Kiroviets Posted January 14, 2024 Share Posted January 14, 2024 Barber opier**ił mi brodę za mocno, chociaż mówiłem mu, że ma tylko skrócić i nawet fotkę pokazałem jak chcę.😤😬 Będę chyba tylko w Polin chodził do swojego sprawdzonego...😲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 14, 2024 Share Posted January 14, 2024 (edited) https://www.instagram.com/reel/C2AMAE6InGU/ 4 godziny temu, Druid napisał(a): Chciałbym kiedyś to jeszcze raz obejrzeć. Chodzi mi o te seriale, wie ktoś, gdzie można je obejrzeć ? Edited January 14, 2024 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsiunzSuchej Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 (edited) 2 godziny temu, Druid napisał(a): Mnie też to wkurwia niszczą niewygodnych ludzi i bronią bożka talmudycznego z zaciekłością. Pier*olą o napaści posła na tą babę a na nagraniach widać ewidentnie że wpada na niego z całym impetem później kopie i opluwa politycznie ukartowane państwo na zleceniu Bandery Żydów i Niemców Eurokołchozu wystarczy sobie posłuchać wypowiedzi rządzących. Prawa do głosowania dla Ukrów redukcja emitowania 90 % CO2 zakazy wjazdu starymi autami do większych miast ściganie za nowe nienawiści (cenzura 2.0) Co jeszcze wyślą ? Czy układ jest zabetonowany nie da się nic zrobić wierzę że dożyje normalnego ustroju zmiany systemu. Edited January 17, 2024 by WsiunzSuchej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 18, 2024 Share Posted January 18, 2024 (edited) 21 godzin temu, WsiunzSuchej napisał(a): Mnie też to wkurwia niszczą niewygodnych ludzi i bronią bożka talmudycznego z zaciekłością. Pier*olą o napaści posła na tą babę a na nagraniach widać ewidentnie że wpada na niego z całym impetem później kopie i opluwa politycznie ukartowane państwo na zleceniu Bandery Żydów i Niemców Eurokołchozu wystarczy sobie posłuchać wypowiedzi rządzących. Co zrobić, sami ludzie sobie wybrali takich ludzi do rządzenia. W szczególności młodzi. Edited January 18, 2024 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 20, 2024 Share Posted January 20, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 20, 2024 Share Posted January 20, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 21, 2024 Share Posted January 21, 2024 Polecam obejrzeć, daje do myślenia, czas szybko przemija, za szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 22, 2024 Share Posted January 22, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 22, 2024 Share Posted January 22, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted February 4, 2024 Share Posted February 4, 2024 (edited) Na siebie. Szkoda gadać. W sumie nieźle jestem żałosny. Dzięki bogu, że się ocknąłem. Czasem się zastanawiam co ja jako mały chłopczyk musiałem widzieć/doświadczyć/słyszeć by wyjść takim zjebanym w świat. Edited February 4, 2024 by SzatanK 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meghan Posted February 7, 2024 Share Posted February 7, 2024 @SzatanK Nie pisz o sobie w taki sposób. Co mnie wkurza- zużycie paliwa. Odkąd wlewam w moją popierduchę 95E10, to tankuję momentami dwa razy w tygodniu. Moja żabcia spala ok.5-6l/100 km. W tygodniu robię ok. 300 km - 500 km. Pojemność 45l. Mniej dynamicznie już jeżdżę, klimy nie używam. Odwiedzę mechanika, bo mam wrażenie, że auto mi muli przy przyspieszeniu. Może jest coś ze zbiornikiem paliwowym, czy silnikiem. Nie wiem. Niestety, czas wydatków nadchodzi, bo chyba będzie mi się opłacało kupić nowe auto i znaleźć robotę bliżej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 miał który taki toascik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted February 9, 2024 Share Posted February 9, 2024 (edited) W dniu 7.02.2024 o 16:14, meghan napisał(a): @SzatanK Nie pisz o sobie w taki sposób. Dziękuje za troskę @meghan Jesteś bardzo uprzejma. Ale niestety ja jeden wiem, że jest w tym wiele prawdy. Poradzę sobie z tym ale napisanie takich rzeczy pomaga, bo nie zostaje w mentalu tylko na "papier" jest to przelane i ćwiczę uzewnetrznianie. Napisanie światu, że jest się zjebanym ma coś leczącego w erze social mediów, gdzie ludzie przedstawiają wylukrowany swój obraz. Innymi słowy wybieranie prawdy zamiast kłamstwa, zwyczajne leczy. A mnie zaczynają mocno uwierać negatywne cechy, które próbowałem zakopać. Ten element szczerości ze samym sobą jako osobą współzależną to, jak uczenie się chodzić. To trochę jak udawanie przed samym sobą, że się lata, kiedy człowiek uczy się realnie chodzić. Będzie dobrze, ten mój poprzedni post miał wydźwięk negatywy ale w tym negatywnie jest pozytyw i to ogromny, bo zauważałem jedną moją ogromną dysfunkcję, która skakała mi przed oczami a zarazem mi umykała jakoś. Zaakceptowałem ją i wiem, że mogę coś z tym teraz zrobić. Choć tyle. Pytanie czy zrobię. Dobranoc. Edited February 9, 2024 by SzatanK Link to comment Share on other sites More sharing options...
meghan Posted February 10, 2024 Share Posted February 10, 2024 23 godziny temu, SzatanK napisał(a): Pytanie czy zrobię. Zrobisz! Zalecam w ramach Twojej pracy własnej - nie pisz o sobie w taki sposób : "jestem zjebany", "dysfunkcyjny". Przelewaj takie treści, jeśli musisz, na papier... własnego notesu, który natychmiast spal. Znasz powód i skuteczność tego zalecenia. ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted February 11, 2024 Share Posted February 11, 2024 Dzięki @meghan masz rację. Zwyczajnie byłem na siebie zirytowanym bo czasem gdy nie zauważamy słonia w pokoju tym bardziej, kiedy rzekomo próbujemy go znaleźć, to niekiedy serio tylko można nazwać się jakiś epitetem. Dziękuje za wsparcie @meghan i sztuczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 Pęknięta ramka w etui do smartfonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RabarbaR Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 W dniu 7.02.2024 o 16:14, meghan napisał(a): Odwiedzę mechanika, bo mam wrażenie, że auto mi muli przy przyspieszeniu. Może jest coś ze zbiornikiem paliwowym, czy silnikiem. Nie wiem. Sprzęgło się kończy . 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 Ale mam kryzys egzystencjonalny ostatnio. Dobra, mam pms, z notatek odnośnie mojego cyklu wynika, że jest to normą. Ale co mi się rozkmin w głowie tym razem pojawiło, to moje. Data tez sprzyja temu kryzysowi, wszystko w granicach normy tylko żeby tak to wypluć z siebie komuś, żeby ktoś to zrozumiał i mądrze odpowiedział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted March 31, 2024 Share Posted March 31, 2024 8 godzin temu, Lalka napisał(a): Ale co mi się rozkmin w głowie tym razem pojawiło, to moje. Data tez sprzyja temu kryzysowi, wszystko w granicach normy tylko żeby tak to wypluć z siebie komuś, żeby ktoś to zrozumiał i mądrze odpowiedział. No to jedziesz - wykladaj nature wszechrzeczy, teorie wszystkiego. Tu i teraz. Burz ten system. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalka Posted April 11, 2024 Share Posted April 11, 2024 @Brat PrzemysławTeraz widzę, bo wylogowałam się z forum na jakiś czas. Dzięki! Wyrzuciłam to tu z siebie i mi się poukładało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted July 10, 2024 Share Posted July 10, 2024 Dobry dokument dla wszystkich tych, co jedzą cukier w dużych ilościach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted July 13, 2024 Share Posted July 13, 2024 Alerty RCB. Sprawdziłem w telefonie i od początku czerwca otrzymałem ich 12. O ile dobrze pamiętam, żadne ostrzeżenie się nie sprawdziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meghan Posted July 25, 2024 Share Posted July 25, 2024 Tracę pracę w dwóch placówkach - mówiąc wprost - brakuje mi jednego papieru, który da mi dopiero uprawnienia z początkiem roku 2025. Nie przyspieszę zrobienia tego papierka, nawet kładąc określoną sumę pieniędzy. Trzeba szukać zleceń gdzie indziej. Bywa. Mąż nie poszedł na badania hormonalne. Nie mam co zaproponować moim pracownikom (etat). Firma poobcinała premie do zera. Nie mogę wyegzekwować naprawy klimatyzacji i instalacji w obrębie komputerów na jednym obiekcie (temp.wynosiła dwa dni temu 40 st.C w jendym pomieszczeniu). Miałam jadkę z tecznicznymi i BHP'owcem. Chyba firma zwija żagle. Czas chyba znów porzucić macierzyństwo i iść za inną pracą. Heh. Wesoło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts