Brat Jan Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Boli mnie głowa" "Liczę do trzech" "Będę gotowa za 5 minut" 😜 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yrl Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "No przecież nic się nie stało" Gdy po raz kolejny nie dotrzymała słowa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser174 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Oj, no przecież żartowałam, nie znasz się na żartach?" "Prawdziwy facet nigdy / zawsze by tak się (nie)niezachował" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser144 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Godzinę temu, Brat Jan napisał: "Będę gotowa za 5 minut" 😜 Hahaha, wiesz, u nas jest zgoła odwrotnie. To ja zwykle czekam na męża, aż ten "łaskawie", jak to nazywam w żartach, raczy wyjść. 13 minut temu, yrl napisał: "No przecież nic się nie stało" Ejże! Przecież tekst "Polacy nic się nie stało" znany jest ze stadionów , a stadiony to męska domena raczej Wydziwiacie 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) "Nie szukam przygód" "Ja nie jestem taka!" "Nie jestem jak inne" "Szukam odpowiedzialnego mężczyzny" "Gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni?" Edited November 1, 2022 by cst9191 5 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Najlepsze powiedzenie kobiet: "Jestem inna niż wszystkie"😆 6 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "O nic mi nie chodzi." "No idź do tej suki…" "Nie jestem zła!" "Zrobisz co zechcesz." "Zrobiłeś to specjalnie by mnie zranić." "Czemu ja z Tobą jestem?" "Znajdź sobie lepszą dziewczynę." 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Gdybym nie była sobą, byłabym inna" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masculum Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Nie jestem zła" "Domyśl się" 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser207 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) "Miś, Nie wiem co czuję..." 30 minut temu, Wewerka napisał: Hahaha, wiesz, u nas jest zgoła odwrotnie. To ja zwykle czekam na męża, aż ten "łaskawie", jak to nazywam w żartach, raczy wyjść Oho! Inna niż wszystkie. Edited November 1, 2022 by Zatarra 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoBe Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 ,,Nie liczą się dla mnie pieniądze" ,,Seks, tylko z miłości" ,, Ślub to ukoronowanie miłości" ,, Wygląd nie jest ważny" ,, Kobiety mają ciężko w życiu" ,, Tylko młode dziewczyny lecą na pieniądze" ,,Ale laska" ,, Super laska jesteś" - komentarze kobiet dla innych pań po 40 czy nawet 50 roku życia 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Teraz, MarkoBe napisał: ,,Ale laska" ,, Super laska jesteś" - komentarze kobiet dla innych pań po 40 czy nawet 50 roku życia Pogrom. Jeszcze otyłej Zrozum, jestem tylko kobietą. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Zapomniałbym hiciorem jest jeszcze: "Liczy się wnętrze i dobre serduszko" 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Nie mówmy już o tym" kiedy wie, że zrobiła źle ale.. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Nie ważne kto spłodził ważne kto wychował!!! 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) "Jeśli nie potrafisz mnie znieść wtedy gdy jestem najgorza, to nie zasługujesz na mnie wtedy gdy jestem najlepsza." Chyba całe clou współczesnego kobiecego spierdolenia Edited November 1, 2022 by Krugerrand 4 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser144 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Godzinę temu, Zatarra napisał: "Miś, Nie wiem co czuję..." Ja tam zawsze wiem co czuję. I tym m.in kieruję się w życiu. Godzinę temu, Zatarra napisał: Oho! Inna niż wszystkie. Bynajmniej. Urodziłam się kobietą i jestem nią w pełnym znaczeniu tego słowa. Co nie znaczy, @Zatarra, iż nie potrafię samodzielnie myśleć i wyciągać wniosków. Oraz żartować. Z siebie samej także. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmario Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 7 minut temu, Krugerrand napisał: "Jeśli nie potrafisz mnie znieść wtedy gdy jestem najgorza, to nie zasługujesz na mnie wtedy gdy jestem najlepsza." Chyba całe clou współczesnego kobiecego spierdolenia Dałbym 10 pucharów gdyby było można, żaden tekst w ostatnich 50 latach nie przyczynił się bardziej do kobiecego spierdolenia niż ten 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartolomeo82 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) Chyba najczęściej używane przy rozstaniu / odrzuceniu: "Zostańmy przyjaciółmi" "Nie chodzi o ciebie, chodzi o mnie" lub "Problem jest we mnie, a nie w tobie i sama muszę sobie z nim poradzić". Edited November 1, 2022 by Bartolomeo82 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Szukam siebie" "Jakbyś kochał to byś kupił" "Nie jestem taka" "Miiiśśśśś...." "Jestem silną, niezależną kobietą" "Daj" 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 " Jakaś Cię skrzywdziła" " Nie lubisz/ nienawidzisz kobiet" " Wrzucasz wszystkie do jednego wora" 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 "Miałam lepszych" "Mój eks...." "Nie robię tego na pierwszej randce" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Aż dziwne, że nikt nie wpisał: TO TWOJA WINA! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Wyjmij GO! Godzinę temu, Wewerka napisał: Ja tam zawsze wiem co czuję. I tym m.in kieruję się w życiu. Co innego powie/napisze co innego zrobi. 9 minut temu, zuckerfrei napisał: Wyjmij GO! Źle wszedł. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Myślisz tylko o sobie. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts