baboczysko Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Taka rozkmina mi się nasuwa, jak w tytule. Wymierzacie kary, czy jednak jest w Was ten "obyczajowy hamulec", lub lęk przed ew. konsekwencjami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Godzinę temu, baboczysko napisał: lub lęk przed ew. konsekwencjami? Lepiej nagrywać. Samo podniesienie ręki spowoduje bardzo duży ostracyzm społeczny. Nie mówiąc o konsekwencjach prawnych. Godzinę temu, baboczysko napisał: Wymierzacie kary, ? Edited September 4, 2022 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfmademan Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Swoją borderke to tylko mocno musiałem trzymać za ręce bo to jej latały jak pojebane 😆 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Baba bita baba posłuszna 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leniwiec Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ponoć "Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace of Spades Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Stare przysłowie pszczół mówi - "bij żonę każdego ranka, ty nie będziesz wiedział za co ale ona będzie wiedziała". 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyrMen Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Nigdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser158 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Nigdy. Klapsy przy seksie na wyraźne życzenie się nie liczą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Nie..ale niektóre zasługują na solidny wpierdol. Gdyby moc zamienić płeć z kobiety na mężczyznę to chyba tydzień bym tylko chodził i lał ludzi po pysku. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Jesli klapsy w łóżku się nie liczą to nie 😉 U mnie akurat matka była workiem do bicia, napatrzylem się na to za gówniarza i mam do tego wielki uraz. Co nie zmienia faktu, że po latach widzę jak badzo ona była również prowokująca i toksyczna. Wina jest zawsze po obydwu stronach. A propos kar. Znam przypadek gdzie facet w środku nocy, w wyniku kłótni, wpakował żone tak jak stała (w koszuli nocnej) do samochodu, wywiózł om 30km za miasto, wysadził i odjechał. Niby kara "niecielesna" ale skończyło sie to rozwodem. 5 minut temu, Mariusz 1984 napisał: Nie..ale niektóre zasługują na solidny wpierdol. Gdyby moc zamienić płeć z kobiety na mężczyznę to chyba tydzień bym tylko chodził i lał ludzi po pysku. Bezstresowe wychowanie, nie było w domu twardej ręki, nie mówię od razu o biciu, choć uważam że do pewnego wieku jedne prostujacy klaps daje bardziej zrozumiały przekaz "tak nie wolno" niż karny jeżyk. Brakło w domu zasad, naszej mitycznej ramy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Nigdy. Samemu dostałem parę razy pięściami albo latającymi przedmiotami . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 nigdy, chociaż myślę że to chyba jeden z niewielu sposobów który może kobietę do porządku przywołać. W jaskiniach pewnie dostawały co jakiś czas lekki w*ierdol więc ewolucyjnie są do tego przystosowane. Podejrzewam że gdy same z łapami wyskakują to chcą żebyś im dobrze przyrżnął. Testują czy jesteś chłopem. Takie moje przemyślenia 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Raz, oddałem odruchowo jednej karynie, która mnie uderzyła z liścia. O co dokładnie chodziło nie pamiętam, działo się to w sylwestra i każdy był mocno pod wpływem. Laska zaczęła się do mnie rzucać i obrażać, nie pamiętam o co chodziło, na pewno nie podrywałem jej, możliwe że powiedziałem coś seksistowskiego. Obok stały jej koleżanki i moi koledzy. Nikt nie chciał rozerwać mnie na strzępy, więc musiała to być jakaś pierdoła i panience odjebało rzucając się na mnie z łapami. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 14 minut temu, Chcni napisał: Raz, oddałem odruchowo jednej karynie, która mnie uderzyła z liścia. O co dokładnie chodziło nie pamiętam, działo się to w sylwestra i każdy był mocno pod wpływem. Laska zaczęła się do mnie rzucać i obrażać, nie pamiętam o co chodziło, na pewno nie podrywałem jej, możliwe że powiedziałem coś seksistowskiego. Obok stały jej koleżanki i moi koledzy. Nikt nie chciał rozerwać mnie na strzępy, więc musiała to być jakaś pierdoła i panience odjebało rzucając się na mnie z łapami. Ja mam podobne podejście. Sam pierwszy kobiety nie uderzę, ale jak ona pierwsza mnie wali po pysku, to dlaczego nie mam być jej dłużny. W końcu mamy to mityczne równouprawnienie, prawda? 24 minuty temu, bzgqdn napisał: Jesli klapsy w łóżku się nie liczą to nie 😉 A propos kar. Znam przypadek gdzie facet w środku nocy, w wyniku kłótni, wpakował żone tak jak stała (w koszuli nocnej) do samochodu, wywiózł om 30km za miasto, wysadził i odjechał. Niby kara "niecielesna" ale skończyło sie to rozwodem. 30 km to i tak łagodny wymiar kary:) 24 minuty temu, bzgqdn napisał: Bezstresowe wychowanie, nie było w domu twardej ręki, nie mówię od razu o biciu, choć uważam że do pewnego wieku jedne prostujacy klaps daje bardziej zrozumiały przekaz "tak nie wolno" niż karny jeżyk. Brakło w domu zasad, naszej mitycznej ramy. Dokładnie, np jedynaczka której wszystko było wolno . Dorasta taka z takim mindsetem i jak jest dorosła to odpierdala cuda nie widząc nic w tym złego, ew zrzucając winę na innych. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Dorabiając na "bramce" nie raz trzeba było wypłacić plaskacza, wyciągnąć za fraki. Czy też pożegnać soczystym kopniakiem w tyłek rozbrykane paniusie :). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiderMen Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Tak i to dwie na raz w tym samym czasie, same podlazły. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infernal Dopamine Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Nie Tylko konia biłem. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Palcem bym nie kiwnął nawet gdyby bito obce baby, nie mówiąc już o wierzeniu w ich kłamstwa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Z przysłowia ludowego - gdy chłop baby nie bije, to jej wątroba gnije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Moja dziewczyna została moją dziewczyną jak się na nią wywróciłem pijany i nabiłem jej siniaka na całą rękę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Przypomniała mi się historia: moja znajoma ma faceta który trenuje bjj. Ogólnie kozak. Wracają kiedyś w nocy, przechodzą koło Kościoła, a tam jakiś kolo oklada jakaś kobite. Prawdopodobnie żonę albo dziewczyne. Więc znajoma mówi do niego: idź, pomóż jej, niech jej ten gość nie bije. On mówi ze nie..nie moja sprawa, nie wtrącam się. No idź, pomóż.. nagabuje go znajoma. Ok, Kolega podchodzi do pary i mówi to typa żeby zostawił białogłowa. W tym momencie w stronę kolegi leci wiązanka określeń a koleś wyciąga ręce do niego. A że znajomy jest dobry w tym co robi, agresor po 2 sekundach leży na glebie zawiązany w supeł. I co się dzieje? kobieta zaczyna go opierdalac : Ty bandyto, zostaw mojego chłopaka!:D od tej pory mój znajomy stwierdził że już w życiu nie pomoże kobiecie:D 7 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriente Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Az musialem sie zalogowac, zeby skomentowac ten temat..... Raz w zyciu bylem u kresu wytrzymalosci.... Mialem po dziurki w nosie i czulem ze cierpliowsc sie konczy i chcialem wyjsc jak najszybciej z mieszkania. Uwczesna partnerka stanela blokujac drzwi wyjsciowe i dalej podkrecajac sytuacje. To byl jedyny moment w zyciu, gdzie malo brakowalo a dalbym jej z otwartej dloni na otrzezwienie. Ledwo sie powstrzymalem, wyszarpalem z drzwi i wyszedlem. Mam wrazenie ze wtedy czekala na to, zeby dostac w pysk. To co teraz napisze moze byc kontrowersyjne, ale mysle ze czesc mezczyzn ktorzy uderzyli babe, nie kobiete a babe, mozna usprawiedliwic. Po prostu doprowadzeni do skraju wytrzymalosci psychicznej traca kontrole. Oczywiscie nie mam tu na mysli patologi i regularnego wpierdolu, aczkolwiek po tamtej sytuacji inaczej patrze na te zagadnienie..... Z perspektywy czasu jestem przerazony w jakie bagno wtedy wszedlem... (Przepraszam za znaki, brak polskiej klawiatury) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anabol Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Podczas stosunku, w zależności od partnerki - da się wyczuć, czy jest w stanie zaakceptować lekką i kontrolowaną przemoc fizyczną. Jak lubi podduszanie, silne trzymanie za kark, mocne klapsy, to można spróbować sprzedać jej liścia w cycki. Jak się spodoba, to mocno trzymam za twarz. No i jak mocny chwyt za facjatę też zadowala, to kontrolowanie sprzedaję liścia w policzek. To przechodzi ale musi być duże zaufanie po obu stronach i adrenalina po sufit podczas ruchańska. Nie wiem natomiast jak można uderzyć kobietę nie na tle seksualnym, przez myśl mi to nie przeszło... A tak btw to w życiu biłem się tylko raz, za dzieciaka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x6eine Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Nie licząc lanie dupska kablem swojej ex(oczywiście za pozwoleniem, podobało jej się to), to raz. Moją pierwszą poważniejszą(jeszcze wcześniejsza ex) dziewczyną była borderka i coś jej się nie spodobało w rozmowie i mi strzeliła liścia. Oczywiście odruchowo po ułamku sekundy jej oddałem parę razy mocniej xD. Więcej razy tego nie zrobiła. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 2 minuty temu, Mariusz 1984 napisał: Przypomniała mi się historia: moja znajoma ma faceta który trenuje bjj. Ogólnie kozak. Wracają kiedyś w nocy, przechodzą koło Kościoła, a tam jakiś kolo oklada jakaś kobite. Prawdopodobnie żonę albo dziewczyne. Więc znajoma mówi do niego: idź, pomóż jej, niech jej ten gość nie bije. On mówi ze nie..nie moja sprawa, nie wtrącam się. No idź, pomóż.. nagabuje go znajoma. Ok, Kolega podchodzi do pary i mówi to typa żeby zostawił białogłowa. W tym momencie w stronę kolegi leci wiązanka określeń a koleś wyciąga ręce do niego. A że znajomy jest dobry w tym co robi, agresor po 2 sekundach leży na glebie zawiązany w supeł. I co się dzieje? kobieta zaczyna go opierdalac : Ty bandyto, zostaw mojego chłopaka!:D od tej pory mój znajomy stwierdził że już w życiu nie pomoże kobiecie:D Czyli miał dobrą przeczucie, dał się przekonać żeby zostać głupcem, ale na szczęście wrócił do normalności 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts