yrl Posted February 11, 2024 Share Posted February 11, 2024 Od początku do 3.00 minuty. Aż tak jest tam inna kultura? Z moich różnych testów na badoo przy zmianie lokalizacji to jak się wybierze kraj z Afryki to w kilka godzin ma się +100 polubień. I to od bardzo atrakcyjnych dziewczyn. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted February 11, 2024 Share Posted February 11, 2024 Fajna ta mokobka, trzeba atakować trollując polskie kobiety;-D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 Chyba faktycznie trzeba zrobić wyjebkę na p0lki i szykować się na podbój czarnego lądu czy innych krain Mokebek, może dla wielu braci pojawi się szansa na jakieś doświadczenia w relacjach D-M U nas to wiadomo, programowanie, że Polak to robak, cebulak i zakolak. Bez auta za 400k albo chaty za bańkę to nie podchodź, a i tak duża szansa, że będziesz tylko bezpieczną przystanią, żeby miała gdzie wrócić po przygodach na melinie u czada - takie są skutki braku kobiet (przypominam, że brakuje około miliona kobiet, więc siłą rzeczy brakuje dla takiego Average Joe) 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser201 Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 (edited) 21 godzin temu, DOHC napisał(a): Fajna ta mokobka, trzeba atakować trollując polskie kobiety;-D Też tak uważam, chociaż z mojego skromnego doświadczenia wynika, że samo bycie białym nie sprawi, że ma się garść dodatkowych punktów tak jak za bycie Murzynem. No ale ja działałem tylko w Polsce, więc moja perspektywa jest bardzo ograniczona. Natomiast widok białego faceta i czarnej dziewczyny jest w Polsce tak ultra rzadki, że miałem ubaw z reakcji otoczenia. Zarówno Polacy, jak i inni Murzyni się mega gapili i byli chyba w delikatnym szoku Słowo BLACKPILL nabiera zdecydowanie nowego znaczenia, z pewnością pozytywnego. Edited February 12, 2024 by tete-a-tete 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 W dniu 11.02.2024 o 13:35, yrl napisał(a): Od początku do 3.00 minuty. Aż tak jest tam inna kultura? Z moich różnych testów na badoo przy zmianie lokalizacji to jak się wybierze kraj z Afryki to w kilka godzin ma się +100 polubień. I to od bardzo atrakcyjnych dziewczyn. No pani rzuca się na Pana bo to piękny naiwny bankomat. Koledzy tego Pana przyjdą do jego hotelu z maczetami i każą mu wypłacić wszystkie pieniądze bo poniżył ich brata. Później go porabia i zakopią gdzieś w dżungli. Ewentualnie pobiją, ograbia i zakończy się jego przygoda z murzynką... Serio ktoś wierzy w dobroć i naiwność murzynów którzy od dziecka patrzą na białego człowieka jako oprawce i bankomat ? 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 Godzinę temu, Gixer napisał(a): Serio ktoś wierzy w dobroć i naiwność murzynów którzy od dziecka patrzą na białego człowieka jako oprawce i bankomat ? Tak, miliony polskich kobiet. 6 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yrl Posted February 12, 2024 Author Share Posted February 12, 2024 1 godzinę temu, Gixer napisał(a): No pani rzuca się na Pana bo to piękny naiwny bankomat. Koledzy tego Pana przyjdą do jego hotelu z maczetami i każą mu wypłacić wszystkie pieniądze bo poniżył ich brata. Później go porabia i zakopią gdzieś w dżungli. Ewentualnie pobiją, ograbia i zakończy się jego przygoda z murzynką... Setki Anglików obraca w weekendy p0lki w takim Krakowie czy Sopocie. Polacy latają z maczetami i zakopują w dżungli? Czyżby byśmy bili głupsi od czarnych? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 @yrl na pewno żyjemy w kulturze kukoldztwa. Co do Murzynek one zawsze mają te sztuczne doczepione włosy. Swoich naturalnych brak, albo krótkie kręcone. Ja bym nie mógł na coś takiego polecieć. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser179 Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 (edited) Świadomi Mężczyźni: Cipka nie jest dla mnie priorytetem, gardzę simpami, którzy wszystko robią pod cipkę! Ci sami Świadomi Mężczyźni: w Tanzanii lubią białe kluski? Jadę tam! Oj, ludzie. Edited February 12, 2024 by zychu 15 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperski Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 (edited) Godzinę temu, yrl napisał(a): Czyżby byśmy bili głupsi od czarnych? Nie my tylko garstka braci z tego forum, którzy są dla kobiet do tego stopnia niewidoczni i beznadziejni, że z punktu widzenia ewolucji muszą zniżyć się do poziomu dna i wodorostów żeby zamoczyć. Edited February 12, 2024 by Kacperski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strusprawa1 Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 Gdzie najbliżej są takie ciepłe czyste morza/plaże? W Chorwacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadamichi Kuribayashi Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 (edited) 9 godzin temu, Husquarna napisał(a): może dla wielu braci pojawi się szansa na jakieś doświadczenia w relacjach D-M 51 minut temu, Kacperski napisał(a): Nie my tylko garstka braci z tego forum, którzy są dla kobiet do tego stopnia niewidoczni i beznadziejni, że z punktu widzenia ewolucji muszą zniżyć się do poziomu dna i wodorostów żeby zamoczyć. Jak tak dalej pójdzie to niedługo trzeba będzie zmienić nazwę forum na "Bracia Incele". Edited February 12, 2024 by Tadamichi Kuribayashi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
דניאל Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 Jak jesteśmy przy tematach afrykańskich to fajną serię nagrał nasz rodak. Jak się go posłucha, to ewidentnie gość siedzi w temacie redpilla i geomaxingu. Będąc w Kenii ubogacał kulturowo lokalne dziewczyny. Nazwa kanału "Bogactwo Kulturowe" do czegoś zobowiązuje: Mały bonus o Polkach - nawet w jebanej Kenii 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salius Ketman Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 5 godzin temu, Gixer napisał(a): Koledzy tego Pana przyjdą do jego hotelu z maczetami i każą mu wypłacić wszystkie pieniądze bo poniżył ich brata. Później go porabia i zakopią gdzieś w dżungli. Ewentualnie pobiją, ograbia i zakończy się jego przygoda z murzynką.. C**ja zrobią. Murzyni to takie same cuckoldi jak i polacy. Widziałem podobne sytuacje zarówno z Mozambiku lub Kenii jak i Madagaskaru. Nie róbcie z czarnych muzułmanów jakichś wzorów obrony swojego terytorium, bo globalizacja przeorała wszystkich. Jedzcie śmiało 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser207 Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 40 minut temu, דניאל napisał(a): Nazwa kanału "Bogactwo Kulturowe" do czegoś zobowiązuje: Tak jest! Ruchać i obserwować! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted February 12, 2024 Share Posted February 12, 2024 (edited) 5 godzin temu, Gixer napisał(a): No pani rzuca się na Pana bo to piękny naiwny bankomat. Koledzy tego Pana przyjdą do jego hotelu z maczetami i każą mu wypłacić wszystkie pieniądze bo poniżył ich brata. Później go porabia i zakopią gdzieś w dżungli. Ewentualnie pobiją, ograbia i zakończy się jego przygoda z murzynką... Serio ktoś wierzy w dobroć i naiwność murzynów którzy od dziecka patrzą na białego człowieka jako oprawce i bankomat ? Jeszcze mu umcia umcia zrobią, albo śmierć przez umcia umcia. Mało prawdopodobne, że go zaciukają. Chyba że jest debilem, w tedy duże prawdopodobieństwo....... Ale z drugiej strony trafić na czarnych sebiksów, w kraju gdzie prawo nie funkcjonuje.....o kurwa mać, ale nie pykło. Edited February 12, 2024 by vodkas85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niemlodyjoda Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 (edited) 11 godzin temu, DOHC napisał(a): Tak, miliony polskich kobiet. Eeee tam... Juleczka z Alvaro i Mokebe? Przesadzasz Zobacz jak się dobrze bawi, nie to co z polskim nudziarzem XD Edited February 13, 2024 by niemlodyjoda 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 12 minut temu, niemlodyjoda napisał(a): Juleczka z Alvaro i Mokebe? Przesadzasz 13 minut temu, niemlodyjoda napisał(a): Zobacz jak się dobrze bawi, nie to co z polskim nudziarzem XD 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 (edited) W dniu 11.02.2024 o 13:35, yrl napisał(a): Od początku do 3.00 minuty. Aż tak jest tam inna kultura? Z moich różnych testów na badoo przy zmianie lokalizacji to jak się wybierze kraj z Afryki to w kilka godzin ma się +100 polubień. I to od bardzo atrakcyjnych dziewczyn. Nadzieja dla forumowych skrzatów. Tam nawet karzeł staje się chadem. I swoją drogą całkiem fajne można mieć sztuki z Azji czy Afryki. Jak chce się ściągnąć I nawet jak się jest pizdą bez ramy to trzeba tak robić aby panna była cały czas zależna wtedy sukces gwarantowany. I tak są większe szanse na udany związek niż ze starego kontynentu. Myślicie że tam nie mają kobietom za złe że wolą białych (jak tu o mokebe czy ahmeda) ? Oni tam też skamlą lecz tam przyrost jest jednak większy co za tym idzie również i wybór. 16 godzin temu, Gixer napisał(a): No pani rzuca się na Pana bo to piękny naiwny bankomat. Koledzy tego Pana przyjdą do jego hotelu z maczetami i każą mu wypłacić wszystkie pieniądze bo poniżył ich brata. Później go porabia i zakopią gdzieś w dżungli. Ewentualnie pobiją, ograbia i zakończy się jego przygoda z murzynką... Serio ktoś wierzy w dobroć i naiwność murzynów którzy od dziecka patrzą na białego człowieka jako oprawce i bankomat ? Chłopie byłem w afryce też i jak wiesz jak się poruszać to nic ci nie będzie nawet w medelin czy gdziekolwiek gdzie pierdolą że tragedia jest. Brzmisz jak jeden ziomal że Afryce czy Azji mi głowę utną xd s zwiedziłem trochę lądu i jakoś dalej mam głowę na karku. 14 godzin temu, DOHC napisał(a): Tak, miliony polskich kobiet. Wygrałeś wszystko. 14 godzin temu, Ksanti napisał(a): @yrl na pewno żyjemy w kulturze kukoldztwa. Co do Murzynek one zawsze mają te sztuczne doczepione włosy. Swoich naturalnych brak, albo krótkie kręcone. Ja bym nie mógł na coś takiego polecieć. Są z dłuższymi własnymi (sprawdzałem) z Madagaskaru fajniutkie z Kenii i tam paru innych z którymi miałem styczność. Nie mniej jednak coś w tym jest bo jedna mówiła że chciałyby mieć takie gęste i długie ale nie interesowałem się tym zbyt mocno. 10 godzin temu, vodkas85 napisał(a): Jeszcze mu umcia umcia zrobią, albo śmierć przez umcia umcia. Mało prawdopodobne, że go zaciukają. Chyba że jest debilem, w tedy duże prawdopodobieństwo....... Ale z drugiej strony trafić na czarnych sebiksów, w kraju gdzie prawo nie funkcjonuje.....o kurwa mać, ale nie pykło. Kosę zarwiesz w bramie szczecińskiej jak i przy chatce z gówna w Kenii. Edited February 13, 2024 by Optimus Prime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 (edited) 5 godzin temu, niemlodyjoda napisał(a): Eeee tam... I to coś prawej strony z różowym mopem na głowie i czołem większym niż moja przyszłość, rasowa lewaczka xDD Edited February 13, 2024 by bassfreak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salius Ketman Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 5 godzin temu, Optimus Prime napisał(a): Są z dłuższymi własnymi (sprawdzałem) z Madagaskaru fajniutkie z Kenii i tam paru innych z którymi miałem styczność. To. Murzynki ze wschodu i trochę mniej z południa Afryki potrafią mieć, długie i w miarę miękkie włosy. Takie krótkie afro szczecinya za nimi plaga peruk to przypadłość genów z zachodu Afryki z której terenów pochodzi jakieś 90-95% Afroamerykanów którzy przypłynęli do ameryki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 Panowie, a jak np. Polak z murzynką będzie miał dzidzię, to jak to wygląda z kolorem dziecka, jakie są procenty i szanse na to że będzie białe/czarne/mulat? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 11 minut temu, Marek Kotoński napisał(a): Panowie, a jak np. Polak z murzynką będzie miał dzidzię, to jak to wygląda z kolorem dziecka, jakie są procenty i szanse na to że będzie białe/czarne/mulat? Czarno to widzę... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niemlodyjoda Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 Oj tam czepiacie się, nasza rodaczka w akcji: https://fb.watch/qbrHdYIUWw/ A i takie rzeczy się zdarzają: Do zdarzenia doszło w nocy z 2 na 3 lutego w jednym z mieszkań na terenie Lublina. Policjanci otrzymali zgłoszenie, z którego wynikało, że doszło do gwałtu na nieletniej. Dzięki natychmiast podjętym czynnościom zatrzymali sprawcę tego czynu, którym okazał się 39-letni obywatel Zimbabwe. Z ustaleń śledczych wynika, że 39-letni Milton M. opiekował się 15-letnią córką znajomej. Mężczyzna postanowił upić alkoholem niczego nieświadomą nieletnią. Gdy dziewczyna zaczęła odczuwać skutki wypitego alkoholu, Milton M. wykorzystał jej bezbronność i przemocą doprowadził do obcowania płciowego. https://spottedlublin.pl/lublin-15-latka-zgwalcona-zatrzymano-39-letniego-obywatela-zimbabwe-upil-nieletnia-a-potem-ja-wykorzystal/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted February 13, 2024 Share Posted February 13, 2024 51 minut temu, Marek Kotoński napisał(a): , jakie są procenty i szanse na to że będzie białe/czarne/mulat? Mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że między 21 a 37 %.😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts