Jump to content

Wykop.pl zajął się tematem p. Sylwii Spurek

Kelner Panic

Recommended Posts

Kurwa, porzygałem się dosłownie. 

Przecież to jest gorąca feministka, która wszędzie widzi dyskryminację, przemoc wobec kobiet. Oczywiście nic nie wspomina o przemocy fizycznej/psychicznej wobec mężczyzn ze strony ich partnerek. Tak samo nie widzi dyskryminacji mężczyzn w różnych zawodach typu sekretarka itd. 

Jeszcze te "YES EQUALITY" i jakiś czarny marsz dopełniły ostatecznej oceny tej pani w mej głowie.

Moim zdaniem powinna polecieć ze stanowiska bo to Rzecznik Praw Obywatelskich, a nie Rzecznik Praw Kobiet.

• Like 1

• 7 years later...

Ma ktoś tam konto?

Jest sprawa

Ten lewak : https://www.facebook.com/moritzkoernerfdp

Napisał

Za Lemingopedia 3.0 :

Przeczytajcie Państwo, co ten niemiecki europoseł napisał: "Wotum zaufania, które Polska otrzymała po wyborach parlamentarnych, zostało wyczerpane. Okres karencji na problemy z praworządnością w Polsce dobiegł końca. Polski rząd musi teraz uchwalić wszystkie ustawy, które przywrócą praworządność w Polsce. Jeśli nowo wybrany prezydent użyje weta, aby zbojkotować niezbędne reformy praworządności, UE musi ponownie zamrozić fundusze dla Polski. Ursula von der Leyen musi jasno powiedzieć, że jeśli Polacy chcą kontynuacji polityki bojkotu, otrzymają kontynuację sankcji. Wina za to będzie spoczywać na prezydencie".

Może by mu wykopki zrobiły przyspieszony kurs praworządności i demokracji?

• Like 2

12 minut temu, Lysy_Aniol napisał(a):

Wykop to jest szczujnia lewicowa i jest tam masa trolli. Podczas wyborów całe mirko było zapchane Nawrockim xdd. Nie opłaca się tam zupełnie nic pisać oprócz głupot.

Wykop sam w sobie jest lewacki, ale nie wrzucałbym wszystkich do jednego wora (jak z kobietami), są tam wyjątki i wiele dobrych rzeczy udało się zrobić. Warto sobie odpowiednie tagi wrzucić na czarnolisto + wziąć pod uwagę, że w moderacji są w większości lewacy oraz osoby zaburzone/chore psychicznie. Sam biaUek musi być neutralny, czyli gra debila, mimo że nim jest :) co pokazał wielokrotnie. 

• Like 1

13 godzin temu, Brat Jan napisał(a):

Jeśli nowo wybrany prezydent użyje weta, aby zbojkotować niezbędne reformy praworządności, UE musi ponownie zamrozić fundusze dla Polski. Ursula von der Leyen musi jasno powiedzieć, że jeśli Polacy chcą kontynuacji polityki bojkotu, otrzymają kontynuację sankcji.

Właśnie dlatego nigdy nie należało brać od tych bandytów ani grosza, bo teraz jesteśmy gospodarczo przestawieni na zapomogi, kiedy one znikną mogą być kłopoty. Tak się kończą te dotacje unijne, to nic innego jak bezczelna lichwa na bardzo wysoki procent. Ale barany zobaczył euro i straciły zdolność myślenia.

• Like 4

Byłem kiedyś wykopowiczem, nie jedną aferę przeżyłem... w tym 3 zbożowe, ale prawda jest taka, że im starszy jestem, tym bardziej unikam lewicowych środowisk, a umówmy się nie tylko większa część użytkowników, jak i administracja to jakieś popaprane lewusy i w pewnym momencie dałem sobie spokój. 

A Spurek? No cóż. To samo co Pomaska, to samo co Jachira, czyli feminoidy wojujące o własny interes i atencję. Jedyne co robią to szkodzą każdej sprawie, której się dotkną. 

• Like 2
  • Thanks 1

28 minut temu, Spellman71 napisał(a):

Byłem kiedyś wykopowiczem, nie jedną aferę przeżyłem... w tym 3 zbożowe, ale prawda jest taka, że im starszy jestem, tym bardziej unikam lewicowych środowisk, a umówmy się nie tylko większa część użytkowników, jak i administracja to jakieś popaprane lewusy i w pewnym momencie dałem sobie spokój. 

A Spurek? No cóż. To samo co Pomaska, to samo co Jachira, czyli feminoidy wojujące o własny interes i atencję. Jedyne co robią to szkodzą każdej sprawie, której się dotkną. 

Też byłem, 16 lat temu z hakiem dołączyłem do tego bagna, o ile kiedyś był tam wartościowy kontent, o tyle z czasem za zgodą moderacji stało się lewackie śmietnisko, co wielokrotnie wspominałem podając argumenty i fakt (XD), ale (przepraszam) upośledzona moderacja wie lepiej. 

Jeśli ktoś uważa, że spurek (specjalnie z małej 'by wykop'), jest normalna - to współczuję. Żyjemy w świecie, że osoby totalnie zaburzone są promowane w mediach, gdzie ich miejsce jest w szpitalach. Nie obrażam tej kobiety (czy kim/czym ona teraz się uważa), ale jestem przekonany, że poziom odklejenia wywalił wszelkie normy społeczne poza skalę x 10000. Czyli taki narkoman przy niej to jest pikuś. 

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.