raul_na_102 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Cześć, Mam 33 lata. Szukam osób, które podobnie jak ja czują się czasami trochę samotne, nie mają z kim wyjechać i coś pozwiedzać, wyjść na rower, pograć w tenisa, planszówki czy cokolwiek innego albo zwyczajnie pogadać. Płeć nie ma znaczenia, nie szukam związków, ale kogoś z kim zwyczajnie można by się zakumplować. Mam swoje życie, jest czasem dobrze, a czasem gorzej 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biodro Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 O ile nie jesteś jakimś krypto-gejem i nie szukasz partnera seksualnego, to na wódkę możemy się ustawić. Mieszkasz w w Warszawie? A jeżeli okolice to od strony Międzylesia-Józefowa?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy.bolek.3891 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) Ja tez się mogę ustawić. Daj znać na priv co i jak. We mnie kumpla do picia na umor nie znajedziesz, ale piwko lUB ciekawy kolorowy trunek why not Edited May 6, 2017 by chudy.bolek.3891 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody_Pelikan Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Kolega ciekawe rozrywki zaproponował a wy wszystko do wyjścia na picie sprowadzacie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman Nowicki Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Przy wódce najlepiej się można poznać W ogóle dobrym pomysłem byłoby organizowanie jakichś imprez dla forumowiczów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biodro Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 32 minuty temu, Młody_Pelikan napisał: Kolega ciekawe rozrywki zaproponował a wy wszystko do wyjścia na picie sprowadzacie Przypominam Ci bracie, że to samcze forum, a prawdziwy samiec wódki się nie boi. To wódka boi się nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 @Biodro to forum też o samorozwoju, więc dużo osób nie pije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biodro Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 4 minuty temu, seven napisał: @Biodro to forum też o samorozwoju, więc dużo osób nie pije Wódka to nasienie Bogów. Już Sokrates o tym pisał w swoich apokryfach. Bogowie ofiarowali nam tę cząstkę swojej niebiańskości w postaci wódki właśnie. Nie lękaj się bracie i przyjmij ją, a dopiero wtedy poczujesz iskrę samczej światłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CCO Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Również na wódę się chetnie spotkam, choć łba jakiegoś mocnego nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Napiszę wam to bardzo delikatnie. Umawianie się z nieznaną sobie osobą na wódkę, to jak seks z prostytutką bez prezerwatywy. Poznajcie kogoś, poczytajcie jego kilka tysięcy postów, upewnijcie się że ma dobrą reputację i wtedy można coś działać ewentualnie. Trzeba być co najmniej bardzo nierozsądnym człowiekiem, by brać na myśl spotkanie z nieznanym sobie człowiekiem. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raul_na_102 Posted May 7, 2017 Author Share Posted May 7, 2017 2 godziny temu, Stulejman Wspaniały napisał: Trzeba być co najmniej bardzo nierozsądnym człowiekiem, by brać na myśl spotkanie z nieznanym sobie człowiekiem. Lub samotnym Gdy spotykasz kogoś w pracy, na ulicy, w sklepie, nad morzem jest tak samo nieznanym jak i tu na forum. W internecie są te same osoby przecież, które otaczają nas na co dzień. Gadasz i poznajesz i jest dobrze lub nie. Co do alkoholu to chętnie się ustawię w większym gronie ale do wychodzenia na alkohol mam sporo znajomych. Problem polega na tym, że nie chcą robić nic więcej, a ja chcę coś działać więcej od siedzenia w barze przy piwie. Picie gdy się nic nie dzieje w każdy weekend mnie nie kręci po prostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody_Pelikan Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Dlatego na pierwsze takie spotkanie trzeba mieć kose w kieszeni,wiadomo że się jej pewnie nie użyje,może w jakiejś ostatecznej ostateczności gdzie typ byłby dużo większy ode mnie i chciałby mnie wyruchać,ludzie też podróżują na stopa po całym świecie i nigdy nie wiedzą kim jest ten kto się zatrzymuje a mimo wszystko wsiadają i jadą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser120 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 W sumie można by się ustawić gdzieś w wawie bądź okolicach (ja z niedalekich okolic). Też mi czasem brakuje towarzystwa do robienia czegoś poza piciem lub łażeniem po klubach, co mnie w tej chwili nie kręci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biodro Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Apeluję o zamknięcie wątku i zbanowanie mojej osoby. Wstyd mi za wcześniejsze posty. Byłem nietrzeźwy. Alkohol to zło i fundament wielu życiowych tragedii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Człowiek nie wielbłąd pić musi częściej :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rixder Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 On 6.05.2017 at 11:21 PM, Biodro said: Przypominam Ci bracie, że to samcze forum, a prawdziwy samiec wódki się nie boi. To wódka boi się nas. Mój kumpel ostatnio mi rzekł: " Na frajerów są "kozacy"... Na "kozaków" jest wódka..Ostrożnie panowie... Jeszcze nikt z "Królową" Gorzałą nie wygrał, chociaż niejeden próbował... Moje pytanie: Co polecacie zamiast drinka? Jak nic, jest problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr4nt Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 6 godzin temu, rixder napisał: Co polecacie zamiast drinka? Kręgle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaunter o Dimm Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 I@rixder 5225790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioben Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Albo dobry browarek - jakiś kraftowy. Cymuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandys Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Nigdy bym się nie zdecydował na takie spotkanie , a co jeśli to prowokacja "wykopowiczów" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Może Cie zabic i zjeść, jak Kajetan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullitt Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Hej! Jestem tu nowy, też mam 33 lata. Stan wolny. Chętnie podziałam, przejdę się na jakąś imprezę etc. Warszawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumeroUno Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Hej też 33 - Warszawa, chętnie bym coś porobił pisać od razu na priv ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts