deleteduser150 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Już jest temat "co Cię wkurzyło", więc też niech będzie w drugą stronę - bardziej pozytywnie. Żeby nie było, że tu tylko smucimy i się denerwujemy. Czy wydarzyło się coś czym chcielibyście się pochwalić innym? Czy coś dzisiiaj sprawiło, że się uśmiechnęliście? Jeśli tak - podzielcie się tym szczęściem z nami tutaj! Ja dzisiaj "odkurzyłam" moją gitarę. Ucieszył mnie fakt, że jeszcze nie zapomniałam jak się gra i nawet całkiem niezle mi wychodzi (jak na mnie) Nothing else matters i Stairway to heaven. Dzwięk gitary naładował mnie bardzo pozytywnie. Mam chęć nauczyć się bardziej skomplikowanych kawałków. Ucieszyłam się też jak po raz kolejny po treningu spojrzałam w lustro - cały czas widzę efekty i jestem z siebie niesamowicie dumna 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddawaj Fartucha Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Zaczynam odzyskiwać utracony kontakt z dorastającym synem. Za dużo pracowałem i straty są ogromne ale robię co mogę i sprawy idą w bardzo dobrym kierunku. Wreszcie przebiłem się przez 160kg w WL Dzisiaj po treningu zerknąłem w lustro i stwierdziłem, że jest forma życiowa. Wyglądam jak wielki ale proporcjonalny skurwiel. Wyspałem się. Zjadłem dobrą kolację. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnukij1 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Zadowoliło mnie to, że wygrali dzisiaj moi faworyci, czyli Brazylia i Belgia, a to oznacza że kupon u bukmachera wchodzi :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Rozumiem, że codziennie będzie zakładany nowy temat o takim samym tytule? No chyba, że "dzisiaj" trwa wieczność Co mnie uszczęśliwiło... No cóż od roku jest chu... ale stabilnie. Kiedyś większość dni w roku miałem stan emocjonalny na minusie. Teraz jest lekko na plus, czyli neutralnie. Dlatego jakieś to osiągnięcie jest. Gdyby jeszcze było zdrowie i normalne spanie to byłbym chyba permanentnie szczęśliwy. A tak w ogóle to "So close no matter how far" Skoro grasz na gitarze to czemu nie jesteś w klubie muzyków Hipisko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser150 Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 @Ksanti nie bede zakladac codziennie nowego tematu o tym. Chodzilo mi o to by ten temat byl aktualny kazdego dnia. Ktos kiedys zobaczy ten temat bedzie mial potrzebe wygadac sie akurat w ten dzien - niech to zrobi, temat dalej bedzie aktualny. za powiedzmy dwa tygodnie ktos tu przyjdzie i w tamtej chwili bedzie dla niego "dzisiaj". A w klubie muzykantów ( cokolwiek to jest) nie jestem bo nie jestem w tym jakos specjalnie dobra. Kiedys wiecej grałam i miałam wiecej zapału do tego. Po tym długa przerwa i dopiero dzisiaj mnie wzięło na nowo. Dka mnie to jest jedno z wielu hobby dla zabicia czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Głodny Prawdy Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 25 minut temu, Ksanti napisał: nie jesteś w klubie muzyków Hipisko? Co to za klub. Pookładkowałem albumy i zjadłem loda, to mnie dzisiaj uszczęśliwiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortyy Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Zaliczyłem I wcale nie chodzi tu o sprawdzian z przyrki. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 @Hippie, @Głodny Prawdy Widać nie zaglądacie do sekcji klubów na forum. Klub muzyków założyłem ponad pół roku temu. Ja obecnie też jestem na emeryturze muzycznej. Nie mam czasu na granie bo nauki i pracy mnóstwo. Ostatnio siedzę po nocach i się uczę. Gitarę elektryczną sprzedałem, ale chyba będę przymuszany do grania ogniskowego... No dobra pochwalę się, założyłem swoją mini społeczność i oprócz studiów będę rozwijał ten projekt. Może jakieś fajne laski przyjdą i a też poznam spoko ludzi. Zobaczymy bo pewnie nie będzie tak kolorowo. A nie mam zbyt dużego doświadczenia w marketingu i zarządzaniu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Głodny Prawdy Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 @Ksanti Bardzo fajnie, no nie zaglądam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser150 Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 @Ksanti No jakoś pomijałam tą sekcję, dzięki, że powiedziałeś. Może dołączę w takim razie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytuschrypus Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 (edited) Kawa z rana:) Edit: kurwa smutno to jednak zabrzmiało Edited July 3, 2018 by tytuschrypus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleanor Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 A mi sprawiło radość jak uszczęśliwiłam dziś kogoś, kto ma urodziny ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Głodny Prawdy Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Wiadomość że na rezerwie mogę przejechać jeszcze pare kilometrów.? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 A ja właśnie robię domowe tagliatelle i sobie pogwizduję pod nosem A potem jednak obejrzę meczyk. Ot, taka zwykła codzienność mnie cieszy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytuschrypus Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Ja dodam jeszcze jedno - skonstatowałem dziś, że Mrówka zrobiła sobie przerwę od forum. Wiem oczywiście, że wróci, ale na ten moment to mały, cieszący drobiażdżek. Trzeba się cieszyć też małymi rzeczami 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser150 Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 Mnie dzisiaj ucieszył fakt, że w ogóle nie czuję, że byłam w pracy na nadgodzinach, nie czuję zmęczenia, wręcz rozpiera mnie energia. Dlatego cieszę się, że będę mogła ją wykorzystać na intensywniejszy trening wieczorem. A i cieszę się bo robie teraz na obiad tartę, która wiem, że będzie smaczna No i jest piękna pogoda choć przydałby się w końcu po prawie miesiącu jakiś mały deszczyk bo suszi w tej anglii coś za bardzo... Cieszę się też już od kilku dni na nadchodzący urlop Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser74 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Co mnie dzisiaj ucieszyło??? Uśmiech mojego syna jak odbierałem go z przedszkola. Jak to mówił mądry człowiek "Gdy uśmiecha się dziecko, uśmiecha się cały świat." 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMKEJ Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Ucieszyło mnie jak wpadł do mnie dziś Brat @Bugs z zaskoczenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amanda Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Ja się w końcu rozpakowałam po przeprowadzce. Co za ulga ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karhu Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Awatar Amandy? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethys Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Mój pierwszy poważny trening siłowy, po długiej przerwie od ciężarów ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Pisząc ten post mam równe 800 wpisów. Ten jest 801. Szczerze to się nie spodziewałem w momencie dołączenia na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
rycerz76 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Tekst piosenki jest taki życiowy, rozbawił mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
typiarz Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Przemoglem ogromny "nie chce misizm" I wyruszyłem na siłownię ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Głodny Prawdy Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 (edited) Słodkie kotki, chleb z serem. Edited July 3, 2018 by Głodny Prawdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts