deleteduser101 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Witam wszystkich W dziale męskim jest taki sam temat i przyznam, że jestem bardzo zaskoczona jak mocno różnią się gusta mężczyzn między sobą. Jestem ciekawa czy kobiety będą zgodne co do tego który jest chadem, a który nie. Panie wstawiajcie swoje propozycje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 (edited) @_oliv2407 fajnie, że założyłaś ten wątek, już dawno mi chodził po głowie Już gdzieś pisałam, że moim osobistym Chadem jest Hoon Lee. Trochę skłamałam. On jest Arcychadem. https://images.app.goo.gl/kk9NKTEYSbCHpSLu9 Tu jako serialowa DragQueen ♡ https://images.app.goo.gl/cZYrEm36oe1VdR4Y6 Drugim Arcychadem jest młody Malcolm McDowell. https://images.app.goo.gl/YbopFZC7bZKVPUpr9 Edit: jak dodać zdjęcie? Edited June 29, 2020 by KrólowaŁabędzi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser81 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 (edited) Ulubiony typ urody mężczyzny według kobiet: Edited June 29, 2020 by DuchAnalityk 1 1 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser101 Posted June 29, 2020 Author Share Posted June 29, 2020 @DuchAnalityk błagam chociaż raz nie wyskakujcie z tymi chadami, własnymi propozycjami i gadaniem, że wiecie lepiej czego my chcemy. Tutaj wrzucamy zdjęcia, które ukazują gust danej kobiety i porównujemy, nie ma tutaj żadnej gadki o charakterze i dobrym serduszku, dziewczyny mają wrzucić propozycje przystojniaków według ich uznania. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser81 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 (edited) Zdjęcia te mają charakter humorystyczny. Nie mają nikogo obrazić. Edited June 29, 2020 by DuchAnalityk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 1 minutę temu, DuchAnalityk napisał: Zdjęcia te mają charakter humorystyczny. Tośmy się, hehe, pośmiali z tych oryginalnych żartów, no, na tym forum to zupełna nowość takie, hehe, dowcipy z bab, bo wiecie, baby jedno mówio, drugie myślo, a trzecie robio, co nie, hehe. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 8 minut temu, KrólowaŁabędzi napisał: Tośmy się, hehe, pośmiali z tych oryginalnych żartów, no, na tym forum to zupełna nowość takie, hehe, dowcipy z bab, bo wiecie, baby jedno mówio, drugie myślo, a trzecie robio, co nie, hehe. Z twoich, hehe tekstów, raczej hehe, nikt się nie śmieje, hehe, tylko hehe, bije, hehe, facepalmy, hehe. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudianne Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Wg mnie ciężko zaklasyfikować faceta do kategorii „chad” tylko przez pryzmat jego fizis - w moim przypadku na atrakcyjność się składa wiele innych cech takich jak przykładowo pewność siebie, stanowczość, znajomość zasad kindersztuby, inteligencja, oczytanie plus zawsze najbardziej mi się podobali naukowcy. Natomiast, na przykład Paul Newman jest me gusta. @DuchAnalityk Te obrazki są do tego stopnia wyssane z palca, że raczej podchodzą pod kategorię "żenua" niż coś wywołującego salwę śmiechu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser79 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 To mój typ faceta: https://m.filmweb.pl/person/Alexander+Skarsgård-156197 Czy jest chadem czadem nie wiem. Poprostu jakoś mi pasuje taki typ i tyle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 @Claudianne Mnie też za czasów liceum i początków studiów kręcili naukowcy Potem jakoś przeszło na artystów i filozofów. Chichotem losu oba typy mi się spełniły i cóż... trzeba uważać, o czym się marzy, bo jeszcze może się spełnić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goryl Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Dziewczyny, zamiast ciągle pieprzyć o facetach, seksie i jedzeniu, to może tak zastanówcie się co dobrego dzisiaj uczyniłyście dla innych? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 4 minuty temu, NimfaWodna napisał: To mój typ faceta: https://m.filmweb.pl/person/Alexander+Skarsgård-156197 Czy jest chadem czadem nie wiem. Poprostu jakoś mi pasuje taki typ i tyle. A to trzebaby poprosić o opinię, eksperta, ale Analcondy już nie ma 1 minutę temu, goryl napisał: Dziewczyny, zamiast ciągle pieprzyć o facetach, seksie i jedzeniu, to może tak zastanówcie się co dobrego dzisiaj uczyniłyście dla innych? Zakładaj wątek i będziem pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser79 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 1 minutę temu, goryl napisał: to może tak zastanówcie się co dobrego dzisiaj uczyniłyście dla innych? Co dzień robie coś dobrego dla innych. Czasem nawet ratuje ludzkie życie ale wieczorem się kurwa mogę rozmarzyć ? 3 minuty temu, KrólowaŁabędzi napisał: A to trzebaby poprosić o opinię, eksperta, ale Analcondy już nie ma A o co z nim chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sol Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Młody Alain Delon: W każdym wieku - Matthew McConaughey Tu wygląd to tylko część, po prostu gra w bardzo przyciągający sposób, fajny głos, akcent. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Ja pieprzę, czy te lachony forumowe nie mogą w spokoju dodać jacy faceci im się podobają bez tych waszych zbędnych wstawek - tak wiem, biały rycerz i "całe te" ale na miłość Jezuska, czy trzeba im coś imputować czy zaczepiać, no niech wstawią co chcą i jakie typy im się podobają. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 2 minuty temu, NimfaWodna napisał: A o co z nim chodzi? O wymiary szczęki w ujęciu badań. Jaki współczynnik chadowatości ma Twój typ. Pewnie nawet wzór wyprowadził. Hmm, długość żuchwy pomnożoną przez obwód klaty podzieloną przez wzrost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 (edited) 5 minut temu, NimfaWodna napisał: A o co z nim chodzi? On był ekspertem od czadów. 2 minuty temu, SzatanKrieger napisał: Ja pieprzę, czy te lachony forumowe nie mogą w spokoju dodać jacy faceci im się podobają bez tych waszych zbędnych wstawek - tak wiem, biały rycerz i "całe te" ale na miłość Jezuska, czy trzeba im coś imputować czy zaczepiać, no niech wstawią co chcą i jakie typy im się podobają. DZIĘKI! Wątek o typach urody w dziale męskim o dziwo nie spotkał się z docinkami typu: Chlopaki, zamiast ciągle pieprzyć o babach, seksie i jedzeniu, to może tak zastanówcie się co dobrego dzisiaj uczyniliście dla innych? Edited June 29, 2020 by KrólowaŁabędzi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser79 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 1 minutę temu, KrólowaŁabędzi napisał: On był ekspertem od czadów. Tak naprawdę @Analconda miał warunki na bycie facetem idalanym dla wiekszości kobiet ale ostro się krytykował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deomi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Chociaż wolę bardziej męskich i dojrzałych facetów to moim nr 1 jest Młody Dicaprio ( bosh co za Słodziak) Rozpływam się na filmach: Titanic, Co gryzie Gilberta..., Chłopięcy świat, Pokój Marvina. Młody Bóg ;( 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudianne Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Teraz, KrólowaŁabędzi napisał: @Claudianne Mnie też za czasów liceum i początków studiów kręcili naukowcy Potem jakoś przeszło na artystów i filozofów. Chichotem losu oba typy mi się spełniły i cóż... trzeba uważać, o czym się marzy, bo jeszcze może się spełnić A ja widzisz mam na odwrót, liceum - trzymanie się z artystami i wzdychanie do nich, a na ścisłym uniwersytecie wzdychanie do swoich prowadzących. Zawsze mogłam mieć każdego faceta, jakiego zechciałam i owszem spełniły się moje mrzonki, natomiast w przypadku wykładowcy - z niezbyt usłanym różami końcem, a widuję drania kilka razy w tygodniu. 7 minut temu, SzatanKrieger napisał: Ja pieprzę, czy te lachony forumowe nie mogą w spokoju dodać jacy faceci im się podobają bez tych waszych zbędnych wstawek - tak wiem, biały rycerz i "całe te" ale na miłość Jezuska, czy trzeba im coś imputować czy zaczepiać, no niech wstawią co chcą i jakie typy im się podobają. Nie przesiaduję tu często, ale wydaje mi się, że jesteś jednym z tych tu w mniejszości, którzy nie plują gruboskórnym jadem na kobiety, po prostu nie masz w sobie tego całego "weltschmerz'u", także chapeau bas - tak trzymaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 (edited) 29 minut temu, mac napisał: Z twoich, hehe tekstów, raczej hehe, nikt się nie śmieje, hehe, tylko hehe, bije, hehe, facepalmy, hehe. Tylko nie facepalmuj za mocno, bo ci ta niteczka między uszami pęknie i ci uszy odpadną. Nie wiem, dlaczego mam cię w ignorowanych, jesteś nawet trochę śmieszny. Może kiedyś nauczysz się być też zabawny ??♀️ 5 minut temu, Claudianne napisał: spełniły się moje mrzonki, natomiast w przypadku wykładowcy - z niezbyt usłanym różami końcem, a widuję drania kilka razy w tygodniu. Oh no, współczuję! Edited June 29, 2020 by KrólowaŁabędzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser121 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 (edited) A to nie jest czasem tak, że duże znaczenie w tych gosciach ma postać(osobowość), którą odgrywa dany aktor, a nie jego rzeczywisty wygląd? Bo z tego co zauważyłem, podajecie głównie aktorów, albo osoby, które mają jakaś historie. (Jest nadzieja chłopaki incele ?). Sam się na tym łapie, że często jaram się aktorkami i rolami, które odgrywają, a nie jakimś randomowym jpg. osoby, której kompletnie nie kojarze. Dało by się podrzucić zgodnie z tematem fotki jakiś randomów, którzy podobają się tylko i wyłącznie ze względu na atrakcyjność fizyczną? Wtedy, to i redpillowcy, blackpilowcy, mizogini i incele, bedą zadowoleni, bo będzie w zgodzie z nazwą tematu. Ps. Dajcie już spokój z tymi chadami i kłamliwą naturą kobiety w każdym temacie, bo rzygać się już od tego chce... Edited June 29, 2020 by prod1gybmx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser172 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Dla mnie to takie chady/prawie chady: Mikhail Varshavski tzn. "Dr. Mike" Z polaków pierwszy do głowy przychodzi mi stomatolog Michał Dudziński: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deomi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 1 minutę temu, prod1gybmx napisał: A to nie jest czasem tak, że dużo role odgrywa w tych typach postać(osobowość), którą odgrywa dany aktor, a nie jego rzeczywisty wygląd? (Jest nadzieja chłopaki incele ?). I tak i nie, Temat jest stricte o wyglądzie, ale kobiety podnieca przede wszystkim, władza, dominacja, opiekuńczość, przyjazny ale władczy charakter, swoboda wypowiedzi, tzw "wygadanie". A wygląd dla kobiety musi byc "akceptowalny" bez widocznych oznak "upośledzenia", sporej niedowagi lub nadwagi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólowaŁabędzi Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 5 minut temu, prod1gybmx napisał: A to nie jest czasem tak, że duże znaczenie w tych gosciach ma postać(osobowość), którą odgrywa dany aktor, a nie jego rzeczywisty wygląd? Bo z tego co zauważyłem, podajecie głównie aktorów, albo osoby, które mają jakaś historie. (Jest nadzieja chłopaki incele ?). Z przyczyn oczywistych zdjęć mojego obecnego i poprzednich facetów nie wstawię. Są jednak bardzo podobni do wymienionych przeze mnie aktorów. co do dalszej Twojej wypowiedzi: 5 minut temu, prod1gybmx napisał: Dało by się podrzucić zgodnie z tematem fotki jakiś randomów, którzy podobają się tylko i wyłącznie ze względu na atrakcyjność fizyczną? Wtedy, to i redpillowcy, blackpilowcy, mizogini i incele, bedą zadowoleni, bo będzie w zgodzie z nazwą tematu. Ja nie mogę, bo nie przeglądam zdjęć randomów w Internecie, więc nie wiem, jak bym się za to miała zabrać. Natomiast raz widziałam w jakimś programie faceta babki, która tam odpowiadała na pytania i to był totalny noname, był też niesamowicie przystojny i wpasowywałby się w Twoją propozycję, ale nie znalazłam tego programu. 5 minut temu, prod1gybmx napisał: Ps. Dajcie już spokój z tymi chadami i kłamliwą naturą kobiety w każdym temacie, bo rzygać się już od tego chce... Si! Muczo grasjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts