecie. Beka z fobii. Tyle. 

• Haha 1
  • Confused 1

53 minuty temu, zychu napisał(a):

@Strusprawa1, ale gdzie tu jest humor? To nie ten wątek, na miłość boską.

Ty nawet gdy się śmiejesz, to zgrzytasz zębami. Weź na wstrzymanie.

Ja miałem bekę z Sommera.

45 minut temu, manygguh napisał(a):

No specjalnie to robi, by rozwalić wątek i by nikt nie wrzucał tu nic bekowego z Ukrainą. 

Tak samo jak ty specjalnie to napisałeś by mnie obrazić. 

Takie miałem zadanie od przełożonego w twoim urojonym świecie.

Edited by Strusprawa1

6 minut temu, zychu napisał(a):

Już wcześniej tu dostawałeś zwarcia, bierzesz to wszystko zbyt emocjonalnie.

Nie mniej niż ludzie przezywający mnie od agentów gdy jasno proszę o argumenty. Od Ciebie i Obliterarora dostaję mocne argumenty za każdym razem, stąd was i wasze słowa szanuję. Jednak gdy na moją rozpiskę czemu uważam to, to i to dostaję odpowiedź "e tam, po co piszesz ścianę tekstu, nie umiem się na tak długo skupić, a poza tym dużo ci za to dali agencie jebany?" to można się lekko wkurzyć, mimo że to tylko polityczne rozmowy na forum (gdzie ja jednak po cichu robię to w motywacji, że sam się czegoś ciekawego dowiem, co daje zastrzyk dopaminy).

• Like 1

@Strusprawa1 Ja myślę, że wielu tutaj się zgodzi, że ten gnojek za zabicie tej dziewczyny powinien wisieć i nie ma dla nas znaczenia czy jest Polakiem czy nie. Na tym właśnie polega prawactwo. Problem z lewactwem jest taki, że jak jakiś oprych z grupy ich pupilków coś zrobi, to będą mataczyć, kręcić, zrzucać winę na innych itp. Sommer tego nie robi, umieścił informację taką jaka jest.

Edited by Roman Ungern von Sternberg
  • Like 3

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...

Dziesięć lat minęło, i żyjemy w innych czasach a czasy na wUkrainie, jakby takie same.

6d710e64e0de.png

bf62c377cfc3.png

Logika Majdanowców

e44ea430014d.png

Powtórka z rozrywki

5d66d92bf635.gif

Może przy 10-20 "rewolucji" zrozumieją, że jak w burdelu interes nie idzie to się wymienia k🤬y a nie poszewki i firanki!
(żr)

To dotyczy także nas. Nasuwa się to POPIS...

No i finalnie, podejście naszych niemiłosiernych przywódców - niby władze się zmieniły, a jakby takie same.
1d55713b238e.jpg

ffe373e083dd.jpg

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.