Jump to content

Stare programy z lat 80/90

Tomek

Recommended Posts

Samego programu nie pamiętam, ale ta czołówka była mega!!! 

Chyba to leciało w niedzielę! Każdy dzieciak chciał być piratem 😂 w tle dzielne mamuśki tlukły rytmicznie niedzielnego schaboszczaka z niemniejszą determinacją niż ci piraci machalki szablami 😉

Edited by Redbad
  • Like 3
  • Thanks 4

22 minuty temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Edit: sorki, miały być polskie..

Al Bundy był klinicznym redpillowcem zanim zaczęło to być modne! Bez forum, bez jutuba,  bez wsparcia innych braci, sam to ogarniał! 😂

• Like 3
  • Haha 3

28 minut temu, Redbad napisał(a):

Samego programu nie pamiętam, ale ta czołówka była mega!!! 

Chyba to leciało w niedzielę! Każdy dzieciak chciał być piratem 😂 w tle dzielne mamuśki tlukły rytmicznie niedzielnego schaboszczaka z niemniejszą determinacją niż ci piraci machalki szablami 😉

Jak ktoś lubi klimat piratów to polecam serial Black Sails, daje radę i fajne są bitwy

• Like 1
  • Thanks 1

Zanim "gołe baby" stały się powszechne bardziej niż tlen, był czas gdy jako gówniarz zakradles się do kiosku by choć na okładkę popatrzeć, ewentualnie jakiś obrotny kumpel podjebał staremu gazetekę 😂

kopia-extasy-sex-2-2021-film-137762.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 2

13 godzin temu, Redbad napisał(a):

Rozpierdol odegrany koncertowo - schabowy z ziemniakami posypanymi koperkiem i mizeria - niedzielny obiad i Morze :)

• Thanks 1
  • Haha 2

Patrząc na te programy z dumą oświadczam, że wyleczylbym się w trymiga z oglądania szklanego ekranu - na zawsze. 

Z drugiej strony, doskonale pamiętam czasy jak wracałem w piątek ze szkoły i z wielkim podnieceniem sprawdzałem co będzie leciało w weekend oraz jakie hity polecą na Polsacie itd o 20:00 i po 22:00 kiedy wrócę już do domu (rodziców) od babci, gdzie mieszkałem przez cały tydzień pon-piątek i gdzie po 20:00 nie bardzo było jak oglądać cokolwiek.

Dziś mam/mamy niewyobrażalny luksus, odpalenia lapka i oglądania czego pragniemy, lecz doskonale pamiętam czasy kiedy nie byłem w stanie marzyć ani o własnym laptopie już nie mówiąc o "podręcznej telewizji na zawołanie", grach, muzyce czy nawet łączenia się z ludźmi w takim miejscu jak to. 

Warto czasem być wdzięcznym za to co aktualnie mamy.

Wracając do tematu mnie bardziej przerażają tamte programy z dzisiejszą świadomością. Za nic w świecie nie chciałbym wrócić do tamtych czasów i tych ogłupiających we większości programów tv.

W dniu 14.08.2023 o 10:45, Dworzanin.Herzoga napisał(a):

A minimalna w okolicach 300 brutto w 95 roku. ;)

A jakie były ceny w tych czasach w spożywczaku ? weź to pod uwagę.

Posted (edited)

Haha twój weekend to to przynajmniej bez przypału można było kupić, po catsa się leciało na inne osiedle żeby kobita z kiosku przypadkiem cie nie poznała w kolejce w sklepie :)

No i program 997, później  bałem się iść po ziemniaki do piwnicy :)

https://www.youtube.com/watch?v=_bHJ7LiO9oI&list=PL5dZ3EzmWEKiTtGJGesKduAA17tZCx75q

Edited by Tomek

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.