tmr Posted March 26 Share Posted March 26 Rankiem takie info.przeczytałem. Brakuje jeszcze 5 letnich aresztów wydobywczych i konfiskaty mienia. I ekipa odczuje na własnej skórze swoje "dzieło" 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted March 26 Share Posted March 26 Ziobro się już pokazał publicznie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted March 26 Share Posted March 26 Przed wyborami uśmiechnięta i tęczowa Polska pokazuje, że coś robi w kwestii zapowiadanych rozliczeń. Czas pokaże czy skończy się na płotkach, czy może złapią coś grubszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted March 27 Share Posted March 27 Typowa "zasłona dymna", w najlepszym stylu "walki z dopalaczami". Akurat "przypadkowo" w UE miało się odbyć ważne głosowanie na temat "zielonego ładu" - gdyby doszło do skutku, "nasze polskie" media i tak trąbiłyby o przeszukaniu u Ziobry... https://filarybiznesu.pl/gospodarka/zielony-lad-ue-przesuwa-glosowanie/a24066 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) W dniu 26.03.2024 o 12:05, zuckerfrei napisał(a): Ziobro się już pokazał publicznie? Tak, pierwszy raz publicznie od listopada 2023 roku. Są głosy, że bierze na litość czymś takim opinie publiczną wypowiadając się w nienajlepszym stanie zdrowotnym. Czasem czytałem posty na fb jakiś grupach i tam też prośbę o pomoc kierują kobiety z dodawaniem tego, że mają na wychowaniu dziecko i samotnie je wychowują. Chodzi o jeszcze większe wzięcie kogoś na litość. Edited March 28 by nowy00 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted March 28 Share Posted March 28 W dniu 26.03.2024 o 10:46, tmr napisał(a): I ekipa odczuje na własnej skórze swoje "dzieło" Jedyne co odczujesz to własny mocz na swojej dłoni o poranku gdy obudzisz się z ręką w nocniku. Pomylił ci się granat dymny z Las Vegas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted March 28 Share Posted March 28 Nikt nikomu nic nie zrobi, najwyżej jakaś płotka dostanie zawiasy, albo strzeli samobója. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) On 3/26/2024 at 4:25 PM, Magos Dominus said: Czas pokaże czy skończy się na płotkach, czy może złapią coś grubszego. Skończy się na jednej płotce, tak jak to zrobił PiS*, i nikogo nie złapią. Już "złapali Wąsika" więc mogą odtrąbić sukces w pełnej skali. * Nie pamiętam nazwiska tego jegomościa ale jeden POwiec został skazany. 45 minutes ago, vodkas85 said: jakaś płotka dostanie zawiasy, O to, to. 45 minutes ago, vodkas85 said: albo strzeli samobója. Samobójstwa są dla wrogów, dla kolegów są, co najwyżej, zawiasy. Edited March 28 by wrotycz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGÓR Posted March 28 Share Posted March 28 No i bardzo kurwa dobrze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted March 28 Share Posted March 28 Pojade klasykiem “teatr dla goja” . Czy wy zyjece w tym kraju od dzisiaj ? 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted March 28 Share Posted March 28 3 godziny temu, wrotycz napisał(a): O to, to. Samobójstwa są dla wrogów, dla kolegów są, co najwyżej, zawiasy. W rzeczy samej. Jeszcze odszkodowania kilka baniek się należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted March 29 Share Posted March 29 W dniu 28.03.2024 o 14:06, thyr napisał(a): Czy wy zyjece w tym kraju od dzisiaj ? Szedł sobie człowiek ulicą z wielkim workiem na plecach. Co kilkadziesiąt metrów zatrzymywał się, energicznie potrząsał tym workiem, kilka razy kręcił nim nad głową, zarzucał na plecy i szedł dalej. Kiedy ta sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie, idący za nim obserwator nie wytrzymał i podczas kolejnego potrząsania i kręcenia workiem nad głową zapytał o co chodzi? Jak, nie przymierzając, Pan Marek. Wyjaśnienie okazało się niezwykle proste. Otóż – rzekł człowiek z workiem – ja w tym worku mam spore stadko szczurów, proszę pana. I jak ja mam ten worek na plecach i idę, a one się tam poukładają, zorganizują, to zaczynają mnie podgryzać, excusez le mot, w końcówkę pleców. To ja się wtedy zatrzymuję, potrząsnę nimi, zamieszam… i na jakiś czas, choć niezbyt długi, mam spokój. I dlatego co chwilę media nas bombardują wspaniałymi informacjami, niby dorośli ludzie a dają się robić łatwiej niż dziecko dla pedofila za cukierka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 29 Share Posted March 29 W dniu 26.03.2024 o 16:25, Magos Dominus napisał(a): czy może złapią coś grubszego. Powinni zacząć od siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubertius Posted March 29 Share Posted March 29 W dniu 28.03.2024 o 13:56, OGÓR napisał(a): No i bardzo kurwa dobrze. Naprawdę podniecasz się tym cyrkiem? Naprawdę wierzysz, że to na poważnie? Oj ludzie, może przy 60 się oczy takim otworzą... . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyR Posted March 31 Share Posted March 31 Nikt nigdy nikogo nie rozliczy wyprowadzane miliony miliardy nie ma winnych a Ty biedaku za złotówkę w US Cię dojebią. Prawo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGÓR Posted April 2 Share Posted April 2 On 3/29/2024 at 9:35 PM, Hubertius said: Naprawdę podniecasz się tym cyrkiem? Naprawdę wierzysz, że to na poważnie? Na poważnie ? Polska polityka jest poważna ? Naprawdę ? No co Ty ? No i cala moja 16-letnia emigracja jak £krew w piach"...😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts