Sankti Magistri Posted July 1 Share Posted July 1 Hejunia Proszę o usunięcie konta. Dziękuję. vanilla @Iceman84PL od dawna o tym marzyłeś, czyń honory mordo 😘 1 1 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted July 1 Share Posted July 1 No i zostaną same incele i mizogini... Chad nam ucieka? Słabo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casus Secundus Posted July 1 Share Posted July 1 Zła decyzja. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radeq Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) no i chuj no i cześć... zamiast "deleteuser" dajcie jakieś "chad123" bym mógł łatwiej dobre posty znaleźć i jakiś awatar ze szczęką. Edited July 1 by radeq 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armengar Posted July 1 Share Posted July 1 @Sankti Magistri Powiesz na odchodne, co chciałeś osiągnąć tym całym bajkopisarstwem? 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casus Secundus Posted July 1 Share Posted July 1 O ile dobrze pamiętam z Krawczuka, Maksymin Daja lubił zaglądać do kielicha, ale wydał zarazem zarządzenie, by jego rozkazy spełniano z jakąś określoną zwłoką, bo mógł podjąć złą decyzję w pijackim zwidzie. Rozwiązanie warte zastosowania i te 1700 lat późnej. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted July 1 Share Posted July 1 My to tylko tak żartowaliśmy... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted July 1 Share Posted July 1 A więc i Ty się zawijasz? Na pewno masz swoje powody, jednak.. kurczę, szkoda.. Trzeba to uszanować. Mimo tego, dziękuję Ci szczerze za treści jakie wrzuciłeś w swojej bytności tutaj - bardzo mi osobiście pomogły i wykorzystałem je/ będę wykorzystywał dalej w życiu. Powodzenia i wszystkiego dobrego w życiu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) Godzinę temu, radeq napisał(a): no i chuj no i cześć... No i nie poru**ie piwniczniaki i przegrywy ( w tym ja).🤣 * Chociaż ja bardziej obstawiam coś w tym stylu 🤣 Edited July 1 by Kiroviets 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casus Secundus Posted July 1 Share Posted July 1 24 minuty temu, Messer napisał(a): Na pewno masz swoje powody, jednak.. kurczę, szkoda.. Trzeba to uszanować. Jeśli @Sankti Magistri utrzymuje się w swoim postanowieniu, to ja proszę o podanie motywów. To mogloby być może konstruktywne dla nas wszystkich, dla tego miejsca sensu largo. 2 minuty temu, Kiroviets napisał(a): Chociaż ja bardziej obstawiam coś w tym stylu Oby! ;):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1 Share Posted July 1 Godzinę temu, Sankti Magistri napisał(a): anilla @Iceman84PL od dawna o tym marzyłeś, czyń honory mordo Słabe to. Niby żart, a jednak personalny przytyk. W realu pewnie wykorzystałbyś swoją przewagę fizyczną, a tu nie masz jak. Aż tak Cię to gryzie, że stoisz niżej od niego w forumowej hierarchii? 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentAssassin Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) 7 minut temu, Brat Jan napisał(a): Słabe to. Niby żart, a jednak personalny przytyk. W realu pewnie wykorzystałbyś swoją przewagę fizyczną, a tu nie masz jak. Aż tak Cię to gryzie, że stoisz niżej od niego w forumowej hierarchii? Zapewne go to gryzie, pewnie spać nie może. "Hierarchia w necie" na forum ? Serio ? Piaskownica Edited July 1 by SilentAssassin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1 Share Posted July 1 Godzinę temu, Armengar napisał(a): @Sankti Magistri Powiesz na odchodne, co chciałeś osiągnąć tym całym bajkopisarstwem? W sensie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yolo Posted July 1 Share Posted July 1 6 minut temu, Brat Jan napisał(a): Aż tak Cię to gryzie, że stoisz niżej od niego w forumowej hierarchii? @Brat Jan To na pewno był ten powód, rozgryzłeś go;) Ile Ty masz lat? @Sankti Magistri Przemyśl to. Kilka takich odejść i nie będzie tu po co zaglądać, poza starymi postami. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1 Share Posted July 1 Teraz, Yolo napisał(a): To na pewno był ten powód, rozgryzłeś go;) Ja go nie gryzłem. 4 minuty temu, SilentAssassin napisał(a): "Hierarchia w necie" na forum ? Serio ? Piaskownica Piaskownica z psimi kupami? 4 minuty temu, Yolo napisał(a): Przemyśl to. Kilka takich odejść i nie będzie tu po co zaglądać, Tak poważniej to on jawi się jako na tyle ogarnięty gość, że bytność na forum nic mu nie daje pozytywnego, rozwojowego. Za to jest ciekawym przykładem dla innych, w wielu kwestiach wartym naśladowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted July 1 Share Posted July 1 Rany, dymy robicie gorsze niż baby. Przecież wystarczy się zwinąć i nie logować a nie odpierdalać jakieś tandetne dramy. 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sankti Magistri Posted July 1 Author Share Posted July 1 8 minut temu, Brat Jan napisał(a): Słabe to. Niby żart, a jednak personalny przytyk. W realu pewnie wykorzystałbyś swoją przewagę fizyczną, a tu nie masz jak. Aż tak Cię to gryzie, że stoisz niżej od niego w forumowej hierarchii? Nie, ja go po prostu nie lubię za jego stronniczość. Masz rację w realu za złe zachowanie wobec mnie są konsekwencje ale tylko czasem w postaci wpierdolu - zależy jaki mam humor. A co do powodów to tak : 1. Mało zyskuję na bytności tutaj za to trochę się "uzależniłem" od forum i tracę czas 2. Przytyki, zaczepki, wyzwiska i dorabianie mi gęby przez pewną grupę 3. Nie jestem obecnie w najlepszym miejscu w życiu Godzinę temu, radeq napisał(a): jakiś awatar ze szczęką. A na obecnym nie ma dobrej szczęki ? Umawiam wolumetrię jak tak xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) 23 minuty temu, SilentAssassin napisał(a): Zapewne go to gryzie, pewnie spać nie może. "Hierarchia w necie" na forum ? Serio ? Piaskownica Ekm: Cytat Nie, ja go po prostu nie lubię za jego stronniczość. Masz rację w realu za złe zachowanie wobec mnie są konsekwencje ale tylko czasem w postaci wpierdolu - zależy jaki mam humor. 10 minut temu, Sankti Magistri napisał(a): Masz rację w realu za złe zachowanie wobec mnie są konsekwencje ale tylko czasem w postaci wpierdolu - zależy jaki mam humor. Nie trafiłeś nigdy na kogoś silniejszego? 11 minut temu, Sankti Magistri napisał(a): trochę się "uzależniłem" od forum i tracę czas Nie Ty jeden. Ale ja jestem w tym wieku, że nie mam już za bardzo ochoty na "podbój świata". Wolę posiedzieć, popisać... Edited July 1 by Brat Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lannes Posted July 1 Share Posted July 1 Mimo, że w pewnych kwestiach nie zgadzałem się z @Sankti Magistri tak wielka szkoda, że odchodzi. @Sankti Magistri trzymaj się i powodzenia w życiu. 💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1 Share Posted July 1 16 minut temu, Sankti Magistri napisał(a): . Nie jestem obecnie w najlepszym miejscu w życiu Czujesz się porzucony przez kobietę? Czy raczej zawiedziony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramaja Awantura Posted July 1 Share Posted July 1 @Sankti Magistri No szkoda no ale zaszczuli cię trochę co poniektórzy brachu... Ja ci dziękuję za info na temat suplementów i pewne rady, by napier_alać itp. I za polecenie książki Gogginsa którą czytam teraz :3. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sankti Magistri Posted July 1 Author Share Posted July 1 12 minut temu, Brat Jan napisał(a): Nie trafiłeś nigdy na kogoś silniejszego? Trafiłem. 5 minut temu, Brat Jan napisał(a): Czujesz się porzucony przez kobietę? Czy raczej zawiedziony? Akurat baba ma mały wpływ na mój obecny stan. Bardziej kontuzja i częściowe unieruchomienie oraz stan zdrowia bliskich. Dobra, złota kieta na kark, woda z wysp dziewiczych na szyję, rolli na na nadgarstek i kuśtykam na randkę, nie będę już odpowiadał. Trzymajcie się chłopcy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams Posted July 1 Share Posted July 1 30 minut temu, Rnext napisał(a): Rany, dymy robicie gorsze niż baby. Przecież wystarczy się zwinąć i nie logować a nie odpierdalać jakieś tandetne dramy. Otóż to. Można zwyczajnie odejść, można napisać na priv do moderacji. A takie obwieszczanie wszem i wobec swojego odejścia prosi się o reakcję w stylu: 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1 Share Posted July 1 2 minuty temu, Sankti Magistri napisał(a): kuśtykam na randkę, Ucałuj królewnę ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted July 1 Share Posted July 1 7 minutes ago, Adams said: Otóż to. Można zwyczajnie odejść, można napisać na priv do moderacji. Niektórzy tylko po to, żeby upublicznić swoje żale i podyskutować z decyzjami któregoś moderatora W każdym razie niebawem wątek ukrywam, bo to żałosne. ps. Po namyśle, jednak wrzucę to na ścianę hańby. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts